Az őszi parlamenti ülésszakra ígéri a Fidesz frakcióvezetője „az ország függetlenségét megóvó törvénycsomagot”, ami tulajdonképpen a választási törvény „kiterjesztése” lesz.

Kocsis Máté: Törvénymódosítás jön, hogy büntethessék a „Karácsony Gergely környékén is felbukkanó” pártokat és személyeket

Kocsis Máté. Kép: MTI/Máthé Zoltán 

Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni, a külföldi befolyásszerzési kísérleteket pedig meg kell akadályozni

– mondta az MTI szerint Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kocsis szerint az Országgyűlés őszi ülésszakán „az ország függetlenségét megóvó” törvénycsomagot kívánnak benyújtani. A csomagról azt mondta:

Ennek célja, hogy azokat – a sok esetben álcivil – szervezeteket, amelyeket külföldről pénzelnek, valamint azokat a pártokat és személyeket, akik Karácsony Gergely környékén is felbukkantak, számon kérhesse a jövőben a törvény.

Kocsis szerint tulajdonképpen a választási törvény kiterjesztéséről van szó, hogy a nem pártként induló szervezetekre is vonatkozzanak a pártok gazdálkodását érintő jogszabályok. Ezeket a szervezeteket nevezi a frakcióvezető „álcivilnek”. Kocsis arra is kitért, hogy szerinte Brüsszel bizonyára rosszul fogadja majd a csomagot, mert rosszul viselik, hogy Magyarországnak „nemzeti kormánya van”.

Forrás: MTI

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Már a törvény szüvegén sem kell gondolkodni, elég ha leforditjátok oroszból-magyarra. Ti nagyon függetlenek, meg szuverének. Vagy ez a függetlenség, és szuverenitás csak a Lajtán túliakra igaz??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@kereső: Ilyen fizetésért még az ereszen logós is apját anyját...!Csak hogy érezzék a kultúrha szeretetét!
szaboria1
@Shikari: Szerintem nem nemzeti érzelmű, mert egy nemzeti érzelmű nem tette volna tönkre az áskálódásával a volt VIII. Csécsei polgármestert.
ómió
Ja, hogy csökkenjék az efftársak "hazát dollárért" árulása!
rakitics41
Ennyire hülye nem lehet senki mint Csokis Máté!A törvények , a jogszabályok nem azért vannak és születnek, hogy valamely személyt vagy az ő köré csoportosultakat büntesse.A törvény a jogszabály az az általános és mindenkire vonatkozó szabályokat előírásokat tartalmazza a társadalmi együttélés elősegítése érdekében.Nem Karácsonyra és társaira hanem mindenkire vonatkozó törvényeket kell hozni te buta Máté, olyanokat is ami rád is vonatkozik, bár tudom hogy Te azt gondolod ,hogy a törvény, ha nem vagy benne nevesítve, rád nem vonatkozik.Az hogy mennyire nem értesz a törvényhozáshoz mutatja felszólalásod, mert azt gondolod, hogy én most hogy itt vagyok 133 bátor és buta ember véleményével, és azt gondolod hogy a törvényt mi hoztuk tehát törvényes és szabályos, de majd egyszer, vita esetén az eus jogászok megírják nektek hogy annyit értetek a joghoz, mint hajdú a harangöntéshez. Most ezt a Karácsonyt jól megfenyegetitek és majd megbüntetitek mert nem engedelmeskedik nektek az általatok meghozott abnormális szabálynak .Majd Orbán mint a mi törvényünk jobb keze lesújt az ilyenekre, és azt gondoljátok hogy megvédtétek a szuverenitását az országnak, közben meg a társadalmi szervezetk nagy arányban tönkre mennek, annk ellenére hogy a törvénynek megfelelnek mert be lettek jegyezve, de pénz és támogatás hiányában mind tönkre fognak menni.Ennek ti majd úgy örültök mint majom a farkának, s közbe az eszetekbe sem jut, hogy minden bejegyzett társadalmi szerv általában az államtól átvesz állami feladatot lát el , némi pénzügyi és anyagi támogatásért, amit ha nem biztosít az állam akkor a saját feladatát nem fogja elvégeztetni a társadalmi szervezetekkel , mert a pénz hiány megfolytja ezeket szervezeteket, tehát a sok okos 133 ember lábon lövi magát, amihez már előre is gratulálok!
Nyírfa
@sgl: 11.57

Sejtettük, hogy nagyon messzire ment, de, amikor már tényekkel igazolt, akkor lesz igazán megdöbbentő.
Az elfogatóparancs nagyon tetszik, vegyék komolyan!
És most dugják össze a fideszesek a fejüket, hogy kell-e nekik ez az ember, vagy inkább nélküle próbálják túlélni a regnálásuk következményeit. Vegyék tudomásul, hogy a fidesznek ebben a formájában, vége. Vége van politikailag, vége van erkölcsileg, Tartsanak nagytakarítást, változtassanak nevet, és kezdjék elölről, ha ugyan még kér belőlük a társadalom.
evacica
És még ezek állítják, hogy itt jogállamiság van!Hát sajnos nincs! Máté gyerek te meg jobban tennéd ha a saját házad és háztok táján söprögetnél, van ott mocsok bőven, igaz a jó része titkosítva van, de egyszer kinyílik az a szekrény és akkor nektek jaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.