Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója annyira kiborult csütörtökön amiatt, hogy elindulhat Magyar Péter pártja a júniusi választáson és nyilvántartásba vette a Tisza Pártot az NVB, hogy nem tudta visszafogni magát, és azonnal egy videót készített. 

Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, egykori miniszterelnök és azon az úton megy, mint Márky-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban csütörtökön.

Menczer Tamás annyira kiborult, hogy nem tudta visszafogni magát – videó

Menczer Tamás felidézte, Magyar Péter egy hónappal ezelőtt arra a kérdésre, tervez-e fellépni a politikai porondra, azt nyilatkozta, hogy "szerinte ez még viccnek is rossz". Menczer Tamás szerint mivel azóta a jogász ezt mégis megtette és még azt is bejelentette, hogy egy párt segítségével indulni kíván a június 9-i európai parlamenti választáson, egyértelműen kiderült, hogy hazudott.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, miközben a Diákhitel Központ korábbi vezetője azt állította: "a látszatát is el kell kerülni annak, hogy valaki külföldről vagy külföldi segítséggel akarja megdönteni a kormányt", barátnője bevallotta, hogy "a külföldiek – értsd amerikaiak – ott vannak mögötte", vagyis "Magyar Péter ebben is hazudott".

Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, ugyanazt csinálja, mint amit Márky-Zay is csinált

- hangoztatta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás szerint ez azért is nagyon veszélyes, mert "Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba". A kormánypárti politikus ezzel kapcsolatban videójában felidézte az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltjének korábbi nyilatkozatát.

Menczer Tamás azt mondta, "a NATO most éppen a háború irányába megy, de nekünk nem kell mennünk, ugyanis a NATO egy védelmi és nem egy támadó katonai szövetség".

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát és küldjünk június 9-én Brüsszelbe olyanokat, akiknek valóban Magyarország és Magyarország békéje a legfontosabb – hangoztatta, hozzáfűzve, hogy a Fidesz és a KDNP a béke pártján áll.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
amit a fidesz müvel az már régóta nem politika! ezek a vesztésre álló lopós tetvek bevetették a szervilis ,seggnyaló, öntudatos menczert aki még a hollikot is lepipálja ..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
amit a fidesz müvel az már régóta nem politika! ezek a vesztésre álló lopós tetvek bevetették a szervilis ,seggnyaló, öntudatos menczert aki még a hollikot is lepipálja ..
Cherry
Melyik fideszes retek tudja türtőztetni magát,mind a bolondokháza vendégei voltak, és most is mindet oda kellene vissza szállitani
csak úgy....
menczernek örült volna anno rákosi elvtárs is, hiszen hazudozásból fölülmúlhatatlan ,nem csoda ,hogy még a hollik is kihullott mellöle..
Yoda69
mencer. kocsit ugye nem a jardan parkoltad le?
RonaGyuri
és ez a szerencsétlen alak volt az ország vice-külgarázdája!!!
szaboria1
Egyszerű a képlet amikor színre lépett Magyar Péter akkor még nem tudta mennyien csatlakoznak hozzá. Mára meg változott mivel tömegeket tudott kivinni a tüntetésére.
Persze, hogy kiborult Menczer mert érz sok fideszes szavazó már nem a fideszt fogja támogatni.
Géza
A CIA találta meg és a CIA pénzeli ezt az alakot, hogy idegen érdekeket képviseljen a magyarok ellen. Van már kosher pecsét, folytathatja a demagógia terjesztését.
Aki Én
Elég azt megnézni, milyen szellemi kapacitású embereket tud hergelni a hazudozásaival a fidesz.
No comment...
Horizont
"Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát"
Kitől te dülledt szemű fröcsögő barom???
Géza
@koszpeko: Azt figyeltem meg, hogy a liberális-kommunista oldalt ilyen huncutság, mint bizonyíték, egyáltalán nem érdekli. Nyugodtan vádaskodnak, újságcikkek alapján uszítanak a kormány és a politikusok ellen, na meg a személyes kedvencem, amikor a magyarokat szidják.
Nem fárasztom magam bizonyítékkal, ez így van és kész! Kezdek felnőni ellenzéki szintre!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: "magyar" alatt a bigott, maradi hungarista-nyilas-náci parasztokat érted, kiknek kell egy kedves vezető, akit dicsőíthetnek (Heil Orbán!) ?
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Pontosan magyar alatt nem értem azt az idegen, leketlen, nemzetgyűlölő bandát, amelyik olyanokat ír, mint te!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Pontosan érti mindenki, aki nem szemellenzős, hogy mi a baj azzal a másfélmillió Orbánistával, aminek te is a része vagy.
Nyilván átjött neked, hogy van "némi" bibliaismeretem, és ez alapján kérdem tőled:

