"Jól emlékszem arra az időszakra. Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven" – írja egy ponton a volt igazságügyi miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szóval ez a nagy fidesz-terv.
Agresszívnek beállítani Magyart. Mintha attól nem lenne korrupt a kormány.
Ha bántalmazott egy nőt, egy anyát, egy védett személyt, miért nem tettek ellene semmit, mikor a fidesz és a hatóság tudott róla?
Megint magát járatja le a fidesz, ez várható volt. Be voltak izzítva a nyilatkozatok már előre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...és ha hiszed ha nem, nem haragszok...:)...ilyen ez a virtuális világ... ha becsületes vagy mindig valaki próbál a fejedre szarni...ezt magamra értettem, de te értsd magadra.
Menőmanó
Arra jó ez a téma, hogy ne arról szóljon a diskurzus, hogy a kormány egyik vezető tagja kedve szerint kihúzhat neki nem tetszó dolgokat az ügyészségi iratokból. A felvétel állítólag el lesz küldve Brüsszelbe, leshetik a gecik, hogy mikor kapnak pénzt, ha nekik erről szól a jogállam.
Horizont
@Menőmanó: Arról se szól a diskurzus hogy Bolsonaronak kinyalták a seggét a nagykövetségen.
Havanagi
@Aki Én: Az este néztem a CSATT műsort.A két fideszes(mindegyik egy hányás,de különösen a M Dánielt tartom egy hernyónak,aki be nem fogja a pofáját,belevág mindenki beszédébe és addig nyomja,amíg az le ínem áll, egy uninteligens xaralak) és állandóan a nőverésre tereltek.A műsorvezető mindannyiszor visszavitte a témát a maffia kormányra.
Szerintem ezeket a mocskolódásokat nem biztos,hogy Varga írja, helyette inkább Rogán, a gülü szemű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.