Az államtitkár szerint Magyar képtelenségeket állít Rogán Antalról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Honnan tudja KZ mi képtelenség?
Ja már tudom!
A maffia keersztapái megbeszélnek mindent tudjanak együtt lépni, kommunikálni.
25 éve ezt teszik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Most szoltátok el magatokat,hogy minden kurvát akit tartotok hoz magával mégegyet!Na-jó ,ha nagy a család akkor nagyobb az eltartási hányados!
Pusztai
Honnan tudja KZ mi képtelenség?
Ja már tudom!
A maffia keersztapái megbeszélnek mindent tudjanak együtt lépni, kommunikálni.
25 éve ezt teszik!
Menőmanó
Kissé fenyegetés szagot érzek.
Azt akarta mondani a kretén, hogy álj le Péter, mert csúnyán ráb@szol.
Pusztai
@Menőmanó: nem fog leállni, érezhető: elszánt a fideszmaffia ellen.
Az, hogy a teljes fidesz ellen az lenne, az már nem jön le, de a keresztapák ellen kajnbálni fog és biztos van sok ütőkártyája, kirakosgatja szép sorjába.
3 hónapig el kell húzni az ügyet kiegészitve a pedofíliával, de félő ez a szarhalom képtelen erre.
Nyírfa
Igen, én is a következményekre várok, amelyek el fognak jönni, Kovács Zoltán. És ez nem ijesztgetés, hanem törvényszerűség. Nem lehet büntetlenül hazavágni egy egész országot.
Menőmanó
@Pusztai: Nagyon remélem, hogy nem áll le, és a fidesz számára lesz káros következménye.
Pusztai
@Menőmanó: FOGADÁSOM VAN: nem áll le!
Már csak a 15.-i demó kb 100 ezer megjelenése okán sem!
Oda ahogy hallani, sokan mentek fidesz szavazók, akiknek sok dolog nem tetszik, de a média annyira beégette a fidesz gyűlölet morzsáját, - mindenkit gyűlölni aki nem fideszhívő,- hogy ennek még ki kell mosódnia!!
MP-nek nincs visszaút.
kereső
@Pusztai: 36-40 ezerről beszélünk.Ami meg a fidesz szavazókat illeti- vannak mérések, amelyek azt mutatják- hogy a fidesz szavazóinak 2%-a "állt át", az ellenzéki szavazók 21%-val szemben. És, ha hozzá veszem a Partizános interjúkat, és az eddigi posztokat- akkor orbán nincs is támadás alatt- sőt!Pedig orbán a rákfenéje az egésznek- és ezt te is nagyon jól tudod. még a wc deszka szinéről sem döntenek nélküle, nem hogy a megvásárlásról.
Pusztai
@kereső: maga ma engem támad folyamatosan?
o)
Na maj szólok Kovács z-nak vagy Kocsis Málénak vakarja le magát rólam!
Nna! :))
DR PRÉDlKÁTOR
@Levendula: ... és ez 8 évvel ezelőtti cikk.
Azóta még miket csinált a Rogán Tóni??? Erről, az azóta eltelt 8 évről is kellene írni egy regényt.
Pusztai
@DR PRÉDlKÁTOR: Mit vársz ezektől?
csak úgy....
juhász péternek bírósági határozata van arról,hogy rogánt nevezheti bünözönek!!!
Rogán Antal megalapozottan nevezhető bűnözőnek
b1.blog.hu/2017/01/24/rogan_antal_megalapozottan_nevezheto_bunozonek?layout=5
zolika,akkor mi az a képtelenség amit te emlegetsz,mikor már régen kiderült,hogy rogán egy bünözö és erröl végzés is van?!
kereső
@Pusztai: Nem támadlak- csak nem mindenben értek "magával" egyet- ha megbocsájt.A kritika , nem támadás- és ha, úgy tetszik, akkor én vagyok az ellenzék "kovács zoltánja"... mert szóvá teszem, hogy amilyen vehemenciával ócsárolod az ellenzéket, ahhoz már nem kell rogánbűnözőantal sem- hiszen észre sem veszed már, hogy magad is azt teszed- hitelteleniteni segitesz. Nos én csak ezt kifogásolom, és teszem szóvá- ha mi nem zárunk össze mögöttük még most sem, akkor megette a fene tényleg az egészet, ha ennek a felismerése hiányzik. Tudom , hogy kérlelhetetlen ellenfele vagy a NER-nek, de nem most van itt az ideje annak, amit elkövetsz., ez az én "különbejáratú magán véleményem."
kereső
@Nyírfa: Köszi ! Mint már irtam máskor: a "sors számom a 4-es, ami a Föld száma is!"- nem is tudnék más lenni.
Nyírfa
@kereső: 10.43

