Egy a Forma-1 Magyar Nagydíjra kiutazó olvasó panaszlevelében részletesen leírta, hogyan verte át egy taxis. 

"Minden évben taxival megyek ki a futamokra. A Hungaroring és a sajtó is a BOLT-ot ajánlotta ezért úgy voltam vele, hogy egy próbát megér."

- kezdte levelét az utas, amit a sargalaz.com közölt a honlapján.

Folyik a taxisháború, a Hungaroringen vert át brutálisan egy utast a Bolt, 50 ezer forintja bánja

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Az ár a BOLT applikációja szerint maximum 23 320 Ft-ba kerülhetett volna, ehhez képest elég kellemetlen élmények érték a pórul járt sportrajongót. 

"A sofőr a taxiórát induláskor látszólag bekapcsolta, bár az órát nem láttam, mert pont úgy helyezkedett el, hogy a hátsó ülésről nem volt látható. A sofőr látszólag tisztességes volt, de a megérkezést követően a sofőr az alkalmazásban mutatott összeg ellenére 47 710 Ft-ot kért el, számlát nem kaptam. 50 000 Ft-ot adtam neki, mert arra hivatkozott, hogy nem tud visszaadni, így 49 000 Ft-ból kértem vissza.

Az összeget azért fizettem ki, mert egyfelől nem azért mentem, hogy konfrontálódjak, hanem szórakozni akartam, másfelől a visszaigazoló e-mailben amúgy is látszik, hogy mennyit fizettem. Ekkor jött az újabb megdöbbenés, mert az applikáción belül az „utazásaim” fülnél nem lehetett lekövetni az utazási költségeket, emailt sem kaptam, illetve 0 Ft-ot mutatott, mintha nem is történt volna meg az utazás."

- folytatódik a levél. 

Ezek után a hazafelé út is tartogatott számára meglepetéseket: 

Két órát álltak a tömegben a tűző napon, nagyjából 3000 ember várt a taxira és csak 1-1 darab jött és már az app sem működött. 

"Azon nem lepődtem meg, hogy a BOLT taxisok lehúzzák az utasokat, de azon már igen, hogy még az applikációban jelzett összeg duplájáért sem jutok haza a Hungaroringről. Kritikán aluli a lehúzás amit műveltek és az a tehetetlenség amit futam után tapasztaltunk."


- zárta sorait a panaszt benyújtó utas. 

A taxisháborúról már több cikket is közöltünk az elmúlt hetekben. 

Korábban írtunk arról, hogy a NAV is vizsgálja azt az adózási formát, amellyel a Bolt működik a hazai piacon, és arról is, hogy az észt hátterű taxis vállalkozást az Országos Taxis Szövetség (OTSZ) hogyan panaszolta be az engedélyeket adó BKK-nál. 

Forrás: sargalaz.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Elöljáróba: nem védem a Boltot ( mint ahogy a többi taxis céget sem)
Ugye ismerős a szöveg, hogy " a pénztártól távozás után reklamációnak helye nincs"
Az előadottak inkább kitalációnak tűnnek, már csak azért is, mert ha valakit a Bolt átbaszott az odaúton az miért akar visszafelé is velük utazni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
Így jártál... Mentél volna helikopterrel, mint a nagyok : P
szép új világ
Elöljáróba: nem védem a Boltot ( mint ahogy a többi taxis céget sem)
Ugye ismerős a szöveg, hogy " a pénztártól távozás után reklamációnak helye nincs"
Az előadottak inkább kitalációnak tűnnek, már csak azért is, mert ha valakit a Bolt átbaszott az odaúton az miért akar visszafelé is velük utazni?
Eladott Ország
Nem a VIP vendégek és a csapatok repültek hekikopterrel Budaörsről a Hungaroringre , hanem a NER latrok és latrinák, lovagok és lovaginák. Nekik a BOLT taxi a rongyrázáshoz rangon aluli volt.

"Ahol nincsen villanylámpa
gyújtsd a burzsit fáklyalángra,
ahol nincsen hús a babban
füstölt burzsuj főjjön abban,
ugy biz édes cimborám!"
(József Attila: SZABADOS DAL)
Eladott Ország
@sgl: ma, 13: 08 ♦ Baseball ütővel támadt meg a fővárosban két független taxisofőr egy Uber-sofőrt és annak utasait. A taxisok és az Uber-sofőrök közötti helyzet egyre kiélezettebb...
Pálinkás Pál
ez egy fizetett kamu cikk...nem láttam csatolva az úgymond " nulla forintos " számlát...a taxiscsürhe megint nem bír magával...
csak úgy....
0rbanisztánban így is lehet rezsit csökkenteni! :) - átbaxás a köbön..
terlasz
A Bolt kiszorítása van most műsoron taxiséknál. Lesz még néhány nem bizonyítható kamu történet.
Toller Béla
Ez az internet valahogyan mindig a kormányt és a kutyáit szolgálja ! Most a Bolt szapulása a feladat, ez a metalzoltán egy eléggé aljas ellenfél mindenkinek. AhoHgyan a nyájas levélíró sem képes bizonyítani, úgy a cikk írója sem !!! De nem lehetetlen beperelni és hazavágni mindenkit, aki másoknak a becsületébe gázol! Csak tessenek megpróbálni ! Egyből leállnak majd a Bolt hálózatának lassításával, blokkolásával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.