Az LMP társelnöke határozott igennel szavaz Orbán Viktor alkotmánymódosítási javaslatára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Az lmp társelnöke a geczi keresztfia.
kereső
És akkor ezzel minden le van tudva, el van intézve- novák meg majd mosolyogva, és jó szivvel aláirja. És ezek hirdetnek erkölcsöt, morált, és osztják az észt...
Bástya Béla Elvtárs
Miért? Azt se tudják pontosan mi történt!!! Csak megy pár ember az utcán...
RonaGyuri
Menny és kérdezd meg a jó édes anyukádat

Petike nem érti a dolgot, de attól persze még nyomatja ezerrel

A derék index.hu beszámol arról, hogy Ungár Péter, az LMP társelnöke volt a vendége a Hír TV Napi aktuális című műsorának, ahol szokás szerint osztotta az észt.
hirtv.hu/data/generated/cikkek/2580/25801/cikk-2580161/ungar_peter_focuspointscale_w802_fx0_fy0.webp?v=1707570705
ez még pénteken történt az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett alkotmánymódosítás ürügyén, talán ezért mondott olyanokat, hogy:
„az a lényeg, hogy ki rakta ezt a köztársasági elnök asztalára. […] mert valakik ezt előterjesztették, valaki azt mondta neki, hogy ezt alá kellene írnia”.
Persze ezt az alkalmat is kihasználják arra, hogy néhány szóban de erős kifejezésekkel fikázza Karácsony Gergely –t és Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségéről is áradozzon! =)).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.