Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban munkalátogatáson fogadta Savkat Mirzijojev üzbég államfőt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

Orbán Viktor kolostorában gratulált az üzbég elnök 87 százalékos választási "győzelméhez"Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Savkat Mirzijojev üzbég elnököt (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 19-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor gratulált Üzbegisztán elnökének a júliusi választáson elért (87,1 százalékos, minden bizonnyal teljesen tiszta – a szerk.) győzelméhez. Örömét fejezte ki, hogy a magyar-üzbég stratégiai partnerség egyre több területre terjed ki, és a kétoldalú kapcsolatok fokozatosan bővülnek, például az OTP Bank belépésével az üzbég pénzügyi piacra vagy a két fővárost összekötő repülőjáratok beindításával.

Savkat Mirzijojev a tervek szerint részt vesz az augusztus 20-i ünnepségeken, és ellátogat a budapesti atlétikai világbajnokságra is – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom rögtön nyál - és szoftvercsere ( választási )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Gondolom rögtön nyál - és szoftvercsere ( választási )
izéke
És a választásikrumlikutatás hogy áll?
csipetke
Mi ez a hülye cím?Hogy lenne már orbánnak kolostora?
csak úgy....
@Shikari: baxod tibim, te egy elbutult komcsi birkacsordáról regélsz,ahol ez kötelezö!
ezt a 87 % ot még rákosi apád is lepipálta!
csak úgy....
@Shikari: csaucseszku apádra is mindíg + 90% ba mentek a voksok, oszt mikor megelégelték a buta román tesóid, akkor kiluggatták mint a rongyot a nejével együtt!
nincs is náluk akkora infláció mint 0rbanisztánba.. ;)
csak úgy....
@Mirabilis: kérlek értsd a viccet,különben bele lehet sza..i az egészbe!
csak úgy....
@Shikari: tibim, azt tudod,hogy az 0rbán család 13 nyomorúlt év alatt,nagyobb vagyonra tett szert, mint a horthy család több 100 év alatt? -és akkor a lölöröl,aki 0rbán jól fizetet napszámosa, még nem is mondtam semmit! tibike,te valóban ennyire hülye?
Giovanni Alba
@Mirabilis: ma, 21:08
Akkor már sokkal inkább színház, Várszínház. Benne van a linkelt szócikkben.
"A karmelita rend feloszlatása (1784) után, a templomot átalakították. Tornyát lebontották, és 1787-től színházként működött.
A karmeliták templomából átalakított Várszínház (Színház utca 1–3.) volt az első állandó színház Budán. Ez az egyetlen olyan 18. századi magyarországi színházépület, amely egészen a közelmúltig játszóhely volt."
csak úgy....
@m73: szebben beszélj vele mert tibink egy nagyon érzékeny beteg! ö nem tehet róla,hogy hülye...,13 éve fidesz tv. + reklámok,plakátok...,nincs min csodálkozni!
ómió
Kim efftársnak majd az itteni efftársai fognak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.