Kocsis Máté szerint "a tét Magyarország szuverenitása, ami nem vicc és nem játék."

Kocsis Máté: "Gyurcsány-pártjának összes tagozatát egyben, élükön egy megszállott politikai természetgyógyásszal, úgy elvertük, mint jég a határt"
Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz frakcióvezetője beszédében elmondta, hogy az első szó a gratulációé, mert az előző kongresszus óta lezajlott egy országgyűlési választás, amelyen az ellenfeleiket,

Gyurcsány-pártjának összes tagozatát egyben, élükön egy megszállott politikai természetgyógyásszal, úgy elvertük, mint jég a határt. Gratulálok mindenkinek a szép eredményhez.

Miután feltette a kérdést, hogy mit csinált az ellenfelük, sorban ostorozta az ellenzéki pártokat.

Arról tájékoztatott, hogy az Árnyékkormány kezdeményezésére megalakult az Országgyűlésben a mesterséges intelligencia munkacsoport, nyilván velük született hiány miatt alakult ez meg. „Kinek mit intézett a kormánya, ugye.”

Kocsis Máté szerint a momentumos politikusok felszólalásait már egy ilyen program írja, „és talán jobb is így”. Velük kapcsolatban még elmondta, hogy nemrég azt találták mondani, hogy a Dohány utcai zsinagógában ezentúl szentmiséket is tartanak, illetve Fekete-Győr András kiszámolta, hogy a 2032-es olimpia 2030-ban lesz.

Azok is ők voltak, akik idén hetekig birkóztak egy építési kerítéssel. Nagy segítség volt ez minden magyar családnak.

Kocsis Máté szerint a Párbeszéd „nagyon nehéz időket él”, mert „az amerikai baloldal el van most foglalva a háborúval, nem tudnak velük elég időt tölteni, ráadásul a szavazóik száma is még a saját felméréseik alapján is elérte a nullát".

Úgyhogy most itthon új gazdatestet keresnek a választásokra.

A DK-t a baloldal „csődör pártjának” nevezte, szerinte Gyurcsány Ferenc emberei folytatták a főváros kirámolását, megbüfiztették a baloldali kis pártokat, mindent megtettek Brüsszelben a hazájuk ellen – idézi az Index.hu.

Kocsis Máté szerint az ellenzék megcsinálta azt, amit 1990 óta senki. Külföldi milliárdosok pénzéből akartak itthon kormányra kerülni.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Index.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@simmering73: A felső képen a három rakás- az teszi ki az alsó egyet!
Clavigo
Milyen volt a kretai kiruccanás,,,asszonyok nélkül ,,,Máléka ?
jáger laszló
mÁTÉ EVANGELISTA MOST IS FÉLREBESZÉLT,HITELESSÉGE +KÉRDŐJELEZHETŐ!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
máté, - arról is mesélhetnél, hogy az a fura krétai légyott bayerral miért lett álcázva!?
assets.4cdn.hu/kraken/7xmc1Vu490GIPwHQs.jpeg
Yoda69
Kocsisne, inkabb menl bajjer zsotihoz egy numerara.
szép új világ
Mondhattad volna azt is Máté, hogy úgy elvertük, mint buzi a faxát. Ez azért sokkal közelebb állt volna hozzád.
kereső
"Kocsis Máté szerint az ellenzék megcsinálta azt, amit 1990 óta senki. Külföldi milliárdosok pénzéből akartak itthon kormányra kerülni."
Azon túl, hogy ez hazugság- hiszen 2002-2010 között a fideSS számtalan külfölditől kapott pénzt- konkrétan két német pártalapitványtól is. És a fideSS-nek nem az volt a célja, hogy hatalomra, kormányra kerüljön? Ez miért csak a baloldal bűne???, hogy kormányozni akar?? Mit meg nem tett a fideSS 2020-2010 között ezért- hiszen senki még úgy nem remegett a kormányrúdért, mint orbán viktor.

Más.: Látod MZP mit tettél?? Ráhúztad a teljes ellenzékre a saját vizes lepedődet- mert az MMM kapott dollárokat, amelyből te csináltál magadnak kampányt, és egy pártot.
Clavigo
@csak úgy...: kocsis,bayer,,halász... + egy filmes görény... édesnégyesben...
Peller Anikó
Egy megszállott politikai természetharácsiló úgy szétverte az országot, mint jég a határt?

