Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, hogy az Orbán-kormány iránti elégedetlenség olyan mértékű, mint a Magyar Péter iránti támogatás. A korábbi miniszterelnök-jelölt szerint, amikor ő próbálta megváltani a kormányt, az elégedetlenség még nem érte el ezt a szintet.

„Varga Judit nem bántalmazott nő elnézést, hanem bántalmazó. Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét. Minden bizonyíték arról szól, hogy Magyar Péter az áldozat, az összes többi szóbeszéd” – mondta Márki-Zay Péter a Megafonos Bohár Dánielnek.

Újabb messiási üzenet Márki-Zay Pétertől: Varga Judit nem bántalmazott, hanem bántalmazó

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook oldala

Az előválasztási győzelem után nagyon népszerű voltam az ellenzéki körökben, de soha nem tudtam volna ötvenezres, nemhogy százötven-kétszázezres tüntetést összehozni és nem voltak sorozatban olyan posztjaim, amit a Facebookon 30–40 ezren lájkoltak volna, neki gyakorlatilag minden egyes posztja ilyen. Nem igaz, hogy Magyar Pétert a baloldal támogatja

– mondta Márki-Zay a Megafonos Bohár Dánielnek, akivel telefonon beszélgettek.

A Diákhitel Központ egykori igazgatója sikeresen teljesítette az ünnepi mozgósítást és a lájkbajnokságot is. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, hogy Magyar Péternek nem szükséges az ellenzéki pártok támogatása, és képes lesz jelentős számú szavazót elcsábítani a Demokratikus Koalíciótól is. Elmondta azt is, hogy őt csak az érdekli, hogy a korrupt bűnözők börtönbe menjenek és erre Magyar színre lépésével most mindennél nagyobb esély kínálkozott.

Varga Judit nem bántalmazott nő, elnézést, hanem bántalmazó. Varga Judit soha nem mondta, hogy a férje egy ujjal is hozzányúlt azt viszont elismerte, hogy ő bántalmazta a férjét. Minden bizonyíték arról szól, hogy Magyar Péter az áldozat, az összes többi szóbeszéd

Hódmezővásárhely polgármestere elmondta, hogy Varga Judit esetleges bántalmazásáról nincs bizonyíték, így nem lehet megállapítani a tényeket. Márki-Zay hozzátette, hogy Bohár Dániel már annyit hazudott, hogy neki sem lehet elhinni pedofil-e vagy sem.

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/04/08/marki-zay-peter-magyar-peter-politika-ellenzek/

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@kereső: emlékszel még arra a korszakra mikor még a tanár is elereszthetett 1-2 kéretlen fülest? nem is voltak akkoriban ilyen neveletlen ,bunkó kölkek mint napjainkban! senki nem lett félholtra vagy agyonverve, mint most azt a verhetetlen taknyosok teszik egymás között a társaikkal!
nem vagyok veréspárti,fiamat sosem ütöttem meg, viszont abban biztos vagyok,hogy az a kevés amit kaptam kölök koromban, az használt és jogos volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Háát, aki úgy tartja, hogy a gyermek nevelés egyik eszköze a verés, és él is vele - az igazán hitelesen szólalhat meg családon belüli erőszak ügyében. Má, bocsánat...
csak úgy....
@kereső: emlékszel még arra a korszakra mikor még a tanár is elereszthetett 1-2 kéretlen fülest? nem is voltak akkoriban ilyen neveletlen ,bunkó kölkek mint napjainkban! senki nem lett félholtra vagy agyonverve, mint most azt a verhetetlen taknyosok teszik egymás között a társaikkal!
nem vagyok veréspárti,fiamat sosem ütöttem meg, viszont abban biztos vagyok,hogy az a kevés amit kaptam kölök koromban, az használt és jogos volt!
Feller_Peti
Amerikai CIA lefizette hazaáruló. Gurulódollárt is kapott. Nem való ez hazánkba. Az ország szégyene. Akasztófára vele!
Éljen a nemzeti jobboldal! Éljen Magyarország!
Őrnagy
Korábban is felmerült már, hogy nem a galamb lelkületű mindenkiért is aggódó Magyar Péter a bántó és nem Varga Judit az áldozat, hanem pont fordítva!
Már több propeller cikkben is ki lett mondva, hogy Varga Judit ököllel verte Magyar Pétert, és hülyére rugdosta! Mondjuk ez lehet, hogy tényleg így volt, mert hogy hülyére verték és rugdosták Magyar Pétert, az nagyon meglátszik rajta! Ez lehet az oka annak is, hogy hangfelvételeket készített otthon, de akkor pont se nem verte ököllel (Magyar Péter techjére) se nem rúgdosta, pedig a feliratokból látszik (már ha hitelesek a feliratok, hogy Péter provokálta rendesen Juditot, hátha jó orrbabassza Judit és jól tökön túgja, de akkor pont nem tette.
csak úgy....
@Őrnagy: te egy elmebeteg idióta akinek zártosztályon a helye!
Sakk Matt
@csak úgy...: Sőt, Kínában jogszerűen figyelik meg az elvtársakat és halálbüntetés is van. Micsoda rend van ott és pártfegyelem.
Ne légy demagóg!
Feller_Peti
@csak úgy...:
Csak úgy, balos idióta :

Böfögitek itt ezeket a kormány mocskolódásotokat. Tudomás nem akartok venni, hogy ti valójában 10x korruptabb vagytok a magyar társadalom bármely kormányánál.

Akkor sem ha közvetlen lebuktattak benneteket!

Alternatívát sem tudtok adni az országnak, annyira korruptak vagytok.

Bajotok van Orbánnal? Diktatúrázzátok? Nosza, hajrá, ruccanjatok át Zelensky demokráciájába! Garantálom nektek, 1 hónap alatt agyonlőnek benneteket.

