A színész egy családi példán keresztül, egy videóban mutatta meg a szuverenitásvédelmi törvény abszurditását.

Törvényt sért, mert nem fogta be a pofáját? – Lengyel Tamás színész nekiment az Orbán-kormánynak

Lengyel Tamás színész a napokban elfogadott szuverenitásvédelmi törvénycsomagról mutatta meg, hogy szerinte miért aggasztó. Az életből vett példákkal mutatta meg a jogszabály abszurditását – írja a hvg.hu.

A TikTok-videóban azt mondja:

Peti külföldön dolgozik, mert a f.sza tele van. Hazaadja a lóvé egy részét Annának, a feleségének. Anna régen a Fideszre szavazott, de megismerte Petit, aki mindig elmondja, hogy a Fidesz egy hazug tolvajbanda, és nem szabad rájuk szavazni.

Majd felteszi a kérdést:

Peti ezzel befolyásolja-e Anna választói akaratát? A keresete pedig tiltott külföldi támogatás?

Peti törvényt sért, mert nem fogta be a pofáját?

- kérdezi a példára utalva.

Az új szabályozás szerint ugyanis februártól kezdi meg működését a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amely bárkit ellenőrizhet, aki a feltételezések szerint Magyarország szuverenitását veszélyezteti.

Így veszélyes lehet a "demokratikus vita, az állami társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló dezinformációs tevékenység" is.

