Százezer ívet visznek magukkal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Nagyon helyes. Jó helyre került a kérdőívem!
kereső
@Maccska: A többi milliók!!! meg még arra sem érdemesitették, hogy elballagjanak vele a gyüjtőhelyre, hanem azonnal "irattározták"- szelektiv győjtéssel természetesen.
Pusztai
az eu nem kérhetné, hadd nézzék má meg azt a milla kitöltött ívet mi is van rajta?
és ha a fele pont neml3ges??
Eladott Ország
@Maccska: ma, 14:37 ☻ És az is tizede akik kitöltötték a konzultációs ívet ( de még azt sem ellenőrizhette le senki) . A választásra jogosultak aktuális száma 2022 évben: 8 215 304 fő. A többiek már a Lajtán túl vannak, a maradék meg a türkök felé távozott, Orsós basi vezérrel.
kereső
@Maccska: Nemlegest is lehetett adni, bár az nem felel meg "európai normáknak"- de a fideSS kultúrosainak igen.Bár lehetséges az is, hogy az egyszeri "qrva anyátok, az!", azt egyetértő válasznak veszik, és csak az a nemleges- ahol ez a vállasz mind a 12 kérdésre, mint harmadik opció!
Menőmanó
@Maccska: Egyedül a Geci akar migránsgettókat. Az aksigyárak környékén már van bőven belőlük.
Péter2
@kereső: Szerencsém volt mert szabin voltam abban a 2 a hétben , mikor hozta a póstás , 2 házzal járt feljebb ,mikor hazaértem a boltból , megvártam mivel vártam egy hivatalos levelet a bejárónál , akkor akarta az ívet is odaadni ,mondtam neki dobja csak be azt ládába , mert tervem van vele , be is dobta úgy ahogy kell , vittem a kulcsot és telefont videózás céljából , a p-ládából való kivételtől az elhamvadásig dokumentálva, bontatlanul ment a tűzre , a szűkebb baráti köröm mindent tagja valamilyen formában megsemmisítette , " szűkebb kör úgy 30 ember " . Aztán vihetik bárhova mutogatni , mondhatnak rá bár mennyi számot , hogy hányat küldtek vissza , senki nem fogja elhinni ennek a velejéig korrupt , hazug önigazoló bűnözőknek ismerik őket , szokásaikat , ugyanis akár mennyit nyomtathattak belőle , bolond fideszesek még saját költségeiken fénymásolóval másolták , és küldték vissza ,egyik ismerős számolt be róla olvasta egy fideszes szolgalelkűekkel teli oldalon , ámbár amilyen lebutítottak el is hihető , hogy megtették , tehát ennek az ívnek semmilyen hiteles mérője nincsen , sem nyomott darabszám , sem visszaküldött darabszám , sem megsemmisített darabszám ! Ez arra volt jó , hogy a nyomtatással , a papír vásárlásával , lehetett helyzetbe hozni fidesz , vagy fidesz közeli vállalkozókat , akik a megrendelés árából , visszacsorgattak fideszes vagy fidesz közeli bűnözők zsebeikbe , és a fideszt hívőket , személyi kultuszba szenvedőket ,lehetett vele hergelni .
kereső
@Maccska: nekem gondom? Nekem nem ezzel a bugyuta, egy bites "konzultációs kérdésekkel" van gondom, hanem azzal- amennyibe ez került- kidobott pénz az ablakon, alsó hangon 10 milliárd. Egy választás megszervezése kerül az országnak 6-7 milliárdba- és az, hogy ennek ürügyén úgy hazudnak, ahogy a Volga folyik. Ennyi(ke)
kereső
@kereső:14:57 Nem én találtam ki, konkrétan tudom, hogy többen igy küldték vissza.
Menőmanó
@Maccska: Amit ismeretlen helyen tárolnak, és ellenőrizhetetlen módon dolgoznak fel, az nem bizonyíték, hanem egy nagy semmi.
Méhes
@Péter2: Én vártam,hogy jöjjenek érte elvinni nem tudtam persze kitöltés nélkül akartam.Sajnos a választást lehet tudni pár kg krumpli és kész
kereső
@Maccska: Nem biztos, hogy elszállitotta "Brüsszelbe"- sokan élnek Belgiumban, Hollandiában, Franciaországban, Németországban olyanok akiknek megvan az itthoni lakcime, ls megkapták ezt a bugya- még az általános iskola alsó tagozatának szintjét sem megütő "nemzethy " marhaságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.