A felvételen a portál szerint az hallható, ahol egy vezető azt ecseteli, hogy közérdekű adatigénylésnél egyszerűen csak ki kell húzni a lényeget a dokumentumból. - „Nagyjából semmit nem adnék ki, úgy vagyok vele, hogy pereljen mindenért, minden érdemi részt kiveszek belőle vagy kicsontozom úgy, hogy tessék itt van egy semmi, amivel nem tudsz mit kezdeni. Tehát például most a várnak is ez a cirkusz (…) munkadíj, ennyi. Fejezetszám… Itt a költségvetése, tessék… és akkor nem tud mit csinálni, odaadtuk. Ja, hogy ez neked nem elég? Kit érdekel? Tehát én esetleg még ezt az irányt tudom elképzelni, hogy tegyünk is eleget meg nem is és akkor olyan információt adunk, hogy vagy ha konkrét szerződést kérnek ki, akkor meg pont kitörlök olyan részeket, ami őt érdekli. Hát kiadtuk, csak szerintünk, a mi jogi álláspontunk szerint az a, üzleti titok, b, személyes adat, c, mittudénmi.”

Forrás: economx.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bizony ez így van. Tanúként voltam egy tárgyaláson és az alperes olyan dokumentumot nyújtott be amin egy csomó adat kivolt feketével húzva. A Bírónő nem fogadta el követelte a felperesre vonatkozó adatok bemutatását. Arra hivatkoztak üzleti titok miatt nem áll módjukba. Erre a Bírónő közölte akkor a felperes javára dönt.
Clavigo
okádok ettól a trágya orszàgtól.
balos
@Clavigo: Pedig a geci kitakarította az ólat!Persze előtte még az eszközőket lenyúlta!Úgy hogy örüljünk,hogy még van hit-ételünk!
Nessy
Ahogy eddig sem lett semmi az így kiadott dokumentumok esetében, most sem lesz!
@szaboria1: Bölcsen döntött a bírónő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.