Az ellenzéki párt ezen felháborodott és azonnal jogi lépésekkel fenyegette meg az ügyet kiborító Szigetszentmiklós polgármesterét.

Nagy János szigetszentmiklósi polgármester Magyar Péter szombati tüntetésén felszólalt és azzal kiverte a Demokratikus Koalícióban a biztosítékot. Szerinte hiába váltották le a „fideszes nagyurakat”, a háttéralkuk még mindig ott vannak – írta az atv.hu. Azt mondta, a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen a rendszer és milyenek a „magukat ellenzékinek nevező pártok képviselői”. Kijelentette: kilépett a munkahelyéről, hogy polgármester lehessen, de már „másnap jött is a nagy demokratikus pofon”, mivel a DK képviselője pontosan arra akarta rávenni, ami ellen küzdött.

Ezek tényleg ugyanazok: összeborult a Fidesz és a DK – Máris perelnek Dobrevék

Nagy János szerint a Fidesz és a DK összejátszik/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Akkor mondtam magamban először: ezek ugyanazok”

– szögezte le a polgármester. Állítása szerint neki tiszta a lelkiismerete, mert nem tette meg azt, amit a

„simlis pártok simlis katonái”

rá akarták kényszeríteni.

Kijelentette: az általa 2021-ben menesztett DK-s alpolgármester, Jószai Attila rendszeresen látogatta Kövér László házelnököt az otthonában.

Ez utóbbi mondaton felhúzta magát a DK és közleményt adtak ki. Ebben közölték, hogy beperlik „Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét". Úgy vélik,

"nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – „ellenzéki” polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére."

Nagy János "Fidesz-kollaboráns polgármester" újra és újra szégyent hoz Szigetszentmiklósra, a Magyar Péter-féle szombati tüntetésen pedig hazudott is, ezért a Demokratikus Koalíció (DK) az azonnali lemondását követeli – közölte Jószai. Hozzátette, "fideszes módra" a polgármester barátait gazdagítja meghívásos közbeszerzési eljárásokkal, és saját haverjainak adta oda az útkarbantartásra és őrzés-védelemre szánt közpénzt.

Az ilyen ember nem ellenzéki – mondta. Józsai Attila hangsúlyozta, nem vállalnak közösséget olyannal, "akit bűnözői körök irányítanak a háttérből", aki Tasnádi Péterrel és társaival szervez rendezvényeket Szigetszentmiklóson.

Forrás: atv.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És nagy jános 2019-ben összellenzéki támogatással lett Szigetszentmiklós polgármestere- független(MMM) jelöltként. Most meg feláll a szinpadra hazudozni...kezdetnek már jó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
És nagy jános 2019-ben összellenzéki támogatással lett Szigetszentmiklós polgármestere- független(MMM) jelöltként. Most meg feláll a szinpadra hazudozni...kezdetnek már jó.
Pusztai
te kretén médiás, hazugságot nem lehet ügyként kiborítani!!!

ha nem igaz amit mondott, akkor hazudott, nincs ilyen ügy!!!

mé mondom ezek a médiások is csótányok??!!
rücsü41
Ezek után senki nem mondhatja, hogy mi magyarok nem tudunk együttműködni.Dehogy is nem ha az érdekünk úgy kívánja akkor teljesen mindegy hogy ki melyik párnak a taja különösen ha az érdek az pénz formájában jelenik meg4Akkor teljes az együtt működés a kormányzó és az ellenzéki pártok vezetői között.Csak azt nem értem, hogy mit perel DK?Hogy nem igaz az eset amit a szigetszentmiklósi polgármester mondott, mert mindenki hallotta, hogy éppen az ellenkezőjét javasolta a DK-s képviselő mint amit a polgi állít, vagy azt hogy akkor is együttműködnek a fideszesekkel, ha nem pénzről van szó, mert az önkormányzatoknál a pártok együttműködésre vannak kötelezve, és csak ekkor tudják a feladataikat ellátni?
Géza
Nagy és Jószai megérdemlik egymást. Ezek a hatalmon marakodnak csak.
Az előző polgári, Szabó volt az egyetlen normális ember ott.
Pusztai
@rücsü41: a téma az, a dkás látogatta-é Kövért, mert Nagy azt hazudta a dk szerint.
való, nem latogatta.
Philip Marlowe
"Máris perelnek Dobrevék"

