Arról nem írt, hogy miért ítélték el a bicskei pedofil igazgatót segítőjét, ehelyett úgy fogalmazott, hogy "pedofil bűncselekménnyel hozták összefüggésbe".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nanya
te balog,a magad seggét nyalod !
Bakker egyre nagyobb meggyőződéssel gondolom,hogy magad is részt vehettél a műsorban !
vacsi
"a széles nyilvánosság előtt menthetetlen az ügy, még ha nem is pedofilként ítélték el"
Nem azért ítélték el, ez az ember az én szememben rosszabb, mint az, aki a bűnt elkövette!
Őrnagy
@vacsi: 20.42

És pontosan mi is a bizonyíték ellene, ami a szemedben rosszabb?
Ha van bizonyíték, akkor rendben, de a homályos feltételezések sajnos az '50-es évek koncepciós pereire emlékeztetnek, amelyeket 10.000 számra szenvedtek meg magyar emberek, amit én legalább annyira gyűlölök, mint a pedofíliát!

Azt mondja K. Endre:
"A jogerős bírói ítélet azt mondja ki, nem az igazgató pedofil cselekményeiről, hanem az ellene indult eljárásról volt csak tudomása. Emiatt ő már nem tehetett semmit, hiszen akkor már a hatóságok kezében volt az ügy.

Bár az egész eljárás tisztességtelen volt, még a bíróság előtt sem merült fel, hogy bármilyen hamis vallomást én írtam volna a gyerekek helyett, vagy hogy erőszakkal, zsarolással akartam ilyennek aláírására kényszeríteni bárkit is. - folytatta a kegyelmi döntésben részesült férfi. Az ítéleti tényállás sem mondta ki azt, hogy az igazgató jelenlétében bármit is alá akartam volna íratni egyetlen gyerekkel is."

Akkor ki tud itt bizonyítékot is felmutatni?
Őrnagy
@vacsi: 20.42
Én nem voltam ott, tehát semmit nem tudhatok, de a bírósági ítéletben benne kell lennie a "Tényállásnak", amire alapozták a vádat. Ha az volt a tényállás, amit K.Endre állít, akkor valami nagyon bűzlik a bírósági eljárásban. Ha nem azt írták a "Tényállásba", akkor természetesen más a helyzet.
Ha valamit csinált, bűnhődjön, de ha semmi bizonyíték nincs, akkor ilyen alapon a takarítónőt is lecsukhatták volna, ha valaki feltételezte, hogy bárkit hamis vallomásra biztatott, vagy kényszerített, és ez ijesztő!
Őrnagy
@vacsi: 20.42

Én nem vallásos emberként nem fogom egyetlen ember pártját se vallási alapon, csupán az igazság alapján.
Nekem mindegy, hogy valaki egyházi személy, vagy nem az, nálam nincs kettős mérce, de úgy tűnik, hogy Balog püspök hisz K. Endre ártatlanságában, vagy legalábbis éppolyan gondja van mint nekem, hogy értelmes emberként ő se lát bizonyítékot.
Ilyen esetben ha vallásos lennék, azt mondanám, hogy bizonyíték hiányában az igazi igazságot csak K. Endre és a Jóisten tudhatja, de ha tényleg nincs bizonyíték, akkor megemelem a kalapom a püspök úr előtt, hogy egy ekkora ellenszélben, 3 fokozatban megalapozatlan bírói ítélet és 166.000 ember tüntetése ellenére, az egész ellenzéki csürhe kénöves tűzokádása közben (akik szintén nem láthattak semmilyen bizonyítékot csak jogerős ítéletet, Balog püspök úr bizonyíték hiányában ma is ártatlannak tartja az elítéltet, és hajlandó ezt (ha nagy nyilvánosság előtt nem is) legalább szűk körben kimondani!
percsi
Ebben az ügyben szerintem a fele sem került a nyilvánosság elé.
Szégyen, hogy sokan ezeket a mocskos bűnösöket védik, ezért marad sok eset titokban, ezért merik az ocsmány aberráltak megtenni. Pláne, ha mögöttük vannak védőangyalok, vagy is álszentek!

Micsoda fertő: pedo, koko, lopó, hazug ...

Bemutatjuk, hogyan építette fel a hallgatás falát Vásárhelyi János a bicskei gyermekotthonban
hvg.hu/360/20240223_bicskei_aldozatok_gyermekotthon_vasarhelyi_janos_riport_hvg

Pedo Fociedző! Két hónapig nem működött a rendőrségi nyomkövető rendszer, talán nem véletlen?
"Szécsi Szabolcs, Tarpa polgármestere nem tud a településén korábban dolgozó pedofil edző esetéről. A fociakadémiát alapító fideszes polgármester vezette önkormányzat bérlakásában lakott a jelenleg szökésben lévő fajtalankodó."
2023. novemberben megszökött és SzSz nem tud róla?
Nanya
@Őrnagy: benned egy jogász nagy rakat végterméke veszett el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.