Rúzsa Magdi-koncertre ment szombat este feleségével, Szilviával Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter koncertre vitte csinos partnerét – fotóFotó: Facebook/Szijjártó Péter

Az általa megosztott fotó arról árulkodik, hogy míg a miniszter lezserre vette a figurát, élete párja a dögösebb vonalat képviselte:

Szijjártó szeret népszerű előadók koncertjein pózolni, emlékezhetünk, talán élete bulija lehetett egy Kis Grófoval és Dzsudzsák Balázzsal átmulatott éjszaka:

Forrás: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pegero: Mindannyian sokat dolgozunk, én pl. alá tudtam íratni annak idején Ritchie Blackmore - ral az In Rock bakelit lemezüket, de sosem raktam ki a Face - re feltűnési viszketegségből, pedig van olyan ismerősöm aki már adott volna érte akár egy milliót is. De nem eladó egy ilyen ereklye. Gyorsan elvinnék ha felraknám. Szijjártóra meg irigy a fene, inkább nem értjük minek örül ennyire (ja, márciustól nő a bére, hiszen nekik alapból jár az emelés a minimálbér növekedése miatt), na meg még Brüsszelből sem kell hozzá leveket kapniuk mint a pedagógusok esetében. Szóval nem az irigység beszél itt senkiből, hanem az utálat, de ehhez pózolnia sem kell. Ez a fidesz már csak árnyéka önmagának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@division: 2009-ben sem volt még ez a szelfi őrület. Azért ne legyél öngyilkos, mert nem sikerült Candice Night - tal egy közös fotót összehozni!
division
@Pegero: Nálam volt az In rock meg a Blackmore's Night első lemeze (ami a mai napig a legjobb a műfajában, akárcsak az In rock a Purple - től), gondoltam így hátha összejön, ha mindkettőt megpróbálom dedikáltatni. Sikerült. Azt sajnáltam csak hogy a Rainbow Long Live rock'n' roll lemezét nem vittem még el, akkor lett volna teljes a kép:-)) Ha össze jött volna egy közös fotó, azt sem vertem volna nagy dobra, mi több, a mai napig nevetségesnek találom ezt a szelfi őrületet. Hála istennek a gyerekeim sem követik ezt a mai divatot. Amúgy ne aggódj, nem leszek öngyilkos, a nejem szebb nála:-)))))
Dr. Proktor
@csak úgy...: "Maccska: te egy profi kecskebaszó !"
Tévedésben leledzel, ugyanis birkája van! Csak szólok...
esperanza
@fideszes gyökér: " Persze a haverok sokat segíthetnek." Kap(hat)nak kegyelmet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.