De az Orosz vagy a Kínai, Észak-Koreai szabadságot se hagyjátok ki, ha már ennyire rossz nektek (hazaárulóknak) a demokratikus úton megválasztott többségi/polgári magyar kormány!
csak úgy....
@Sakk Matt: azért a 60-80 as évek közotti magyar oktatás,ahol elcsörrent 1-2 pofon és amiröl te beszélsz, van némi különbség! ez a szabadjára eresztett gátlástalan ,semmit és senkit tiszteletben nem tartó horda sokszor már közveszélyt jelet,föleg ha csapatokba verödnek a kamaszkorú lumenek!
persze nem azt állítom,hogy mind ilyen, de sajnos a 40% igen!
javaslom,hogy utazz 1X velük buszon,vonaton ,én pechemre egyszer megtettem...
csak úgy....
@Feller_Peti: tibim,te egy üldözési mániás elmebeteg!
Sakk Matt
@csak úgy...: Túlzás a 40%. És a mi korosztályunkban is voltak kis genyók, csak a másképpen..és a kommunikáció is fejlődött, több hír és gyorsabban ér el minket. Plusz öregszünk, ezért az ingerküszöbünk is változott.
levarosbukta
@Maccska: az utolsó betüt lehagytad! M. mint macska :) :)
levarosbukta
@Feller_Peti: Petike ha nem tévedek a te gazdád húz az oroszokhoz meg a kinaiakhoz, úgy hogy szedd a sátorfádat azt mehetsz is oda.
csak úgy....
@Sakk Matt: ok! velem lehet alkudozni,akkor legyen 30 %!
igen ,a mi korosztályunkban is voltak genyócskák ,akik összevertek itt-ott, egy -egy öregembert mert az állítólag " pöszén nézett" rájuk de öket többnyire a következmények leszoktatták az agresszív hajlamaikról ,persze nem mindet!
nem tom hanyas vagy de akkoriban,még zsenge ifjú korodban hallottál olyasmiket ,hogy eg 13 éves kölök fölgyujtott egy hajléktalant? - most akkor visszatérhetünk az ingerküszöbhöz!
Sakk Matt
@csak úgy...: "1997. november 21. - Két 14 éves lány vízzel telt palackkal leütött, majd halálra rugdosott egy taxisofőrt. A holttestet a XVII. kerület egyik erdős részén, a rákoskeresztúri temető közelében találták meg. A tetteseket a gyilkosság elkövetése után nem sokkal a rendőrség elfogta."
csak úgy....
@Sakk Matt: A kaposvári kamaszgyilkosság - "Már nagyon idegesítette őket"
magyarnarancs.hu/belpol/a_kaposvari_kamaszgyilkossag_-_mar_nagyon_idegesitette_oket-72244
@Sakk Matt: tudod,hogy mi a közös és föltünö a kettö esetben? akkoriban már megvonták a pedagógusoktól a "pofon jogot" és a szülök 12 óráztak...
nem csíptem a janibácsit, de ugye a rohadék kádár rendszerböl nehéz lenne elöhalászni hasonló ,kiskorúak által elkövetett dolgokat!
gondolom a shikari féle gyogyósok ezzel kapcsolatban majd a liberalizmust fogják pellengérre állítani, persze akkoriban 0rbán még nagy libsi volt...
...mint most a pedofil ügyekben!
csak úgy....
@Sakk Matt: egyszer egy "régivágású" pedagógus ismerösöm azt mondata,hogy a gyerekeket egy bizonyos korig "idomítani" kell mint a kismajmokat és ,hogy minden "füles" mellé kell egy "útlevél" ,hogy tudja miért kapta ! -ma meg csak úgy ..,
Sakk Matt
@csak úgy...: Én 15 évesen félrehajoltam egy pofon elől, a tanár pedig eltörte a csuklóját a célt tévesztett ütés miatt - mellékesen gondold át, mit kaptam volna, ha betalál! -, ezután még én mehettem a dirihez. Csak mert önkéntelenül súgtam.

A tanár további 3 évét keserítettem meg válogatott, de egyre aljasabb bosszúkkal - a kerekek kiszúrása csak az egyik legenyhébb "csíny" volt. De a házassága is "ajtócsapkodós" volt egy időben, mert az asszony talált ezt-azt a faszi zsebeiben ;)

Természetesen a képébe röhögve tudattam vele végül, kinek köszönheti a pech-szériát - SAJÁT MAGÁNAK! Sokkal csendesebb volt akkor..talán mert 180 centimmel magasodtam a kis tetű fölé.
A verés sosem opció a nevelésben!
csak úgy....
@Sakk Matt: félreértesz! én nem vagyok a pofozkodás,verés föltétlen hive, biztos vagyok benne ,hogy egy csomó pofon úgy csattant el a sulikban,hogy az jogtalan volt! - tudom,hogy 0rbánt is verte az apja ..., a pofonok mindenkiböl mást váltanak ki!
sose szerettem verekedni de tudtam, hogy hova üssek ha védenem kell magam de ezt a "tudást" sosem használtam föl arra,hogy valakit megtámadjak!
Feller_Peti
Végén kiderül, hogy a balosok nem csak erőszakos nőverők,
hanem kemény BDSM elmebetegek.

Elvégre "mindent szabad". Ez az ő -bolond- logikájuk.
csak úgy....
@Feller_Peti: = tevékeny elmebeteg ! :)
csak úgy....
@Sakk Matt: jujj , volt egy nagyon jó haverom akit colosnak (minimum180 cm) becéztünk ,ha jól tudom pék lett belöle...,aki ha jól emlékszek ,palánk-szekszárdond alázta meg úgy a tanárurat jogosan,ami miatt hozzánkig röpült!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.