Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elismerte, hogy tudott Varga Judit és Magyar Péter rossz házasságáról.

Gulyás Gergely házassági tanácsadást tartott a katolikus egyház nevében: "A különélés indokolt, ezt mindkét félnek megmondtam"

Fotó: Gulyás Gergely Facebook-oldala

„Az ismert volt előttem, hogy ez egy borzalmas házasság” – mondta a csütörtöki kormányinfó után a Telexnek Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter és Magyar Péter kapcsolatáról. Gulyás ugyanakkor hozzátette, azt nem tudta, hogy bánik pontosan a feleségével Magyar, főleg nem 10 éve.

Bayer Zsolt fideszes publicista korábban azt írta Magyar Péterről, hogy a Fideszben „nagyjából 10 éve tudjuk, hogy bánik a feleségével ez a dupla nulla”, ezért „rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit”.

Gulyás Gergely tehát tagadta, hogy Bayerhez hasonló mélységeiben ismerte volna Magyar és Varga házasságát.

A miniszter azt is elmondta, hogy

mindkét félnek azt is régesrég megmondtam, hogy még a katolikus egyház álláspontja szerint is a különélés indokolt. Az egyikben volt hajlandóság, a másikban meg nem.

Nemzetbiztonsági kockázatot ugyanakkor akkoriban nem látott az igazságügyi miniszter rossz házasságában.

Forrás: telex.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A házaspár közeli barátja volt.
És nem látta amit a mocskosszájú Bayer látott? Hm...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@vacsi: Nem véletlen az időzítés!Szavazás lesz,kell a terelés!Az ö "kutyájuk kölke ez is!Belement a szerepbe!
Eladott Ország
Jellemtelen hazug nemzetellenes figura! Szájjerel való kacsolatát is titkolta pedig azért került magasabb poziciókba folyamatosan mert Szájer csaja (köcsöge) volt. Mióta MP megjelent a színen a NER-Rogán-Fidesz mocsár 0-24-ben azon dolgozik, hogyan tudná végre kiverni MP kezéből a kezdeményezést és a primer tematizálást, teljesen sikertelenül. Ez a GG féle sejtelmesnek szánt hablaty is pont erről szól semmi egyébről. Ilyen mondatot a XIII.században mondtak, nem 2024-ben Orbán kormányszóvivője. „A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.” (János esztergomi érsek híres kétértelmű mondata Gertrudis megölése kapcsán)
Eladott Ország
Gulyás Gergelyben valami takony elkezdett összeállni benne, hogy kicsit megtámassza. Na azt kellett leszívni, hogy maradhasson az, ami volt. Nézzük meg, hogy mennyire sikerült neki gerincet csinálni szilikonból. Fülesgulyáságyú lebbegtett hamár gerince nincs.
media.tenor.com/zbH_2vTJYPoAAAAd/inflatable-tube-man-air-dancer.gif
Giovanni Alba
Tehát Geri tudta amit tudott, mégis szó nélkül hagyta Jucus hazudozását a nyitott ajtajú aranyketrecről?
Állandóan a vallással takaróznak, de a tízparancsolatot naponta megtagadják. A szorgalmasabbja naponta többször is. A kormány szóvívője pirulás nélkül vallja be, hogy hiteltelen, rongy alak, pillanatnyi érdeke szerint állít valótlanságokat.
namihami
A baj csak annyi, hpgy a katolikus egyháznak, hitéleti dogmái okából adódóan, ilyen álláspontja nem lehet!
Mert ugyebár: ""Amit Isten egybekötött..."". És ugyebár, az elhálás is megtörtént (ott vannak a gyerekek), tehát a pápa se mondhatja semmisnek!
Netán a gyerekek nem a Petitől lennének? Mert az valóban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.