Én hetes vagyok, erős Szaturnusszal, és munkatársként, barátként jó kapcsolatot ápolok a Szűz-jegyű emberekkel.
Pusztai
Há persze, Kovács megint közénk hányt:

Nem erről volt szó – Bárándy Péter a Magyar-ügyről
24.hu/belfold/2024/03/21/magyar-peter-ugyeszseg-barandy-peter-bizonytek/
Nem erről volt szó

– jelentette ki. Szerinte Magyar a sok feltételezés mellett három tényt is előadott. Megnevezte azt a kormányban dolgozó vagy ahhoz közeli személyt, aki a Völner–Schadl-ügy bűnügyi irataiból eltüntette az őt kompromittáló adatokat (Rogán Antalról van szó Magyar sajtótájékoztatója alapján).
Az ügyészségről nem állított ilyet. Volt arról szó, hogy egy kormánytag (megint csak Rogán) közvetlen emberének minősíthető Schadl György, a bírósági végrehajtók bukott elnöke, illetve arról, hogy valaki (akit még nem nevezett meg) figyelmeztette Völner Pál volt miniszterhelyettest, hogy eljárás készül ellene, legyen óvatos.

Bárándy még nem látta Magyar jövő keddre ígért bizonyítékait, azt mondta, azok valószínűleg hangfelvételek és értékesek lehetnek.
Jelezte, nem gondolja, hogy Magyar Péternek feljelentési kötelezettsége volt, de erről szerdán nem is volt szó, ilyen fenyegetést se hallott az ügyészségen.
Nyírfa
@kereső: 10.33

Kettőtök között ingázom, mert mindkettőtöknek megvan a maga tényszerű igazsága. Magam is torkig vagyok az ellenzékkel, mégis, ezer Gyurcsány, semmint egy Magyar, és annak ellenére kiállok Karácsonyért, hogy nincs bocsánat 2022-ért.
Tegnap adta hírül Ákos, hogy , látva, mennyire nem rendíti meg a már számolhatatlan leleplezése az országot, ellenben jött a NER-ből érkező Péter, és az ellenzék rohant a karjaiba, nem látja értelmét a munkájának, és fontolóra vette, hogy visszavonul.
Az valóban maga a tökéletes abszurdítás, hogy egy ember, akit a munkássága piedesztálra emel, kivonja magát a közéletből egy olyan - nem jelzőzök, mert már azt is unom -, személy színre lépése, és a rá adott ellenzéki reakciók miatt, aki nemhogy nem bizonyított az ország érdekében , de az amortizálásában, jelesül szerepelt.
Nagyon nehéz ezt tudomásul venni, elfogadni...legszívesebben már én is legyintenék az egészre, időről időre ki is vonom magam a forgalomból, de mindig visszatérek, mert , felelősséggel tartozom a saját értékrendszeremért.
Tudod, hányszor gondolok arra, hogy, ha egyszer sor kerül a kormányváltásra, nem tehetünk úgy, mintha a
fidesz és rajongótánbora, illetve az addigi kitartottjai nem lennének. Hogy miként leszünk képesek konszolidálni a közéletet, a mindennapjainkat... ilyenkor többször vagyok borúlátó, semmint optimista, no, de hála az égnek az életet az egyensúlytörvény mozgatja, és ebben meg tudok kapaszkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.