Varju László energia- és rezsiügyi árnyékminiszter kijelentette: átverte és meglopta az átalánydíjasokat az Orbán-kormány; százezres gázszámlák bizonyítják a hétszeres rezsiemelést!"Átverte és meglopta a magyarokat az Orbán-kormány" – A DK indokolatlan százezres gázszámlákra bukkant

Fotó: MTI/Kovács Attila

"Váratlan, 100 és 200 000 forint közötti gázszámlák jutottak el tömegével hozzám, valamint a DK Árnyékkormány irodájába. Az érintett háztatások mint átalánydíjasok voltka és eddig nem haladták meg a kedvezményes gázmennyiséget, az Orbán-kormány tavalyi, hétszeres rezsiemelése óta. Ennek ellenére sok átalánydíjas számlára az éves elszámolás után már teljes, hétszeres díjon állapítják meg a gáz árát, amit most előre kiszámláztak részükre. Az árnyékkormány szerint átverte és meglopta a magyarokat az Orbán-kormány a hétszeres rezsiemeléssel, amit azonnali hatállyal el kell törölni. Hogyan számlázhatja ki a hétszeres árat a gázszolgáltató, ha az Orbán-kormány azt ígérte az átalánydíjasoknak, hogy ők is kedvezményes áron vehetik a gázt?" – mondta Varju László online sajtótájékoztatóján.

Forrás: Facebook/dk

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nahát, ez a Gyurcsány (Soros, Brüsszel, Karácsony, stb---az éppen szükséges rész aláhúzandó) mire nem képes!
Mert egy fideszes rendszer (ugye) nem lehet hibás, nem működhet rosszul és a tévedés persze kizárva!
A vezetés hozzáértése abszolút kizárja!
kereső
@Maccska: Aki "átalányt" fizet, annak az ez évi fogyasztását nem az előző évi tényleges alapján állapitja meg a szolgáltató? Nem arról van szó esetleg, hogy amennyiben túllépte, akár néhány köbméterrel is a kedvezményes tarifás fogyasztást, úgy a mostani átalány megállapitásnál a teljes fogyasztást a magasabb áron számlázza a szolgáltató? Mert ha igen, akkor tényleg becsapta a kormány a fogyasztót, hiszen nem erről volt szó. Vagy a szolgáltató nem tudja bontani a számlában a fogyasztást? akkor dobja el a számlázó szoftverét.
Karvaly
Hát ezek az ifjú KISZ-es emberek mit meg nem tesznek,van még belőlük mindkét oldalon
átvernek,hazudnak tűnnének már a faszba.
Totem
@Philip Marlowe: Mert neked szerencsédre nem számláznak brutális összegeket, mint nagyon-nagyon sok gázfogyasztónak, őket már hazugnak nevezed?! Ezt üvöltözöd ugyanis.
Lepényleső
A meglepő nem az lett volna milliók számára,ha néhány indokolható gázszámlát találnak?
ómió
Az efftársak má' ezt is meghazudnák nekünk!?
NKF
Ha ezt a Varjút meglátom kiver a víz! Milyen árnyékszék miniszter ez a fasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.