Ez jóóó!
Mert ha véletlenűl (mondom valóban véletlenül, mert megtörténhet bárkivel) elüti a villamos ezt a nőverő szarházit, akkor nem lehet a fideszre fogni...
Géza
@Philip Marlowe: Ne gondold! Akkor, ha elüti a villamos, az Orbán titkos gyilkossági akciója volt Putyin parancsára.
Nessy
Ami a közpénzek lenyúlását, haverok, családtagok támogatását illeti, egyik kutya, másik eb! Egymás szemére nem sokat vethetnek! Legfeljebb a kormánypárti összeg nagyobbak, és a számuk is több ,bem is kicsivel!
rücsü41
Úgy látom hogy Gyurcsányéknál i van egy Rogán Művek, ahol a rágalmazás különböző módjait ötletelik ki.Magyar Péter amiatt azzal vádolni , hogy lehet hogy bűnöző támogatják mert a rendezvényén felszólalt a szigetszentmiklósi polgármester aki ellen a DK kifogásokat emelt, ez a rogáni méregkeverés legfelsőbb szintjét érte el.Mindezt természetesen feltételes módban teszik , nehogy már beperelje őket Magyar Péter.Igen bátor , de tróger rendszert képviselnek azok akik így vádolnak meg egy embert, még ha politizál is.
Philip Marlowe
@Géza: Sajnos igazad van.
Ha Gyurcsány saját kezével szúrná bele a kést ebbe a ficsúrba, ez a pár ezer emberke akkor is Orbánt tenné felelősé! Itt tartunk...ezek ilyenek...
Méhes
@Géza: láttuk már a fidess meg is tette
Béla333
Régóta mondom:
A maffia azt az oldalt, a DK az ellenzéki oldalt próbálja leuralni. Ha jön egy új alakulat, akkor a Feriék a fanatikusaikkal nekiesnek és mocskolják ahogy bírják. A legfontosabb cél: nehogy olyan párt/politikus kerüljön hatalomba, aki ország-világ elé tudná tárni az elmúlt évtizedek közös bűncselekményeit, aljasságait, összejátszásait. (Ebbe nem csak a DK időszaka van benne, hanem az is, amikor Gyurcsány az MSZP pártvezetője és miniszterelnöke volt!)
Ez a kéz-kezet mos a legfontosabb, ezzel védik saját magukat és a másik oldalt is.
Így nincs mit csodálkozni, ha a hátunk mögött összejátszanak a hatalom megtartása, az új politikusok kiszorítása érdekében.
KisTehen
lehet, hogy magyar péter szavazó leszek?

ha elkeni a magyar áldemokrata ellenzék szájat

olyan szívesen olvasnám a hírekben, hogy manfred weber felfüggesztette az együttműködését a dékával

HAHAHAHA
Béla333
Ettől a DK-s jelszótól meg a hideg ráz ki: "Elhozzuk a reményt!"
Ne a reményt hozzátok el, milyen reményt hoztok el? Miben lehetne reménykedni?
Eddig se számoltattátok el egyik kormányváltást követően sem a maffiózókat, mint ahogy O1G sem számoltatta el Gyurcsányt, csak szövegelt róla!
kereső
@Béla333: @Béla ezt ismételgeti MP is- attól nem ráz ki a hideg?Igaz, ő egyes szám első személyben...
Béla333
@kereső: 17.56
Magyar még nem csapta be az országot azzal, hogy majd elszámoltatja a maffiát és aztán amikor lehetősége van, akkor nem teszi meg.
Ha ő is hazudna, akkor leírnám őt is, de egyenlőre nem ez a helyzet!
kereső
@Béla333: Béla, nincs ezen vitám veled...és várakozó állásponton vagyok, mert egyenlőre nem látom, hogy fény-e az alagút végén, vagy egy 220-al száguldó vonat mozdonyának a fénye, amely elsöpör mindent- kivéve a fideSS-t, és a NER-t.
Béla333
@kereső: 18.06
Minden lehetőséget meg kell ragadni, ezért haragszom pl. a DK-ra, mert a saját önző érdekeit nézik, nem azt, hogy milyen lehetőség van a maffia leváltására!
Feller_Peti
Hahahaha! Már a balfaszok is "lepaktáltak Putyinnal" ?...

