A rendőrség honlapján közzétették, hogy milyen lezárásokra és forgalmi módosításokra kell ma számítani Magyar Péter délutáni tüntetése miatt. Mint írják, gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest V. és VI. kerületében.

Tilos megállni reggel 8 órától 24 óráig a Széchenyi felső rakparton a Zoltán utca és az Arany János utca között, és a Rippl Rónai utca mindkét oldalán az Andrássy út és Lendvay utca között.

Emellett szakaszosan és időszakosan lezárják április 6-án 13 órától 15 óra 30 percig a Károly körút – Deák Ferenc tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca útvonalat – írja a írja a hvg.hu

Ennek sokan nem fognak örülni – Itt lesznek lezárások és forgalmi korlátozások Budapesten Magyar Péter ma délutáni gigademonstrációja miatt

Fotó: Facebook/Magyar Péter

Változik a BKK járatainak közlekedése a belvárosban szombaton

Változik a BKK-járatok közlekedése a belvárosban szombaton 14 órától demonstráció miatt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a vonulás idejére a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat, majd kora estig a Kossuth Lajos teret is lezárják, emiatt módosul egyes BKK-járatok közlekedése. A forgalomkorlátozás mértéke a résztvevők számától függ, a keresztirányú forgalomban is 10-15 perces zárás várható.

A Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út zárása miatt a 9-es busz és a 72-es trolibusz várhatóan 13 óra 30 perc és 15 óra között mindkét irányba módosított útvonalon, a Nagykörúton közlekedik, ideiglenesen a 923-as autóbusz Corvin-negyed M és Oktogon M közötti megállóhelyein áll meg.

A 2-es és a 23-as villamosok várhatóan 15 órától 18 óráig a Kossuth Lajos tér lezárása miatt rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H illetve a Keleti pályaudvar M és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek.

A 100E autóbusz a Károly körút lezárása miatt várhatóan 13 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között rövidített útvonalon, a Kálvin térig közlekedik, és a Deák Ferenc tér megállóhelyet nem érinti.

A közlekedési változások folyamatosan frissülő információi a BKK Info oldalon, a közúti információk pedig a BKK Info – Közút oldalon is olvashatók – közölték.

Forrás: hvg.hu, MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ez olyan, mint amikor a kuplerájba új lányt hoznak, mindenki az "új lánnyal" akar lenni kezdetben...! :)
csak úgy....
@verőce21: a fidesz régi "új lányából" egy rusnya ,otromba dagi lett és te még mindíg vele akarsz lenni,pedíg lop és hazudik is! :) - ezt csak a hüséges nagyon buták teszik!
csak úgy....
@Maccska: ugye nem kérdeztelek te fontoskodó elmebeteg ? - nekem fussa kertészre!
verőce21
@csak úgy...: te most MP-nél váltasz tányért, te ostoba elmebeteg anarchista...?
csak úgy....
@verőce21: a gyógyulás jelei nem igen mutatkoznak rajtad, ezek szerint te egy született elmebeteg, 8 osztály kisegítövel a hátad megett! :)
Géza
Elfoglaltam magam a kertben, semmi dolgom nem volt a belvárosban. Felőlem mindent lezárhatnak, amit akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.