Nyakunkon a „szép, -nem is annyira- új világ, amiben a vidnyánszkyk szabják meg, hogy mit játszanak a színházak, a demeterek döntik el, hogy milyen kiállítást nézhetünk meg és milyen zenét hallgathatunk. Persze szigorúan „kerítésen innen”, hiszen párszáz kilométerrel arrébb, vagy néhány kattintással a világhálón szabad a pálya…..

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Éljen a fideszes kultúrha migráns alakulattal!
hurrá!
Pusztai
Éljen a fideszes kultúrha migráns alakulattal!
hurrá!
RonaGyuri
kevés náluk gennyesebb trógert hord a föld! =))
Nyírfa
És akkor eszembe jut Aczél műveltsége, széles látóköre, a három té diplomáciája, a színházi élet sokszínűsége, színvonala és megfizethetősége , Major, Ádám Ottó és sorolhatnám hosszan a tehetségesnél tehetségesebb rendezőinket, művészeinket. És akkor jön az orbán-féle , civilizáltságot még nyomokban sem tartalmazó úthenger, a sofőrfülkébe ültetett határon túli politikai ejtőernyősökkel, és ledózerolja azt, amire büszkék lehettünk, a kulturális életünket.
Milyen nemzet az, amely ezt tűri, támogatja? Dicstelen.
csak úgy....
0rbanisztán a külhoni és a benszülött nyaloncok paradicsoma lett!
balos
@Pusztai: Ha kérhetném "hazán" kívül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.