Zárt ajtók mögé bújtak a Fidesz önkormányzati képviselőként dolgozó emberei a Nyíregyházára tervezett akkumulátorgyár ügyében.

A Fidesz polgármestere inkább trágárul hadonászott, de még zárt ajtó mögött sem mert válaszolni az akkugyárról feltett kérdésekre

Ennek a fideszesnek elvileg a lakosságot kellene szolgálnia. Forrás: Facebook

Pedig néhány, üzleti titoknak minősített adat kivételével a három és fél órás napirenden elhangzott információkat a lakosságnak is meg kellene ismernie – írta Lengyel Máté nyíregyházi momentumos önkormányzati képviselő a Facebookon.

Lengyel szerint továbbra is megválaszolatlanok maradtak kérdéseik, például, hogy miért fél a polgármester a Nyíregyházán élőket nyílt fórumon vagy közmeghallgatáson tájékoztatni az akkumulátorgyárral kapcsolatban.

Lengyel Máté három körben tette fel kérdéseit. Voltak szakmai kérdései a beruházásokról és a hozzá kapcsolódó fejlesztésekről. Emellett a város lakói által hozzá eljuttatott, az azt megelőző három órában nem megválaszolt kérdéseket is feltett. Kérdései közben viszont azt érezte, hogy a fideszes polgármester befeszül. Lengyel Máté előbb megkérdezte, hogy „a munkásszállókon élő gazdasági bevándorlók a város egészségügyi ellátórendszerét veszik majd igénybe, vagy külön lesz kiépítve számukra ilyen lehetőség?”

Majd feltette a kérdést, hogy a Fidesz polgármestere hajlandó lenne sormunkát vállalni ebben az akkumulátorgyárban. Amire válaszul Kovács Ferenc inkább beintett neki. Amikor Lengyel Máté közölte, hogy ezt továbbítani fogja a lakosságnak, a városvezető megismételte a nemzetközi kézjelzést, magyarázkodva, hogy ez személyesen a momentumosnak szól.

A bocsánatkérési felszólításnak a polgármester nem tett eleget, ezt követően pedig a momentumos politikus szót kért, hogy írásban is jegyzőkönyvbe kerülhessen a polgármesteri kézmozdulat, ám nem kapott lehetőséget újabb felszólalásra – írja a Népszava.

Ahogy gyáván elzárkózik a lakosság tájékoztatásától, talán ezt a tettét is gyáván letagadja majd. De akkor mit lehet neki elhinni? Semmit. Nem bátorítok senkit arra, hogy a polgármester magatartását kövesse. A legnagyobb jelzés az lesz számára, ha sikerül elzavarnunk a pártkatonáival együtt

- értékelt Lengyel Máté.

Forrás: Facebook, Népszava
Fotó: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Thorba
@Shikari: Hát te egyre hülyébb vagy baszki!
No de kettőre??!!
Thorba
Hogy is van ez???
Anno az elmaradott Ausztriában népszavazással intézték el a már félig készatomerőművet.
Thorba
@Shikari: Te amolyan egy danos, két danos Fu-danos faszfej lehetsz.
De hogy háromra milyen hülye vagy, az már egyenesen kapitális.
evacica
Remélem a nyíregyháziak elgondolkodnak és tudni fogják, hogy az önkormányzati választósokon hová húzzák a x!Az ő kezükben van a sorsuk!
Menőmanó
@evacica: Dehogy gondolkodnak, a gödiek is megválasztották Kammerert, aki biciklin menekült a választói kérdések elől. Pedig tudták, hogy a fidesz embere, még ha függetlennek is hazudta magát, mégis megválasztották. Most meg, de előtte is picsogtak az aksigyár miatt. Ilyen idióta, buta nép nincs még egy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok