Továbbra is védi K. Endrét a zsinati lelkészi tisztségről lemondott református püspök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hát hogy ítélhetné el Balog püspök ezt a pedofil cselekményt eltussolni igyekvő szar ember cselekményét, amikor az a személyes jóbarátja. Ráadásuk a kegyeltje (a Kató) is lenyaralta már Erdélyben a kegyelmi határozat aláírásának az árát a mocskos felmentett ember szülőfalujában...!!!
Ezek már sohasem fognak tudni normális ember módjára élni, gondolkodni.
Ezért kellene Balogot kivágni az egyház kötelékéből... Nem is érti, hogy mi a gond vele...!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
11 ilyen fideSSkitartott mást nem is tehet,mint terjeszti a nemzethy ótvarok ideológiáját!Az ilyen papocskák támogatták a hitleri népirtást!
Pusztai
TEccENEK EZEK A " kisziviárgott " akármik.

Hogyan szívárognak??
Lyukat fúrnak a pappérra és azon kicsorog, vagy ha bitekben van tárolva akkor a bitek kicsurranak és beásznak wifi-n valmék médiagócba??
simmering73
Ez neked hógolyó, te görény? És még mindig püspök vagy a református egyház szégyenére?
Béla333
Hát hogy ítélhetné el Balog püspök ezt a pedofil cselekményt eltussolni igyekvő szar ember cselekményét, amikor az a személyes jóbarátja. Ráadásuk a kegyeltje (a Kató) is lenyaralta már Erdélyben a kegyelmi határozat aláírásának az árát a mocskos felmentett ember szülőfalujában...!!!
Ezek már sohasem fognak tudni normális ember módjára élni, gondolkodni.
Ezért kellene Balogot kivágni az egyház kötelékéből... Nem is érti, hogy mi a gond vele...!!!
Nyírfa
Milyen jó lenne, ha minden fideszes - vagy bárki -, amikor a kereszténységet a szájára véve istentelenkedik, elnémulna. Bizarr helyzetekbe kerülnének mindaddig, amíg gondolkodóba nem esnének, mit is művelnek.
Pusztai
@Nyírfa: nem kibaszott magas laPda az "ellenzéknek" "család, gyermek, kereszténység."
Micsoda fidesz szentháromságot hirdetnek, Tízparancsolatot percenként szegik meg,
miközben a valós fidesz szentháromság :
LOPNI, CSALNI, HAZUDNI!
MIG A FIDESZ FÉNYRE DERÜL!
Nyírfa
@Pusztai: 10.30

Most olvastam, milyen helyzetbe hozta Róna magát és a DK-t azzal, ahogy megnyilvánult az egyébként minden sértést viselni köteles - pláne, ha az nem is sértés, mert van alapja - M1-híradós Császárral szemben, amit utána mégcsak nem is vállalt. Ez nem duma, videó-felvétel a bizonyíték, és látni, hogy nem összevágott.
Nagyon magabiztos lett a DK, és ez lesz a veszte. Klára vagy rendbeszedi, vagy igaza lesz Donáthnak.
Bár terveztem, hogy holnap kimegyek a Kossuth-térre, de egyre kevésbé van kedvem: DK? MSZP? Az utóbbit már leírtam, a DK pedig a nyomdokaiba lépett. Ferenc , ha nem produkál valami korszakalkotót, akkor elengedem ezt az egész hóbelevancot. Nem lehet a végtelenségig visszaélni a bizalmunkkal, élősködni rajtunk.
csak úgy....
@Nyírfa: Nyitni kék, indulok,
nyitni kék,
fog az én szívem is
nyitni még.

Nyitni kék! Ébred
a hegy, a völgy,
tudom, mire gondol
a néma föld.
SÍva
Ez nagyon hülye? Aki tud gyermekbántalmazásról és eltitkolja az nem jobb a bántalmazónál és együtt a börtönben a helyük! Mindenki másnak is aki érintett vagy felmerült az érintettsége az ügyben annak is!
vacsi
Tévedtek, Balog most már nem K. Endrét védi - hanem saját magát! Az igazán szomorú az, hogy nem is látja, hogy amit K. Endre elkövetett, még annál is szörnyűbb, mint amit az igazgató tett! És mindkettőben Balog nyakig benne volt...
Nyírfa
@csak úgy...: 11.11

Tudom, mire célzol. :)
Pusztai
@Nyírfa: Sok évembe telt amíg elengedtem Fletót, mert aki ennyire balfasz a fidesz elleni politikai kommunikációra, az a fideszt támogatja.
MZP ezerszer határozottabb, jobb a fidesz ellen, Fletóra qrva dühös vagyok.3x szavaztam a dk-ra, de aszem ennek vége, - Varjúnak személyesen mondtam pár ütős dolgot, bizonyítékkal, törvény helyekkel, megigérte, ütni fog, kussol.-
szóval lepra debil ellenzéknek csúfolt balfasz tetvekkel nem lehet a fidesz ellen sosem nyerni. A pedofilból is kegyelmit csinált ez a tetves szarhalom. Ez nem kommunikáció, ez böfögés.
Elég lenne csak a geczi törvénytelenségeit gazdagodását előszedni és napirenden tartani, de ha valaki felhozza, azt lekapják.
Nekem - nekünk,- azért szar, mert a magyar történelem legaljasabb kártékony hatalmával szemben pont az Univerzum legostobább balfasz ellenzéke jött létre.
A probléma az egyidejűség. De élvezem, szídhatom őket mint az átkosban!! o))
Ha ezt egyszer elmesélem a klubban!!
Pusztai
Kálmán a kommunikációról:
nol.hu/belfold/rezsirizsa-horthysta-jobboldal-1451559
Miért használ a Fidesz annyi harcias szót, kifejezést politikai kommunikációjában, s miért nem tud az ellenzék hathatósan szembeszállni a kormánypárt becsmérlő szóáradatával?
...Ámokfut a magyar történelem legnagyobb gazembereiből álló fideszmaffizó csürhe élén egy klepto és cezaromániás pszihopata hazaáruló gazemberrel!!
Bödőcs : " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."
Ellenzék legnagyobb kritikája: csak a mihazánk tudott növekedni.
Nyírfa
@Pusztai: 11.58

A maga módján ez is egy klub, és mondhatjuk a magunkét. Egyelőre és látszólag. Ki tudja, hol vagyunk kartotékadat?
Egyébként egyet értek. A különösen bosszantó ebben a hazai hadiállapotban, az, az igen jó képességű, messze az átlag feletti intelligenciával bíró Gyurcsány politikai alkalmatlansága. Mit bosszantó? Dühítő. És magával rántja Klárát, hagyja lezülleni a DK-t, amelyet úgy felhígít a nagypárttá válás reményében, hogy lassan csak az nem jut be, aki nem is akar. Hobbiból nem lehet pártot jól vezetni, ahhoz elhivatottság, pontos célok, ésszerűség és az építkezés tudománya kell. Bármekkora is Ferenc IQ-ja, itt már megfeneklik. Talán nem is akar már mást, mint revansot venni Orbánon, végleg lemosni őt a színpadról. Vagy megvárni, amíg Orbán, magának köszönhetően eltűnik a süllyesztőben. És akkor ő előállhat egy félmosollyal az ajkán, és elmondhatja: én még mindig itt vagyok.
Nyírfa
@Pusztai: 12.00

Olga is olyan demagóg lett, hogy azzal a szó- és gondolatkészlettel, amellyel ma a DK-ban játssza a politikust, nem lenne műsorvezető egy független, objektív médiában.
Pusztai
@Nyírfa: @Nyírfa: Eggen, eggen.. Csak a baj, Fletó azt mondta a politika a hobbija, élvezi, de nem akar kormánytényező lenni.
Ez a tragédia, nem fog elmenni, a fidesz 10 év múlva is miatta fog nyerni, mert annyira beégette a fidesz kommunikáció: ő baszott el mindent.
Ez nem igaz, de ez a fasz ahhelyett hogy 2 mondatba visszanyomná a szart leleplezné a geczit puccs, gazdaság, 20110-es csőd, geczi családi gazdagodása, higyan lopta el a Hírtv a szakdolgozatát, / mert még ezen is lovagol a fideszhúgyagy,- kussol.
Mi meg élvezzük.

Ezt élvezzük és még sokáig sajnos.
Nyírfa
@Pusztai: 15.07

Bízom benne, hogy ez a katasztrófa elmarad, és akkorát fordul a világ, benne Magyarországgal , hogy tényleg kitör a világbéke. :)
Vannak gócterületek, országok, amelyek hírből sem ismerik a nyugodt fejlődés perspektíváját, mások, mint mi , már szereztek tapasztalatot, de éretlenek a feldolgozására, sokat és nagyot akarnak, anélkül, hogy letennének valamit az asztalra. De az élet nem áll meg, aki lemarad, annak két választási lehetősége lesz: vagy felveszi a tempót, és a többiek után ered, vagy törődjön bele az asszimilálódás folyamatába, és örüljön, hogy él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.