Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke kijelentette, hogy a magyar-szerb határon tevékenykedő embercsempészbűnözés megfékezése érdekében szerinte mire lenne szükség – hozta le az MTI.

Toroczkai szerint a honvédség kivezénylésére, valamint a határőrség visszaállítására lenne szükség

Torockai László, a Mi Hazánk frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. március 27-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Úgy véli, szükség lenne a honvédség kivezénylésére és a határőrség visszaállítására. Az ásotthalmi határátkelőhely közelében rendezett demonstráción elhangzott beszédében Toroczkai hangsúlyozta, hogy

azonnali bevetésre van szükség a hatékony fellépés érdekében.

A politikus elmondta, hogy a rendkívüli jogrend és a tömeges bevándorlás 2015-ös válsághelyzetében a kormány döntése alapján már vezényelték a honvédséget a határra, noha akkor még nem voltak felfegyverkezett embercsempészek.

Az újabb intézkedésekre vonatkozóan "valódi határzárat" és professzionális határőr-alakulatokat szorgalmazott, különösen kiemelve a határkerítés vonalának védelmét.

A Mi Hazánk elnöke szerint a jogszabályokon is változtatni kell, hogy akik a kerítést megrongálva illegálisan belépnek Magyarországra, azokat bűnözőként kezeljék. Toroczkai azt is kérte, hogy az embercsempészek által hátrahagyott autóroncsokat takarítsák el, és erre vonatkozó rendeletet hozzon a kormány.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ugye azt tudja mindenki,hogy a laci dédapja és az 56 os hóhérok kollégák voltak...
a náci laci és a vörös gyilkos nagyapó..., érdekes genetika...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
laci is fél,hogy még a buta migránsok is lelépnek magyarországról, és akkor ki keresi meg nekik a havi több millás jövedelmüket...
Levendula
... legalább csinálnának valamit a katonák...
HÁLA AZ ÉGNEK 78 éve nem volt háború
jáger laszló
Toroczkai élezi a határhelyzetet!!
Már lassan éles fegyver bevetését is igényli,miközben a baj a határ túloldalán van!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ditrich
@Levendula: De azért tudod az elég nagy buktával végződött Magyarországra nézve ments isten hogy megint megtörténjen!
És pedig ha Ukrajna elesik semmi nem fogja megállitani a diadal ittas orosz hadsereget a La Mance csatorna partjáig az is biztos!
csak úgy....
ugye azt tudja mindenki,hogy a laci dédapja és az 56 os hóhérok kollégák voltak...
a náci laci és a vörös gyilkos nagyapó..., érdekes genetika...
jáger laszló
A szuper inflációt létrehoztuk,majd a csökkentését sikerként mutogatjuk!!
Ez ám a bűvésztrükk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Reklamált már orbánnál az embercsempészek elengedése miatt? Amúgy ha akkora a pofája,menjen ki a határra és dolgozzon,ne a háttérből bujtogasson. Vagy csak a más bőrét vinné a vásárra? Köcsög náci
telegdilaci
@jáger laszló: Csak azért volt sikeres az Orbán Infáció csökkentése mivel az MNB-nek csak bicskája volt viszont Orbán fejszével esett neki az infációnak hogy egy szám jegyűre csökkentse,de nem attól csökkent hanem attól hogy nincs pénze a lakosságnak és vissza esett a vásárlás!
kulabombaafityiszre
@izéke: ma, 07:04
Nem megy ő már sehová,mert megkapta a leckét a szerbektől 2008-ban meg előtte.
"Újra megverték Toroczkait Szerbiában
Szabadka - Brutálisan megverték szerb fiatalok Toroczkai Lászlót. Az eset szombatra virradóra, Szabadkán történt. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnökét a kórházi ellátás után a rendőrök a fogdába, majd a határra vitték és két évre kiutasították Szerbiából."
www.delmagyar.hu/szeged-es-kornyeke/2008/05/ujra-megvertek-toroczkait-szerbiaban
namihami
