Most a zsoldosok tiltakoznak, de nem is az volt a cél, hogy nekik tetsszen a törvény – jelentette ki Orbán Viktor a szuverenitásvédelmi törvényről. Orbán szerint a törvény világossá tette, hogy a kiskapukat be kellett zárni és most már nem tudnak begurulni a dollárok a médiába és a pártokhoz. Orbán szerint akik most megszólalnak, azok önfeljelentést hajtanak végre, ez a zsoldosok tiltakozása.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel élőben jelentkezett a Kossuth Rádió reggeli műsorában Brüsszelből. A kormányfő elmondta, a szuverenitásvédelmi törvény bezárta a kiskapukat.

Orbán Viktor kiakadt: "Ez a zsoldosok tiltakozása"

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a brüsszeli Közmédia Központban az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója idején, a második napon, 2023. december 15-én. Balról Törőcsik Zsolt műsorvezető. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy bár tiltja a magyar alkotmányos rendszer, hogy külföldről fogadjon el forrást, de 2022-ben megtalálták a kiskapukat arra, hogy külföldről érkező pénzeket használjanak. A szuverenitásvédelmi törvény ezeket a kiskapukat bezárta, és azt remélik, nem tudnak dollárok begurulni a baloldalhoz – mondta a kormányfő.

Akik a törvény ellen szólalnak fel, azok egyfajta önfeljelentést tesznek, most a zsoldosok tiltakoznak, de nem is az volt a cél, hogy nekik tetsszen a törvény.

Orbán szerint a szuverenitás nem elszigetelődési kérdése, hanem hogy jól kell bekapcsolódni a nemzetközi életbe. Arról is beszélt, hogy nem a kormány alakítják ki a közvélekedést, a kormánynak az a dolga, hogy a kormány megértse, mit szeretnének az emberek és részt vesz velük egy gondoltcserében.

Én itt tegnap úgy tárgyaltam, hogy nekem az ország közvélemény a magyar emberek szándékának ismerete nagy erőtartalékot jelentett. Én Magyarország álláspontját képviseltem. (…) Elvitézkedek én itt, de a legfontosabb az, hogy a végén mindig a magyar nép által megválasztott parlament dönt.

Forrás: 24.hu, Origo

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az viszont tök rendben van te elmebeteg hazaáruló, hogy a magyarok súlyos milliárdjait toljátok a saját propagandátokba. Ott nincs limit vagy kontroll.
Ezermilliárdokról beszélünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Van olyan állammal is kapcsolata akik csak zsoldosokat alkalmaznak, és a férfiak női ruhát vesznek magukra, és oda van értük. Teljesen össze vagyok zavarodva ettől a dumától. Nagy a valószínűsége, hogy az egész riport silány hazudozás.
ómió
Az a "sok-sok efftársi finom dollár"!? Hát, mekkora "deficit nekik" ez egy kis hazaárulásért!?
Dr. Proktor
@ómió: hazaáruzló te vagy, kis komcsi...
Dr. Proktor
@human: Bocsi, nem tudtam végignézni! :-(
human
@Dr. Proktor: Megértem, de havonta egyszer nem ártana végig nézni egy M1 vagy Hír-TV műsort, elolvasni egy Magyar Nemzet vagy Origo cikket. Nem ártana tudni mekkorát hazudnak a propagandában.
Attól tartok e nélkül nem igazán érezzük a súlyát az egésznek. Legyintünk, hogy úgy sem nézi senki. Saját példát tudok mondani a családból akire igenis hat a propaganda. Főleg az olyanokra akik semilyen táborhoz nem tartoznak, de rohadtul nem is érdekli a politika. Viszont szabadidejében a háttérben megy a tévé vagy a rádió és ott csak a fidesz propagandát hallja a hírekben vagy közérdekű reklámként.
ómió
@Dr. Proktor: Már az Internacionálétokat harsogva se vagy képes a saját veled vonagló tetvesbolsi komcsi magadéi felismerésére, bolsiék elmebetege!? De még a "guruló dollárjaitokra" költött tetvesbolsi hazaárulásotok másokra hazudásával is megpróbálkozol!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.