Egy vállalkozó végezte el a munkát, engedély nélkül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Keresztény ember vagyok. Templomba nem járok egyáltalán, bevallom őszintén, de istenfélő vagyok
Magyarul fideszkeresztény. Ez a legrosszabb fajta.
Giovanni Alba
"Az elődjét engedély nélkül állították fel, ennek van már engedélye, vagy csak "szokásjog alapján -tehát jogtalanul- áll?
Eléggé meredek (kereszt)állítás ez így, törvénytelenséget törvénytelenséggel megfejelni, s közben keresztényüldözésről jajveszékelni.
Persze ne csodálkozzunk, Nerniában ez a módi, ha kritizálják, meg kell hosszabbítani."
Tegnap, 19:30-kor írtam, már itt is a válasz:
"Feljelentette magát a nagy-szénási kereszt újraépítője"
Tudja a pernahajder, hogy jogtalanul, a törvénnyel szembemenve cselekedett, de még dicsekszik is vele. Ő így fejezi ki hangosan és érthetően a véleményét. Vajon mit szólna, ha a szomszédok a kapuja elé állítanának egy keresztet, mert csak?
Aki a debreceni önkormányzat lépcsőjére ülve demonstrált közmunka büntetést kapott, pedig semmiféle kárt nem okozott.
Mi lesz vajon ennek az ügynek a kicsengése? A most divatozó erőszakos "vallásosság" hullámát meglovagolva egy új népi hős emelkedik ki az ismeretlenségből?
Nessy
Engedéllyel, is meg anélkül is, értelmetlen, és finoman szólva nem éppen esztétikus fakereszt csak a hatalomnak megfelni akarás jelképe! Istenhez, hithez semmi köze! Menczer mikor kutyagol oda eé, elmondani egy Miatyánkot? (Ha tudja kívülről!)
izéke
@Nessy: majd térden állva fog Rómáig menni a pápához :))))
izéke
@Giovanni Alba: nehogy azt hidd hogy vallásosság vezette ezt az embert,VÁLLALKOZÓ,így csinál reklámot és özönleni fog a sok nemzeti megrendelés...esetleg hatvanpusztán is kap valami munkát. Vagy egy nemzeti asztalos lovagrend,cím...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.