Úgy, ahogy a Momentum elnöke pártfogol egy párkapcsolati erőszakban élő politikusnőt, vélhetően nem támogat senki: azonnal belerúgott a volt igazságügyi miniszterbe.

Donáth Anna részletet tett közzé a Varga Judittal folytatott 2020-as vitájukból. A felvételen az akkor még igazságügyi miniszter arról beszél, hogy Polt Péter nem Fidesz tag, és az ügyészség teljesítményét nemzetközi statisztikák ismerik el, írja közleményében a Momentum.

Na, már csak ez hiányzott Varga Juditnak – Donáth Anna ugyan mellé állt a szerinte is bántalmazott nőnek, de azonnal lehazugozta őt

„Varga Judittal 2020-ban vitáztam a jogállamiság helyzetéről, és szembesítettem azzal, hogy az ügyészséget a Fidesz irányítja. Akkor valahogy mást mondott Polt Péterrel kapcsolatban, mint a nemrég nyilvánosságra került hangfelvételen.

Ne kerteljünk: nyíltan a szemembe hazudott”

– kommentálta a felvételt Donáth Anna.

A Momentum elnöke szerint Varga Juditnak az ország ellen elkövetett bűnei, és a Varga Judit ellen elkövetett családon belüli erőszak egymástól teljesen függetlenek.

„Varga Judit tevőlegesen részt vett a magyar jogállamiság felszámolásában. Ettől még lehetett a Magyar Péter által elkövetett párkapcsolati erőszak áldozata, és magánvéleményem szerint valószínűleg az is volt.

Emberként, nőként együttérzek vele a magánéleti nehézségeiben. De ennek semmi köze, és nem von le semmit a bűneiből, amit a magyar emberek, a magyar demokrácia és jogállam ellen elkövetett.

A hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy pontosan tudta, hogy maffiaállamot működtet, és sorozatosan hazudott erről a magyar közvéleménynek. Például ezen az ominózus vitánkon, amikor szembesítettem az igazsággal négy évvel ezelőtt – írja Donáth Anna.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
ez az!
a szart visszagyűrni, leleplezni, riposztozni!
Őrnagy
Donáth Anna gondol amit gondol, mond amit mond, teljességgel hiteltelen, ahogy az egész Momentum, amely bevallottan példátlan gonoszsággal küzd Magyarország és a magyar népnek járó juttatások folyósítása ellen Brüsszelben hatalmas kárt okozva az országnak!
Cherry
Ennyire hülyék a nők, ha egyszer valaki a szemedbe hazudik miért hiszed hogy máskor nem teszi, ha egy jó kitalált és megjátszott bántalmazást a sok hülye nő el is hiszi,, ez a riherongy hazudik, de egyszer a hazugság kiderül...
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Na ezzel maradéktalanul egyetértek. Téged le kell leplezni, és vissza kell gyűrni! :))
Őrnagy
@Cherry Gyagyás: Aki saját bevallása szerint olyan aljas szarházi, hogy a saját feleségével kierőszakolt beszélgetést rögzíti, az minden aljasságra képes! Aki egy ilyen gennyes alakot a "messiásának" érez, az pedig idióta.
Horizont
"egy párkapcsolati erőszakban élő politikusnőt"
Hogy lehet ezt kijelentő módban leírni??
Béla333
Hazudik a cikkíró, uszít, manipulál...
Ahogy a göbbelsi propagandában elő van írva...
csak úgy....
@Őrnagy: te mindenkinél képzeletben ott vagy a hálószobájában, irodájában ,hogy ilyesmikröl is állítasz ,elképzelsz dolgokat, - vagy csak nekem van igazam,mikor azt mondom,állítom rólad,hogy te csak egy szimpla gyogyós vagy! ?
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 18:34
A tizedes elvtársnak mennyi jutott ebből a magyar népnek járó támogatásból,amikor a nép normálisabbja tudja,hogy a pénz a ner oligarchák számláját gyarapítja.A tizedes elvtársnak biztosan nem jutott,hiszen a tizedes elvtársnak a seggnyalás nagyon megy,de az észbeli képességeknek nagyon híján van a tizedes elvtárs,hiszen butább,mint a mészaros.Az pediglen komoly teljesítmény lefele..
Pusztai
ezerrel kiderült, Juciúr régóta ismerten hazudós.
akkor hogyn lenne hihető a férjverés?
ja úgy ő verte Petit, amire megint csak vannak jelek.
gyermek felügyelet nem lehet abuzàló szülőnél ezt bíróság állapítja meg, ikyen nincs, semmi sem igazolja Peti 1* is ütött.
Juciur azonban nyilvános fellépéseivel bizonyította, nagyon hazudós és erőszakos .
szóval???
Feller_Peti
A pici Donáth Annácska. Nézzétek meg a videóiban, hogy hogyan beszél ellenünk Brüsszelben. Mindenki döntse el, hogy hány milliárd(!) forintba fáj ő nekünk magyaroknak.