Szerinted, kik leszenek azok elsősorban, akiket Sátán be tud csapni és rá tud venni hogy Isten ellen harcoljanak?
Nem akarok ujjal mutogatni, de nekem vannak ötleteim - pl. népnemzeti náci-geci orbánista, putyinista, trumpista, hszi csin-pingista, bolsonaroista, wilderista, stbista baromarcúak !!!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Igazából ideológiai ellentét van közöttünk és persze fogalom értelmezési is. Nem zavar.
Jön a választás és meglátjuk az eredményt. Mivel biztos vagyok benne, hogy ismét a Fidesz nyer, azt tudom mondani, eltűröd!
Majd, ha szereztek szavazókat és megnyeritek a választást, akkor lehet acsarkodni, addig viszont kénytelen vagy eltűrni, hogy csak egy kisebbség vagytok, akik nem kellenek kormányozni!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Szerintem a másfélmillió a kisebbség (8 millió választót és közel 10 millió polgárt figyelembe véve - de ez nem matematika óra!)
Keresztény-konzervatív polgárnak tartod magad, arra vagyok kíváncsi, hogy mit szólsz a Jelenések könyvében leírtak alapján felhozott felvetésemhez.
Előre bocsátanám, ha nem tudsz válaszolni, kiderül, hogy te sem vagy keresztény, és csak a szót használod hazug, képmutató módon.
A fél világ a válaszodra vár !!!

Mi derül ki a mai napon?
Hogy az Orbánisták valójában Sátánisták - ezt írd és mond !!!

"A ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát."

img.hvg.hu/Img/981ba3b7-9144-4244-a8b1-39094b1840d5/851fc990-819a-4fa0-af5b-e1b7a09017ff.jpg
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Te nyugodtan számolgass, magyarázkodj, nekünk elég az egyértelmű győzelem.
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Te buta fasz, éppen most vált kétségessé a győzelmetek!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Ide figyelj, te trágya szájú libernyák-komcsi!
Akkor pampogj, ha le tudjátok győzni a Fideszt. Ha pedig ocsmány tahóskodni van kedved, ott vannak a rokonaid. Na, rajtuk gyakorolja, ne nekem hörögjél!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Nyitott a lehetőség, hogy hozzám szólj, de az van te bunkó fasz, hogy én szívem szerint nem beszélgetnék veled, hanem egy rozsdás vascsővel basználak pofán, úgyhogy fogd vissza magad - te geci hungarista-nyilas-náci-fasiszta-förmedvény!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: A hungaristák magyarok voltak veled ellentétben!
A szád nagy, kis tahó mocskolódó, biztosan bele fog férni a farkad! Csak, hogy tisztában legyél vele, mi lesz, ha én igérgetek neked!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Ne válaszoljál már nekem, állandójan, Géza!
Ez csak opcionális lehetőség, nem kötelező - és amit mondasz, meg ígérgetsz, azok faszságok!
Amit te ígérsz nekem...

Lepkefingocska!
Én a végkép eltörlésről írok neked, és a pokol tűzét ígérem neked, te meg erre jössz ezzel a vékonyka fingocska hangoddal és a kis pici primitív dzsuváddal fenyegetőzől?

Tudod mit, legyen neked, mindget!
Géza
@Szegény Dzsoni és Árnika: Takarodsz!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Te buta fasz, elememben találtál!!

Ajánlom neked a HELLRAISER összes részét - neked és a fajtádnak szól!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Géza: Faszszopó fidesznyikek, FÉLJETEK, mert minden bekövetkezik rajtatok, ami ezekben a filmekben szerepelnek - az összes bántást, kínzó fájdalmat megérdemlitek, ti gusztustalan férgek!
Szegény Dzsoni és Árnika
Csak a "poklot" kívánom nektek, szarfaszú fideszes horda!

A pokol, ahogy megjelenítik a filmekben, az igazából babazsúr a valósághoz képest !!!
Lesz még rosszabb... www.youtube.com/watch?v=2lIEuNboEmM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.