A többit pedig elég lesz a mihazánk nyilasainak átadni!
Nessy
Ebben az a katsztrófa, hogy egyre többen hisznek a Mi Hazánk uszító szövegeinek! Reméljük, a történelem nem ismétli meg a 1930-as éveket!
Csak Norisz és senki más
Félő, hogy 2026-ban többen lesznek a parlamentben mint most! Valamint 2030-ban már 2/3...
namihami
@Nessy: 09.58: A meglepő az lenne, ha nem így történne! Ennek az országnak (főleg a ""vidékmagyarország-rétege"") még mindig a 18. századi ""majdaföldesúrelrendezi"" világban él! Láthatod, hogy egyre nagyobb tömeg igényli a mihazánkos csendőrséget, hiszen ott ""rend"" volt! Az ""előbb ütünk---aztán kérdezünk"" jellegű országirányítás hívei és követelői!
A változás talán(??) csak annyi lenne, hogy a vagonok most először a cigányokat vinnék és a zsidókat csak azután! De nem nagy időközzel!
Nessy
@namihami: Nem veszik észre a békák, hogy melegszik a víz alattuk a kondérban! Mire észbe kapnak, késő lesz!
namihami
@Nessy: 10.33: Tudom, nem illik magamra hivatkozni, de egyszer azt találtam leírni, hogy ez a kategória csak a kihalással! Sajnos, egyre inkább meggyőződöm arról, hogy ez a tipus Magyarországon sose fog kihalni! Ez annyira mélyen beivódott a ""vidékmagyarország"" mentalitásába, hogy mindig lesz utánpótlásuk!
Miként azt is mertem írni, hogy az Orbáni rendszert csak egy ""csauseszkuzással"" lehetne megoldani! Arra pedig ez a nép lusta! Ha mégis merné, akkor az Orbáni háttérhatalom még a polgárháború kirobbantásától se fogná vissza magát a hatalom és a vagyon megtarthatása érdekében!
Nessy
@namihami: Sajnos ez így igaz! Arról nem beszélve, hogy három magyar hatfelé húz!
namihami
@sgl: 10.45: Ez nem tanulás, ez ösztön! Egy olyan réteg ösztöne, amelyiknek a ""komcsizás, téeszcsézés és társai"" még mindig hívószó lehet, azt nem tudod értelmes(!!!) érvekkel meggyőzni!
Az a réteg, amelyik még mindig ugrasztható azzal az ""elvettékaföldemet"" jelszóval---amit ráadásul ő is (általában) a '45-ös földosztásnál kapott---az nem fog akármilyen hosszas vagy tartalmas érveléssel meggyőzhetővé válni! Visszakapta (részben) és rögtön el is adta! De, ha meg is tartotta, se gépei, állatai, de leginkább szakértelme már nem is volt hozzá!
Mert (ahogy a Hofi mondta): ""Ez egy szakma!"" Nem is akármilyen!
Viszont egy réteg ezek felvásárlásával és a ""földalapú támogatásával"" ebből munka nélkül remekül prosperál/hat/ !
Csizmás Kond
@namihami: " Miként azt is mertem írni, hogy az Orbáni rendszert csak egy ""csauseszkuzással"" lehetne megoldani!"
...arra gondoltál-e, hogy a ""csauseszkuzással"" nem az Orbáni (rendszerváltás utánni sokadik rendszer) rendszert kellett megdönteni hanem az ép akkor pöfeszkedők rendszerét...és most Gyulukának sem szobra lenne hanem fejnélküli sírja...
namihami
@Csizmás Kond: 11.04: ""...nem az Orbáni (rendszerváltás utánni sokadik rendszer) rendszert kellett megdönteni...""
HOL? Mert nálunk még semmilyen rendszer megdöntése nem történt sem ilyen, sem semmilyen módon! Így a szobrok (Gyulus vagy Lovastengerész) sorsa se forgott kockán! A ""csauseszkuzás"" egy pirosvonallal arrébb volt!
(most vettem észre, hogy az utáNNi persze csak egy N)
Csizmás Kond
@namihami: ...hát ez az...mert volt annyi eszük, hogy simán lerendeződjön különben ma nem volna ennyi régi pofa a politikában...bár ez sem igaz mert máshol is lassan de biztosan visszaszivárogtak...
troppauerhumer
A bűnözés felszámolását náci Orbánnal , és FideSS-NSDAP-náci maffiával kell kezdeni
balos
@troppauerhumer: Sajnos erre ez a "nemzedék" képtelen,de majd a kisemmizett árok és búcka lakok megteszik!Örülök,hogy azt már nem érem meg,így nem lesz piszkos a nemzethy tetvektől a kezem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.