Szánalmas nemzetáruló idióta Gyurcsányok. Tűnés az országunkból!
KisTehen
@Béla333: magyar sohase fogja azt mondani neked, hogy elszámoltatja magát
Yoda69
Állítása szerint neki tiszta a lelkiismerete, mert nem tette meg azt, amit a „simlis pártok simlis katonái”
rá akarták kényszeríteni

Mégis mire akarták rakenyszeriteni? Miért nem lehet kimondani?
kereső
@Nyírfa: Mindenki csak azt hallja meg, amit hallani akar- és nem figyel a részletekre...pedig, sajnos vannak- már az első partizános interjúban is voltak.
Nyírfa
@kereső: 07.14

Ezért olyan fontos, hogy meg tudjuk teremteni magunk körül a csendet, különben a zajban nem halljuk meg a belső hangunkat.
Magyart zsigerből ugyanúgy hamisnak érzem, mint anno Orbánt, és az utóbbival kapcsolatban igazam is lett.
El tudod képzelni, milyen csapást mérhet az ellenzékre, ha indul egy kamupárttal a választásokon?

Nem vagyok derűlátó, annak ellenére sem, hogy örültem, amiért kiderült, hogy mennyi embernek van tele a hócioője a fidesszel. Csak ott van az az örökös de: van annyi tudatosság, előrelátás a magyarokban, hogy tudják, merre mennek? Az én válaszom az, hogy nincs. Hogy csak egyelőre, vagy végképp elveszett ez a nemzet, az nyitott kérdés.
Pusztai
Most nyilatkozott a KR-en Jószfai Attila, hogy Nagy János hazudott és jócskán sáros, nem érti MP hogyan szerepeltehette, mikor ismertek voltak Nagy J dolgai,.
Élőben keresik Nagy Jánost reagáljon, nem érik el.
Pusztai
@Pusztai: utána ez hangzott el:

"Élőben a médiában : újságíró az újságírónak egy újság hírére: Te újságíró vagy, tudod hogy nem igaz.
Jó véleménnyel vannak egymásról.
És ezek befolyásolják legjobban a választót és a választást!!!."
kereső
@Nyírfa: És ezért olyan fontos, hogy lássunk is ne csak "nézzünk"...kancsalul, festett egekbe, vagy kancsalul festett egekbe...
Kicsit hosszú, de nagyon megéri az olvasás...
nepszava.us/magyar-polgarhaborut-indit-az-ellenzeken-belul/
kereső
@Béla333: csak figyelj Bélám...
Nyírfa
@kereső: 14.57

Igen, itt néhányan erről beszélünk.
kereső
@Béla333: 18:14 Béla, nézd már meg a másik oldal hozzállását is, légy szives. Én megnéztem a partizános interjút- nem egyszer, követem az eseményeket a fb-n (nem csak a hirportálokon)- kijelentette MP- hogy "gyurcsányista baloldal " nem jöhet számitásba, csak a fidesz koalició kötésre. Ugyanakkor jöjjön mindenki- aki magyar, baloldali, liberális, piréz...és ezt minden alkalommal elmondja. A szombati beszéd- ami egy közepes szóáradat volt...inkább szólt a dk és gyurcsány ellenességról, mint a NER-ről- és annak menesztéséről- programról meg szó sem essék...ezért irtam sebtiveb, hogy ezt a beszédet akár orbán is tarthatta volna.

