Törvénymódosítást kezdeményez és a kultúráért felelős miniszterhez fordul a Mi Hazánk Mozgalom, mert az ellenzéki párt álláspontja szerint LMBTQ-propaganda folyik a Magyar Nemzeti Múzeumban – közölte Dúró Dóra elnökhelyettes pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kiakadt a Mi Hazánk: "LMBTQ-propaganda zajlik a Magyar Nemzeti Múzeumban"
Fotó: Facebook/Dúró Dóra

A politikus kifogásolta, hogy "a nemzetközi sajtófotó-kiállítás keretében a tavalyi év legfontosabb történéseként állítják be" az LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot, illetve az egyik bemutatott sorozat egy meleg idősotthonban megvalósult tehetségkutató és szépségversenyről szól, ahol "a születési nem megváltoztatásának ízléstelen propagandája is megjelent".

Dúró Dóra elmondta: azt indítványozzák, hogy a jövőben az állam által fenntartott vagy támogatott kulturális intézményekre is vonatkozzanak a gyermekvédelmi törvény azon passzusai, amelyek a 18 éves kornál fiatalabbakat hivatottak megvédeni az ilyen tartalmaktól.

Ismét nyilvánvalóvá vált a kormány farizeus, álszent politikája, hiszen nemcsak arról van szó, hogy nem tiltotta meg a kulturális intézményeknek az LMBTQ-propagandát, hanem arról is, hogy a nemzeti múzeum élére olyan embert, nevezetesen L. Simon László korábbi államtitkárt neveztek ki, akinek a vezetésével ez zavartalanul folyhat a valamikor értékesebb napokat megélt intézményben – fogalmazott Dúró Dóra.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Fóliázzátok le/be. , és meg van oldva a dolog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Mintha ennél nagyobb bajok nem lennének az országban , ezek is politikusnak mondott,de valójában csak paraziták .
kereső
Fóliázzátok le/be. , és meg van oldva a dolog.
kereső
Hülyébbnél is hülyébbek gyülekezete, nem mellesleg nácik.
Sakk Matt
Milyen programokat látogat ez a beteg házaspár!
Nessy
Ez a jóasszony már teljesen belezakkant ebbe a témába! Szerinte múzeumot, képtárat, színházat a törvényjavaslatuk szerint nem látogathatnák 18 éven aluliak? Miért nézi hülyének a fiatalságot, hogy 15-16 évesen nem tudnak ezekről a dolgokról. Ha nem tiltanák, nem csinálnák a felhajtást körülötte, kevésbé foglalkoznának vele! Megnyugtatom, hogy egy könyvtől, egy fotó sorozattól, színházi előadástól senki nem akart még nemet váltani!!
kereső
@Nessy: És még egyiktől sem lett "meleg",leszbikus, vagy transznemű. Mer az ám nem ettől lesz...
Nessy
@kereső: Neki ez magas, mint majomnak a zongora!
kereső
Egyáltalán nem kedves "gödröskésarcú" náci leányzó, tudod te azt, hogy a gyermeki lélekre, a gyermeki létre sokkal veszélyesebb a családon belüli erőszak, mint a nem létező LMBTQ propaganda? Sokkal veszélyesebb rájuk a pedofilia- amelyet a közösségi oldalak látogatása megsokszoroz. Talán inkább ezek ellen kellene kampányolni, nem ilyen mondvacsinált hülyeségek miatt.
jáger laszló
Dúdó 1 fontos ökörségre hívta fel a nagyérdeműek figyelmét
Bár ne tette volna,mert akkor bölcs maradt volna
Ami azt illeti legyen ez az ő problémája...
csak ennyi
barátilag.
J.L.
csak úgy....
dúró + novák a rém rendes család! :) szegény utódok...
Macskaszem
Túrótorta, darálj le két könyvet, attól megnyugszol hülye liba.
Nessy
Remélem azért a nagy művészek műveit nem fogja ez a liba betiltani, csak mert Uram bocsá' "melegek" voltak?
Görög irodalmat se tessenek olvasni! Mert ott van, aki az anyjába, van aki a testvérébe szerelmes. Római sem ajánlott, mert ott a pedofília nem volt ritka! Ez a jótét lélek a sötét középkort idézi. Igaz, a fejedelmek, nagy urak nem igazán tartották be a "szabályokat", különösen a férfiak!
Nyírfa
Dóri, te foglalkozz a Horthy-szobroddal, törölgesd, imádkozz hozzá, és légy szí' kíméld meg magadtól a társadalmat, ugyanis pont úgy viselkedsz, amilyen buta kis arcod van. Ja, és a butaság nem mentség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.