Ukrán demokráciában a saját népe erőszakolja meg, majd végzi ki az ilyen annácskákat.
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Ejnye agyhúgyköves elmeroggyant! A messiásod maga vitte be az ügyészségre azt a hangfelvételt, amit a saját nyilatkozata szerint ő maga készített! Te mi a faszról beszélsz idióta?
Őrnagy
@kulabombaafityiszre Gyagyás: Szánalmas agyhúgyköves elmeroggyant seggfejekkel nem kommunikálok!
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Na az nagyon elképzelhető, hogy Jucus rendszeresen verte a Petyát, mert mitől mástól hülyült volna el annyira, amekkora marha, hogy hangfelvételeket rögzített a saját lakásában, de nem arról, amikor verte és rugdosta a felesége, mert azt mégiscsak szégyellheti! Hahahaha
Őrnagy
Azért azokat mélységesen tudom sajnálni, akiknek egy olyan "messiásuk" van, akit a saját felesége hülyére vert és rugdosott! Szánalmas! :))
troppauerhumer
@Őrnagy: Kretén takonyjobber nem őrnagy AZ ÁL-ÁLDOZATfőleg AZ megható, hogy egyenesen a szülei àgyàba, közèjük fekve, rettegve keresett menedèket...ollàllà Maga Juci dicsekedett milyen idilli házasságban élnek .Ex-Magyarné Varga Judit néhány hónapja még boldog házasságukról posztolt folyamatosan, teleturbék. Azt minden gondolkodó tudja nem a nők a hibásak ha megerőszakolják őket ,nade a Varga Juci szerint boldog és kölcsönösen egyenlő megbecsülésű házasságban élt .És ez a nő hagyta magát 3x megerőszakolni
troppauerhumer
Foglaljuk össze hogy eddig mit tudunk: az átlagos FIdeSSszoponc -szavazó semmiképpen se szeretne tudni bármiről is, mert a feltétlen seggnyalásnál sokkal rosszabb az individualista egyén felelőssége és önálló gondolkodásának terhe. Arról is pofázz kretén ami a hangfelvételen volt.Ez lesz most a csőcselék egyendumája? A független ügyészség? A valóságban arról volt szó, hogy Polt már nem bír velük, mert bizonyos ügyészek és alkalmazottak őrzik a függetlenségüket! Ügyészség: „Tudjuk, ki az a Tóni, Barbara és Ádám. Azok, akikről önök is tudnak” Tudják kik ők, de még a nevüket sem merik kimondani. Varga Judit : Péter akkor is megvert amikor vendégségben nálunk volt Ádám,Tóni és Barbara ,tanúsíthatják is höhöö Hova is lett a Schadl széfjében talált videó kazetta és mi van/volt rajta? te látszólag meg tudod számolni egyesével az összes agysejtedet, le a kalappal!
Pusztai
nézzük csak geczi és csurhéje hogyan akarta 2006-bukásuk után megvonatni az eus támogatásokat.
és akkor a köcsög faszparasztok hazaárulóznak amikor a fideszmaffiát nem engedik ellopni az ezer milliárdokat?
,...
"Orbán elzárná az uniós pénzeket - 24.hu
24.hu › orban_elzarna_unios_penzeket

2006. okt. 25. · ... Orbán Viktor az európai pénzügyi támogatások megvonását kérte. A valóság az, hogy mind Orbán Viktor, mind a FIDESZ európai parlamenti ...
Orbán szerint félreértelmezik strasbourgi beszédét - ORIGO
www.origo.hu › 20061028orban

2006. okt. 28. · Orbán Viktor szerint félreértelmezik Strasbourgban elmondott beszédét, mert abban nem a Magyarországnak nyújtandó támogatások megvonását ...
Orbán 2006-ban még az EU-s pénzek elzárását szorgalmazta a „hazug és csaló” magyar kormány miatt - Mérce
merce.hu › 2018/09/12 › orban-2006-ba...
2018. szept. 12. · 2006 októberében az akkor még ellenzékben lévő Orbán Viktor az Európai Parlament néppárti frakciójában azt szorgalmazta, az EU állítsa le a ...
Pusztai
tessék mondani mi bizonyitja Peti ütött Juciúrra?
ezerrel kiderült, Juciúr régóta ismerten hazudós.
akkor hogyan lenne hihető a férjverés?
ja úgy, ő verte Petit, amire megint csak vannak jelek.
gyermek felügyelet nem lehet abuzàló szülőnél ezt bíróság állapítja meg, ikyen nincs, semmi sem igazolja Peti 1* is ütött.
Juciur azonban nyilvános fellépéseivel bizonyította, nagyon hazudós és erőszakos .
szóval???
Őrnagy
@troppauerhumer Gyagyás: Én egy teljesen pártfüggetlen liberális vagyok, te viszont egy agyhúgyköves elmeroggyant seggfej vagy csupán.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Ez 2006-ban érthető volt, mert a Gyurcsótányod mindent ellopott és elkúrt, továbbá hamisított mérlegeket terjesztett be Brüsszelbe.

Ezért nem lett volna szabad akkor pénzt adni a Feridnek Gyagyás:

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.”

„Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt.”

És ez csak a jéghegy csúcsa volt a lejtmenetben!
Aki Én
@Őrnagy: cáfolnád, sivár életű eszelős?
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Miért akarnám én cáfolni, hogy egy agyhúgyköves Sorosbérköcsög elmeroggyant seggfej vagy? Eszembe se jut, hogy cáfoljam ezt a sajnálatos tényt!
jáger laszló
VJ esete a családi szennyessel,miközben ő nem közszereplő!! Röhögnöm kellene,vagy sírnom!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
Fidesz kurv@, nagyon átlátszó ez a fidesz húzás, ha ez a nő egy ádozat akkor egy nyuszi a róka, egy ilyen rohadék szemét boszorkány még a gyerekit sem kiméli, egy szavát nem szabad elhinni.. megrendezett kormány szinház,,,,,
Csak Norisz és senki más
Zöld erdőben
Kék nefelejcs.
Benyalok, hogy
El ne felejts!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.