Enneka máténak olyan rengeteg esze van mint egy kocsisnak. Hé kocsis, melyik út vezet budára a karmolítába, cona ne, ne , ne.
kulabombaafityiszre
Hiába veszed fel az okoska szemüvegedetés keménykedsz meleg málé,te akkor is egy identitás problémákkal küszködő meleg vagy,akinek meg kell tagadni önmagát.
balos
@Horizont: orbanisztánból csinálnak egy hitlerájt!Azért kiváncsi vagyok,hogy a putyin és a geci milyen paktumot kötött?Remélem,nem olyat,mint sztálin és molotov,mert akkor én is kimegyek az utcára a molotovval!
kereső
Tudod kocsis. hogy mit jelent az,milyen következménye van annak, ha a jég elveri a határt.? Katasztrófa, és éhinség .
Cherry
Pedofil és melegek szektákja viccelkedik hahahahhahahah világ szégyenei
csak úgy....
@kereső:" Látod MZP mit tettél?? " - kár,hogy már a normálisakból is bünbak vadászok lesznek...,hajrá fidesz!
kereső
@csak úgy...: Ez nem bűnbak vadászat. Ez tény- hiszen MZP lotyós szája járt feleslegesen- szinte dicsekedett. És mi a következmény: dollárbaloldal, és szuverenitási törvény.
csak úgy....
@kereső: @Horizont: és erre miért nem tudott visszavágni a dk. ,mikor nagyon jól tudták,hogy ki pénzelte fideszéket és az 0rbán bagázst? magyarországon míg nem lehet,nem szabad nyílt lapokkal játszani, addíg 0rbánék lesznek az uraitok!
csak úgy....
@kereső: @Horizont: nektek nem tünik föl,hogy a dk. a rázós témákban kussol?
miért nem vágják 0rbán képébe a nyilvánvalót?
kereső
@csak úgy...: Mind kussol. Simogatják orbán buksiját- amikor "közleményt" adnak ki. Pedig már a régiek is megmondták" a fejét üsd, hogy ne sántuljon". De mindegyik úgy bán ik orbánnal, mint a himes tojással.
kereső
@csak úgy...: 16:25 Teljesen igazad van, ezt már régen hiányoljuk- mert nem a parlamentben kéne orbán buksiját simogatni, hanem a parlament előtt kikiabálni országnak-világnak. Mert nincs média felület- de erre odafigyelnének az emberek. E helyett hagyják magukat a hazugságok tömkelegével eltemetni- az országgal együtt. Ne is mérgelj!!!
csak úgy....
@kereső: ha ez így van, akkor a gyurcsány takarodj is jogos! minek az olyan ellenzék akik nem jók semmire? szócirádák a parlamentben..., közben túró dóri és a vérbíró dédunoka röhög a markába.
kereső
@csak úgy...: lemaradt: "fogd meg a söröm"...
csak úgy....
Engöm eluntattak az magyari urak,
Kiízték közőlök az egy igaz Istent.
Valljon s mikor leszön jó Budában lakásom!

Legyön Isten hozzád, áldott Magyarország,
Mert nincsen tebenned semmi nagy uraság.
Valljon s mikor leszön jó Budában lakásom!

Ez éneköt szörzék jó Husztnak várában,
Bornemisza Pétör az ő víg kedvében,
Valljon s mikor leszön jó Budában lakásom!

(1557?)
balos
@Horizont: Mit vársz 1 olyantól,aki állítólag esküvő után "kostolta" a libát!Hát szerintem ö volt az első aki ezt vallotta a "bírósegg" előtt!
terlasz
@Horizont: "Semmilyen feldobott labdát nem csapnak le"
Az a baj, hogy annyi a magaslabda, hogy nincs ember, aki követni tudná.
Próbálják ütögetni, de a labdainváziót nem lehet legyőzni.
A túlerő ellen kevésnek bizonyul az a néhány ellenzéki képviselő, nekünk elégedetleneknek is be kéne segíteni. A kritika, a csodavárás már megy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.