A kormány mellett a női kosárlabda-válogatott is Sopronban készül az idei év legfontosabb feladataira – írta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap este a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter elmondta, mi a hasonlóság a kormány és a női kosárlabda-válogatott között
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

"Mi csak két napig maradunk, de a női kosárlabda-válogatottra izgalmas hét vár, hiszen negyvennégy év után juthat ki újra olimpiára a nemzeti csapat"

- fogalmazott Szijjártó Péter.

A miniszter rámutatott: Székely Norbert keze alatt immár hét éve pallérozódik a csapat, s hogy a stabilitásnak a sportban is nagy jelentősége van, mutatja a tavalyi EB-n elért negyedik helyezés.

Jó látni, hogy a magyar utánpótlásrendszerből kinőtt játékosok alkotják a keret gerincét, ez minden magyar kosárlabdaedző szakmai munkájának elismerését jelenti – tette hozzá.

"Reméljük, mindhárom olimpiai selejtezőmeccsre megtelik a soproni sportcsarnok, és a szurkolók segítségével kiharcolja a csapat azt a legalább egy győzelmet, ami párizsi kvótát érhet"

- olvasható Szijjártó Péter bejegyzésében.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Talán Orbán elvtárs testalkata a hasonló...( valszeg )
Sámannus
Ők a sikerre készülnek ti pedig a bukásra genya.
rücsü41
Ránézésre óriási különbség van a női kosárlabda válogatott és a kormány között.Péter!Azért felismerhetnéd hogy egy nő az nem egy férfi, és a nők és a férfiak között annyi a hasonlóság, hogy mindegyik csapatban emberek vannak, csak az egyikben jók a másikban meg...szóval nem válogatottak!.
jáger laszló
Azért ez a fú Oleg Popov színvonalát még ne érte L de tanulékony...
Bízzunk benne!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
RonaGyuri
Könnyű, pontosabban kinek mi a könnyű

A mi derék külgarázdánk a flamand köztévének adott interjújában hozta a szokott formáját

Állítólag; lévén sem a műsirt nem lázhattam, sem nem olvastam a tárca által a lapoknak elküldött leiratát. Csupán a nepszava.hu „Szijjártó Péter: Nagyon könnyű ukránpártinak lenni Brüsszelben, Washingtonban, de tessék megpróbálni Moszkvában!” címmel közölt cikkét.
Elolvasván az tűnt fel – persze a szokásos műsoron túl illetve mellett -, hogy milyen gyakran került sor a „könnyű” minősítésre. Mármint arra, hogy másoknak milyen könnyű! =))
Nagy könnyedséggel beszélt mellé akkor is, mikor kérdést kapott azzal kapcsolatban, hogy az invázió óta először találkozott ukrán kollégájával, miközben Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel ötször.
Aztán az Orbán-megfutamodásról is könnyed stílusban delirált, kifejtvén, hogy: „nyilvánvalóvá vált, hogy ez a pénz, amit most az ukránoknak küldünk, szolgálni fogja magának az államnak a működését, szociális és egyéb kiadásokat fedez, nem pedig fegyverszállításokat. Ez nagyon-nagyon fontos volt számunkra”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.