Rendőrként és kézilabdaedzőként is dolgozott az szigetszentmiklósi férfi, akit február közepén tartóztattak le. Házának alagsorából szexuális segédeszközöket foglaltak le a rendőrök, egyebek mellett “kóros szenvedélykeltéssel” is vádolják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
"Ezután kézilabda edző lett, főként utánpótláskorú gyerekekkel foglalkozott, azután is, hogy elítélték. 2017 és 2020 között már csak szertárosként és intézőként dolgozott, de napokkal a letartóztatása előtt még játékvezető is volt egy meccsen."
Hogyan is van ez? 2016 - ban elítélték, de már 2017 - től újra gyerekek közelében dolgozhatott? Kik is voltak kormányon már akkor?
"Az egyesület elnöke, Kovács István a Fidesz külsős bizottsági tagja. Nagy János értesülései szerint Kovács István a Fidesz színeiben indulna Szigetszentmiklós 9-es választókörzetében a 2024-es önkormányzati választásokon."
Ez egyre jobb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.