A Fidesz újdonsült kommunikációs igazgatója beszélt Tarr Zoltán református lelkész elbocsátásáról is és úgy vélte, hogy az ügy jogilag tiszta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr préditákor
újdonsült kommunikációs igazgató: menczer tamás
hahaha
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr préditákor
újdonsült kommunikációs igazgató: menczer tamás
hahaha
Eladott Ország
Menczel Tamás: Magyar Péter női napszemüveget hord. Szerintem összeomlott a fidesz kommunikációja, berogytak a megmondó emberek,Tóni lufija is kipukkadt! Megkezdődôtt végre. Világra szóló ráadásul! Skandallum! Inkább menekülnék egy ereszcsatornán lecsúszva kijárási tilalom idején egy titkos melegbuliból hátizsákban droggal, minthogy női napszemüveget hordjak. Illetve nem.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/435717022_2638214406380296_6298834129205189790_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=IE7-sKxV1zMAb75Xpxp&_nc_oc=Adi_LrGbkR_0gp5mNwiacJhPLu3RUY18eMSUpEr26sMKkVc0IZm4jAgEBuuVsjPsPr4&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAhm1NEEZqkebLNNMutXjauYlu4oGVXZCslt3fmyb0Aww&oe=661EF3FC
Eladott Ország
A pedofidesz hibát hibára halmoz. Kirúgták Tarr Zoltánt, Magyar Péter tüntetésén való felszólalása után Ezzel a lépéssel is csak azt fedik fel, hogy mennyire undorítóan összejátszik az egyház és az állam. Egy háromgyerekes apát tettek utcára egy telefonhívás után. Ez a családbarát kormány!? Ez a szólásszabadság Magyarorszagon!? Tarr Zoltánt és Magyar Pétert egy közös ismerősük hozta össze, akik több közös pontot is találtak. A református lelkész ingyen átadta az általa alapított, már nem aktívan használt egyesületet Magyarnak. Az egyesület neve valóban illik a mozgalom üzenetéhez: Legyél a változás! Magyar Péter Tarr Zoltán botrányos elbocsájtásából gyorsan előnyt csiholt és felkérte a lelkészt, hogy legyen az európai parlamenti képviselőjelöltjük. „Gratulálunk” Rogáncsnak’, csak így tovább!
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1777776523543478584/photo/1
Clavigo
Sportriporternek is egy hulladék volt... Ez csak " hatványozódott " a legújabb beosztásában..
CsipkeRózsa
Ez az ember bebizonyította, hogy valóban nem normális.
Szegény Dzsoni és Árnika
A Fidesz bajban van !!! Menzcer még jobban elbassza !!!

Mi folyik itt?!
Magyar Péter, jött látott (még nem győzött), és/de már kiborította a bilit!
KisTehen
@Szegény Dzsoni és Árnika: faszt van bajban ... magyar kicsinálja a kisebb ellenzéki pártokat ... és rabol picit a dk-tól ... orbán kávézva nézi ... ennyiről szól a történet

magyar atombombáját meg feldughatjátok magatoknak ... :))
Szegény Dzsoni és Árnika
Szívem szerint leölnélek, mint a disznót, de kultúr ember vagyok és nem csinálok ilyen szörnyűséget!
Isten, ezek szerint nem kultúr ember, mert ő megcsinálja ezt a szörnyűséget - az emberiség 99,9ö%-át kinyírja, mint a vízözönkor (emlékszel még, hogy a többszáz millióból csak 8, azaz NYOLC ember maradt életben?)

Erre mit lehet mondani: Így jártatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.