Azt már megszokhattuk, hogy kínos kérdésekben a kormány – és úgy általában a politikusok – szeretnek semmitmondó válaszokat adni, ám Gulyás Gergely a mai kormányinfón éteri magaslatokba emelte a semmitmondást.

Szabad a gazda! Gulyás Gergely olyan végszót rittyentett, hogy díjat érdemel, aki megfejti!

Fotó: Youtube

Egészen rejtélyesen zárta a csütörtöki kormányinfót Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető minisztert a kormányinfó utolsó részében kérdezték a Magyar Péter-ügyről.

Íme az ATV munkatársával folyó kérdez-felelek szó szerinti leirata.

– A miniszterelnök úrral beszéltek-e erről az ügyről vagy az egész Magyar Péter-jelenségről? Évtizedek óta barátja volt. És miniszterelnök úr bizalma változott-e?

– Nem láttam jelét ennek. Most nem szeretnék elemzői pozícióba kerülni, de én úgy gondolom, hogy ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem. (...) Jól jegyezze meg mindenki.

– Hálásak? Miért?

– Nagyon. Mondom még egyszer, ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem.

Gulyás Gergely vagy óriási bölcsességet osztott meg velünk, csak még nem értjük, vagy Oscar-díjra érdemesen adta elő a semmitmondást. Mindenesetre most mindenki találgathat.

Forrás: telex.hu, 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Maccska: ma, 17:43 Nna ne vicceskedj cicus! Ha tudna valamit akkor mondaná, de lapít mint szar a fűben! mellébeszél, terel, mert ez a dolga.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ettől az értelmetlen zagyvaságtól még egy terápiás kutya is megveszne, kellő hálával! A "tisztelet elvárása" lemaradt a mondat végéről!
Ezodabasz
@Maccska: ma, 17:43 Nna ne vicceskedj cicus! Ha tudna valamit akkor mondaná, de lapít mint szar a fűben! mellébeszél, terel, mert ez a dolga.
Sakk Matt
@Ezodabasz: Vagy egymás tökeit szorítják! Van ilyen.
Eladott Ország
Csak nem előre menekülsz Geri? Akkor most Gulyásnak a gerincét, vagy az agyát műtötték meg? Is, de felesleges volt. Szerintem a Gulyás tudja, hogy az MP tudja, hogy a Gulyás tudja, hogy az MP tudja. Más nem lehet. Tudtam, csak nem sejtettem! Szegénykém nem tudja eldönteni, hogy maradni veszélyesebb-e,vagy menekülni kezdeni,de nem tudom sajnálni. Én azt gondolom ez a mai volt Gulyás búcsúestje. Szépen kap egy bújtatott állást valahol, és bekussoltatják . Az tény, hogy ő összezuhant, csak azt nem lehet eddig tudni, hogy azért, mert a barátja "áruló" lett, vagy azért, mert érzi, itt már a bőrére is mehet a vásár, vagy esetleg érzi, neki is vége a NER karriernek, csak őt nem lehetett olyan gyorsan eldobni, mert az feltünő lenne. Mindegy, nekem ez a nemhetero sem fog hiányozni. De azért a börtönéveket ne feletse el ő sem, hogy még egy olyan szerepe lesz (reméljük sok-sok évig), ahol rabot kénytelen játszani Szegeden, vagy Sopronkőhidán, esetleg a most készülő új csengeri börtönben. Itt minden pofon jó helyre megy, hátha a többi szervilis miniszterke is idővel felfogja, hogy ők csak egy sötét parasztok Orbánc’ sakktábláján, akiket bármikor képes feláldozni ,kivéve Pintert akit nyilván nem mer, illetve Rogánt, akit viszont valószinüleg már nem tud, mert azzal magát is megbuktatná. "Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki! Ez itt a hírek, nem pedig a kívánságműsor!" (Hofi)
Ezodabasz
@Sakk Matt: Régi barátok...valamin összevesznek. Van ilyen sok.
Ezodabasz
@Eladott Ország: ma, 20:17 Ezeket a Bibós koleszosokat valami nagyon összetartja. Az a valami nem derülhet ki nyilván, mert mind sáros! Pál utcai fiúk vezetnek egy országot...
Valami nagyon kínos dolgot tudhatnak ezek 0rbánról! A kemény mag, akik semire sem jók mégis rakosgatja őket ilyen-olyan új poziciókba csak haverok lennének, vagy cinkosok?
csak úgy....
@Sakk Matt: vagy te vagy itt a fideszék egyetlen ,normális beépített embere ,mert ilyen is lehet! :)
remélem nincs harag, én csak a lehetöséget tupírozom!
csak úgy....
mikor lesz végre ciki a sok értelmes magyarnak,hogy csak a bunkó 2/3 ad kéri föl 0rbánt négyévente ,hogy tegye velük azt amit akar?
Yoda69
Az elso mondat a fideSSnek es az ugyeszsegnek szol. A masodik pedik Magyarnak, es a kovetkezo kormanynak.
RonaGyuri
Az sem zárható ki, hogy egy újabb „déjà vu”-ről van szó

Sokan találgatják mit jelenthetnek Gulyás szavai, amit a nyomaték kedvéért kétszer is megismételt

„ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem” – ezzel zárta a szerencsétlenkedő (nem zárom ki, hogy tényleg csak ennyire fussa) újságírónak álcázott egyednek adott válaszát.
Én ebbe belelátom annak első jelét, hogy ha és amennyiben a dolgok úgy alakulnak a Gergől gyerek jogot formál magának az első szög effektusban! =))
Mint a gengszterváltás katarzisában sokkal történt! =))
RonaGyuri
Best of legutóbbi kormányinfó

Sokan találgatják, hogy a felújított gerincű mit akart mondani, vagy legalább is mire célzott

Én is így vagypk; de nem azért, hogy mit kell érteni az alatt, hogy: „ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem”
Sokkal inkább érdekelne, hogy a „Ezért a jövő évi költségvetést november 5-én, az amerikai elnökválasztás után nyújtják be” mit jelent???
Mit akart mondani azzal, hogy „november 5-én, az amerikai elnökválasztás után nyújtják be”???, az amerikai elnökválasztás november 5-én lesz az ottani időszámítás szerint, ami itteni idő szerint jelentős részben 6,.án van, mármint a választás, de az eredmény biztosan!!! =))
Sakk Matt
@csak úgy...: Aha.. Mondjuk, ha Magyar Pétert a GPS-e a Damaszkuszi útra vihette, akkor engem is megvásárolhattak ;)
sokanvagyunk
Pedig világos, ha Magyar bukik, semmi köze hozzá. Ha győz, "akkor még nagyon hálásak lesznek nekem".
Szegény Dzsoni és Árnika
Gulyás Gergely, közben megmagyarázta, de a magyarázata is magyarázatra szorul.
Szerintem, valamit elbasztak nála a műtét során.
Hallgasson zenét... Gulyás Gergely: www.youtube.com/watch?v=PGNiXGX2nLU
Szegény Dzsoni és Árnika
@sokanvagyunk: A megfejtői jutalmat, te érdemled!

Egy időben én is sokan voltam, akkoriban Légió volt a nevem.
sokanvagyunk
@Szegény Dzsoni és Árnika: Én is voltam egykor IDEGEN légióban - 2 évig, és sokunkkal - csak MN-nek hívták akkoriban. :)
Ezodabasz
@Szegény Dzsoni és Árnika: tegnap, 22:55 Te vagy a Légiós a moszkva térről, meg innen onnan koncertekről?? A "csöves" korszakból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.