Friss adatokat közölt Dömötör Csaba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez annyira igaz, mint az egyszámjegyű infláció.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ez annyira igaz, mint az egyszámjegyű infláció.
balos
@simmering73: Minden visszaküldött és kitöltött "slozi"papírt 1000 példányban sokszorosította a folt nyomda!Utána a fidel-ittas nyomott egyének hitelesítették őketa névsor alapján!Amit biztosított nekik a bizottmány!
Nyírfa
Már bánom, hogy nem adtam le a gyűjtőknek. Még dolgoztam is vele, hogy miszlikre tépjem.
colibri
Hűha! Ugye milyen jó, hogy megnyitották az online kitöltési lehetőséget? Mire lejár a meghosszabbított határidő, lesz az még több millió is!
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 18:03 Elkocsikáztam leaadtam a gyűjtőknek. Tökmindegy hogy összetéped vagy leadod. Látszott már az előző konzultáció eredményén, hogy mennyi az annyi:)) Egymillió kétszázezer vakhangya van...ezek a biztos fideSS szavazók alkotják a kétharmadot. Valahogy furcsán számolnak! ...
Nyírfa
@Ezodabasz: 18.22

Végül is megérte volna leadni, mert kevesebbet tudnának hazudni. A kitöltetleneket, ha kivonjuk az elküldöttekből, csak kijönne egy valósabb eredmény. De tény, hogy egymillió szavazójuk van itthon, ők biztosan szorgoskodtak. :)
Nessy
Ezért kellett már az online kitöltés! 500 ezerből sec perc alatt 1 millió lett. Hajrá informatikusok! Ífy tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.