Nem vagy teljesen tárgyilagos...2020-2021- ben Gyurcsány és Dobrev volt az egyik motorja az ellenzéki megállapodásnak, és hónapokig dolgoztak rajta, hogy össze jöjjön...gyurcsány hátra lépett, és a megállapodásban neki is csak egy szavazata volt, mit az 1%-os pm-nek. Én elhiszem, hogy szerinted minden bajunk okozója GYF-és nem orbán.
Akkor most kérdezlek- menjen oda kuncsorogni MP-hez? Vagy mit kellene tennie? Egyébként van egy olyan "megérzésem"- mivel nem vagyok sem dk-tag, sem egyéb "közelebbi"- lehet, hogy más fogja vezetni a pártot április 14 után (ekkor lesz kongresszus)- bár lehet, hogy tévedek...
Béla333
@kereső: 18.13
Nem szeretnék most belemélyedni a dologba, csak egy kérdésedre egy gondolat!:
"Vagy mit kellene tennie?"
Becsületesen el kellene számolni a múlttal még úgy is, hogy azzal saját magát és a párttársait is bemószerolja.
Nem fogja megtenni, így nekem ezért hiteltelen a pali!
kereső
@Béla333: Majd, ha az összes mszps- szdsz-es , aki ott sündörgött a pártban.meg a kormányban- akkor gyurcsánytól is kérhetsz ilyet. !! DE, végül is igazad van. neki van a legkevesebb "bűne"...és csak másokat tudna "bemószerolni".
Emlegeted a "polt" ügyet- ugye az megvan, hogy GYF 2000-ben tért vissza a poltikába, 2002-ben lett megyei elnök Gyórben(2004-ig). Azon túl 2007-ig semmiféle tisztsége nem volt az mszp-ben, egészen 2007-ig. akkor lett elnök- és lemondott 2009-ben , amikor a miniszterelnökségről is. Miközben végig ott volt Botka, Mesterházy, lendvai, Molnár Zs, Tóth Cs, Szekeres, Baja, Puch, Tüttő K(Leisztinger Tamás felesége- aki az egyik gazdasági együttmúködő volt a fidesszel), az szdsz-t meg már fel sem sorolom- mert minek...szóval, ha Gyurcsány "boritana"-( nem fog, ), akkor mi lenne? Ezek , a ma született bárányok..., és a háttérben a horn gáborok, hack péter,(szdsz ügyvivő volt) fodor gabika, - mi az amiről tudhat, és melyek azok a gazságok amelyekről nem- és amelyek esetleg- nem is nagyon esetleg a háta mögött történtek.
Nem védem én. mert most nagyon kihúzta ismét a gyufát nálam az mszp szövetséggel...hagynia kellett volna egyék meg amit főztek kunhalmiék.Talán javithat, ha Jávor Benedek ott lesz a EP lista befutó helyén, tüttő helyett...ha, nem akkor még a szavazatom is kétséges.
kereső
@Béla333: Tudod min szoktam még "morfondirozni"? Miért maradt otthon 800 ezer ellenzéki szavazó 2022-ben? Tényleg ennyire nem volt- nem fontos orbán menesztése, a NER felszámolása...és nem a pártok részéről nem értem, hanem a szavazók részéről.Teljesen érthetetlen számomra...hiszen a pártok teljesitették a kivánságokat..mégsem volt jó? Vagy nem is maradtak otthon, hanem leszavaztak a mihazánkra, és a fideszre? Neked is berakom ezt a nagyon tanulságos, és mellbe vágó irást:
nepszava.us/magyar-polgarhaborut-indit-az-ellenzeken-belul/
Nyírfa
2006-ban hirdette meg Gyurcsány Az új Magyarprszág programot, amelynek a bemutatóját a közönség számára a SYMA-csarnokban tartották. Ott voltam a barátnőmmel, óriási volt az érdeklődés.
Hogy miért említem, rögtön kiderül. A kiállításon az MSZP krémje is jelen volt. Az egyik stand előtt elcsíptük a szocialaista elit néhány prominensének a mondatait, amelyben gyakorlatilag kiröhögték Gyurcsány nagyszabású terveit, mondván, a programnak nagyobb a füstje mint a lángja, ez Magyarország.
De azért ott voltak , és eljátszották , hogy mekkora támogatói ennek az új társadalomnak, amelyre valójában csak legyintettek.
Összenéztünk a barátnőmmel, szíven ütött minket, amit hallottunk, és nagyon sajnáltuk Gyurcsányt. Onnan kezdve csak azon agyaltunk, ha a párt nem veszi komolyan a megújulú kormányzás igényét, akkor mi lesz a tervek, és ezáltal az ország sorsa.
A többit ismerjük.
Akármennyi hibát is vétett Ferenc , a szándéka nemes volt, olyan pályára akarta állítani a magyarokat, amelyre sem a pártja, sem a nép kritikus többsége nem állt készen. Rá akart venni minket, hogy felnőttként gondolkozzunk, éljünk. Nem sikerült. És akkor előállt a megmentő, aki levette a döntések terhét a vállunkról, olyannyira , hogy ma már ő Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.