Forrás: HVG

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
@Philip Marlowe: Az ilyen agyhalottak mint te is, szerencsétlen agyi sérült, aki ezt a fidesz tolvaj bandát támogatja egy aljas hazaáruló szemét!!! Titeket kellene lezárni örökre, kretén birkák, remélem OV t eléri a sors és egy nap kinyirják !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
utánam a vízözön
Na, megyek sorozatot darálni. Sweet Home. Dél-Koreai. A Resident Evil egy matiné hozzáképest!
Cherry
@Philip Marlowe: Az ilyen agyhalottak mint te is, szerencsétlen agyi sérült, aki ezt a fidesz tolvaj bandát támogatja egy aljas hazaáruló szemét!!! Titeket kellene lezárni örökre, kretén birkák, remélem OV t eléri a sors és egy nap kinyirják !!!
Nessy
Pedig a kérdés jogos! Szó szerint véve a törvényt ez is belemagyarázható. Civilek külföldi támogatása bűncselekmény! Pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat. A bírálat büntetendő. történjen akár szóban, akár írásban, sőt egy lájkban is!Most könnyebb dolga lesz a mai technikával az SZVH-nak, mint anno az AVH-nak.
Csicsus
Agymosott Orbánröfi nyaloncok,nézzétek néha Somogyi Andrást,remekül mutat be Titeket,IQ bajnokok...
Sámannus
Én máris feljelentem a gecisztáni putyinbérencet a magyar függetlenség ellen tett aljas támadásokért amit vétóként emelt az unióban ellenünk.
Sámannus
@Maccska: Te vagy marha mert nem az országban élsz a faszt vered ide az orrod?
balos
@Shikari: mint az ereszlakósinkarcsiból a nyilasvitézek sperma"bajnokából"!hajrá köcsög leszel még otvarosabb is muszka kecskétől is!
SÍva
Tudom hüle ötlet de a határon túl élők szavazatai nem befolyásolják a szuverenitást? Egy más országban élő ember aki születésétől kezdve ott él (rajta kívűl álló okok miatt és elnézést kérek az elszakított országrészben élő magyar emberektől), ott adózik a szavazatával szerintem veszélyezteti az ország szuvernitását és az itt élők hátrányára befolyásolhatja a választásokat!
justhpeter
A szuverenitási törvényt a kolostormalac a korhadék és rothadéklakóknak készíttette, majd miután a 135 bátor embere megszavazta elment Brüsszelbe és kapitulált az Unió előtt. Lengyel Tamás nyugodta szarja le, én is azt teszem, legfeljebb majd közös cellában ülünk és csak arra kell majd vigyáznunk, hogy kintrő Maccska, Shikari, Philip Marlowe, no meg a többi agyhaott be ne jöhessen.
Másik lehetőségük hogy követik a fűhrerüket, aki mint a héten kiderült a pénzért mindenre képes. Amit szerdán nagy hangon kihírdet csütörtökön megtagadja és leteszi a fegyvert, aztán pénteken a birkáinak szóló reggeli igehírdetésen lehazudja az egészet.
laszlobihari
"az állami társadalmi döntéshozatali folyamatok befolyásolására irányuló dezinformációs tevékenység", akkor az M1, kormány infó, stb. hazugságai szintén büntetendő cselekménynek számít? vagy csak az a bűnös magatartás ha elmondom az igazat?
nejlontacskó
@Maccska: " a londoni mosogatóbrigád " a családját hagyta hátra, a támogatásra szoruló szüleit, az óvodába, iskolába, netán felsőoktatásba járó gyerekét/gyerekeit, hogy támogatni tudja őket, az az, nagyon nem egy a kettő!
Már, csak azért sem, mert sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz.
Sámannus
Nem értem én mija faszt cifrázzák ezzel az izével, eddig is felrúgtak mindenkit mint a büdös szart. a lófaszt akarnak még ezzel is elérni.
ómió
Lengyel efftárs szerint, viszont, "külföldi zsoldban" önmaguk lehetnek a honi hazaárulók!
Sakk Matt
@Maccska: Nem, ez egy vicces javítása volt a helyesírási hibádnak, te rühes dög!
nejlontacskó
@Maccska: hosszú életet élnek, a határontúliak, azt meg kell hagyni!
SÍva
@Maccska: Ne keverjük a szezont a fazonnal! Aki azért ment ki, hogy többet keressen és támogatja az itthon élő családtagjait itt van az állandó lakcíme itt született és fizette a keresményéből a 66%-ot annak legyenek akkor ugyan olyan jogai mint a határon túl élőknek akik (és itt ismét elnézést kérek tőlük, mert úgy vélem nagyrészük nem!) csak a "hasznát" látják a jelenlegi kormánypárt támogatásának!
csak úgy....
HUTH GERGELY A PARTIZÁN INTERJÚBAN BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜL VÁDASKODIK
www.youtube.com/watch?v=OyBfQZe9hrs
SÍva
@Maccska: Tényleg? Akkor a határon túl, magyar állampolgársággal élők is ugyan úgy kapják a családi pótlékot és a különböző anyasági segélyeket? Mert ha igen az az anyaországban élőkkel szemben egy nagy rablás, ha nem akkor viszont nem teljes jogú állampolgárok! Szóval, hogy is van ez? Tudom, hogy te ezt a rablóbandát támogatod de én nem! És maradjunk ennyiben!
csak úgy....
@KisTehen: már annácska is nyugaton van,te fideszgyagyás!
SÍva
@Maccska: Akkor azok is részesülnek belőle akik (ismét elnézést kérek tőlük) nem itt élnek és nem itt adóznak? Azok a dolgozók - és most itt nem azokról beszélek akik a jó meleg irodában hülyeségeket találnak ki és megnehezítik az emberek amúgy sem könnyű életét - termelik meg más országok lakóinak gyermekgondozási ellátásait és családi pótlékát? Erre nem válaszoltál! Eltartunk itthon egy csomó ingyenélő az ország vezetésével megbízott embert és a hozzájuk tartozó szintén semmire kellő papírtologatókat akik kitalálják, hogy nekik hogyan lehet mégkönnyebben pénzhez jutni és a hatalmat megtartani! Akkor lenne igazán jó világ ha ezeket számonkérnék végre az emberek mert nem azért kerültek a polcra, hogy kirabolják az országot és annak népét és a hatalmukat bebetonozzák!
CsipkeRózsa
A magyar nyilasok ölték a magyar embereket, gyereket, felnőttet.
CsipkeRózsa
@Maccska: 23:31

Magyarország legszebb férfija.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.