Beleszálltak a tüntető hírességekbe.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha valami így kezdődik, hogy: "Az Alapjogokért Központ írt cikket a Mandiner.hu-ra,", akkor biztosak lehetünk abban, hogy valami elképesztőeb nagy hazugság következik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha valami így kezdődik, hogy: "Az Alapjogokért Központ írt cikket a Mandiner.hu-ra,", akkor biztosak lehetünk abban, hogy valami elképesztőeb nagy hazugság következik!
Sámannus
Ezt Lehet fenyegetésnek venni, de csak maszatolás a tömeges bűncselekményekhez képest. A megfogalmazás elfedi a valóságot, ami közös beleegyezéssel történt. A média tapintatlansága miatt nincs az esetnek lezárása. Amíg a felek nem akarnak jogi eljárást addig AJK nak sincs mit kukkolni.
kulabombaafityiszre
"Alapjogokért Központ: Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak „társadalmi célú tükröződéssé”?
Irja ezt mint a fidesz pedofil kommandója.
SÍva
Nem, nem akarjuk ezt az Azahriah féle műsort sem, de még kevésbé akarjuk, hogy pedofilek garázdálkodjanak a rájuk bízott gyerekek között kitéve kényünknek, kedvüknek! Ezt még jobban nem akarjuk!
Sámannus
@Sámannus: A kérdés felvetése három hazugságot tartalmaz, az életkor tekintetében egyenrangú felekről van szó, nem történt erőszak, és nem volt jogi utóélete az esetnek. A többi a szokásos hírlapi kacsák áradatára hasonlít, és a bíróságok idejét próbálja lekötni.
teuton
@KisTehen: Mit tudsz te a kenyerröl Nagy Marha, te csak a kerödzes meg tehenlepeny temajaban vagy tajekozott! Egyebkent pedig van feljelentes es itelet, vagy csak a szokasos naci mocskolodas?
Menőmanó
Gyertek holnap tüntetni! Én már rég voltam tüntetésen, de holnap ott leszek többedmagammal.
Úgy érzem Qrva sokan leszünk. Mutassuk meg nekik!!!
Aki Én
Ez még a Magyar Péter órájánál (amit egyébként orbán mellett vásárolt, tehát magukat égetik) is szánalmasabb.
Nessy
@Sámannus: A régi jereváni rádiós vicc!
Cherry
A tolvaj fidesz csürhe már nem tud mit kitalálni,,,szerencsétlen maffiózók, hiába sirtok a szemétbe mentek
kulabombaafityiszre
Egyébként az ismeretlen korú leányzó nagykorú volt,szóval a Alapjogokért Központ pedofil kommandója megint hazudott,mert nem ellenőrizte le.Esetleg szimplán csak hülyék,mert pár kattintás az egész.
Pusztai
Micsoda szellemi színvonal!
Azért amíg Navracsics karaktergyilkolta Gyurcsányt, abban volt egy szint de ezeknél a kis szarrágóknál a budi alja is magas.
izéke
Ki vitte le 12 évre a beleegyezesi korhatárt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.