AHOL A FIDESZNEK NINCS ESÉLYE ÉRDEKES FIGURÁKAT TOLNAK ELŐTÉRBE!!! =)) A Színes Erzsébetváros polgármesterjelöltje Lajos Béla, az egyesület elnöke lesz. Egy VII. kerületi civil szervezet, a Színes Erzsébetváros Egyesület bejelentette, hogy önálló polgármesterjelöltet indítanak a 2024-es önkormányzati választáson, emellett mind a tíz helyi választókerületben saját jelöltjük lesz – ezt a Színes Erzsébetváros Egyesület elnöke, Lajos Béla jelentette be a „Tegyünk Erzsébetvárosért” című sajtótájékoztatójukon. A kerületben eddig a jelenlegi polgármester, Niedermüller Péter jelezte, hogy jövőre is újraindul.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahol a fidesznek nincs esélye érdekes figurákat tolnak előtérbe!!! =))

Igen a bevállónak tűnő Dávidka projekt árnyékában számos példa mutatja, hogy alkalmazzák

A derék telex.hu lekendezve számolt be róla: „Civil kihívókat kap Erzsébetváros DK-s polgármestere, Niedermüller Péter”, amit a derék nepszava.hu már újabb „Perelik az önkormányzatot az erzsébetvárosi civilek, amiért nem adják ki nekik a köztisztasági cég részletes szerződéseit”-ként ünnepel.
No de ki is ez a újabb utcai harcos Lajos Béla, aki a minap még a fővárost akarta meghekkelni, amihez minden joga meg van lévén egy kis vidéki falú termése: ROMÁNIÁBAN!! =))
Horizont
Most 71 éves. Nem kéne már indulnia.
Törvény kéne, hogy nyugdíjkorhatárt elérve politikus ne lehessen senki.
A parlament is tele van öregekkel. Fónagy is 81 éves.
dr. prédikátor
CIVILEK??? civilnek álcázott fitymasz birkák!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.