A párt szerint Élő Norbert azzal fenyegetőzik, hogy a DK mégis elindul, ha máshol nem lépnek vissza nekik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
A DK már megint a helyért verekszik, szarik rá, hogy ki lesz hatalmon, csak nekik meglegyen annyi képviselői hely amennyit elképzeltek. Erre már nincsenek szavak.
Béla333
"A párt szerint hiába támogatta a DK a Momentumot az előválasztáson, Élő a vereség után az MKKP kompenzációs listájára szeretett volna felkerülni, majd azzal fenyegetett, hogy ha nem indulhatnak el az előválasztásos megegyezés ellenére kettő helyett négy választókerületben, akkor mindegyikben el fognak. Később az MKKP szerint már azzal zsarolta a pártot, hogy ha nem léptetik vissza a DK-s polgármesterjelöltekkel szemben álló jelöltjeiket Erzsébetvárosban, Újpesten és Óbudán, akkor elindulnak minden hegyvidéki körzetben."

Ez a DK féle együttműködés...!!!
Persze a DK-s fanatikusoknak ez pont megfelelő, hiszen nem a maffia ellen kell harcolni, hanem egy másik ellenzéki párt jelöltjei ellen.
Ugyanolyanok, mint a maffia a másik oldalon...
kereső
Valaki öntsön már tiszta vizet a pohárba. Kovács Gergely megnyerte az előválasztást...a megegyezés értelmében össz. ellenzéki támogatott lesz "élesben"... ez egy.
DE, akkor ez mi?
"A Magyar Kétfarkú Kutyapárt XII. kerületi szervezete azt állítja, hogy Élő Norbert (Demokratikus Koalíció) akadályozza meg őket abban, hogy az önkormányzati választásokon simán legyőzzék a Fideszt.

A Kutyapárt azt írta Facebook-posztjában, hogy Élő először azt találta ki, hogy a Kutyapárt kompenzációs listájára veteti fel magát, de elutasították. Ezután Élő azt mondta, hogy ha a DK nem indulhat a megbeszéltek ellenére négy körzetben, akkor a DK minden egyéni körzetben elindul a Kutyapárt ellen."- ez meg a kettő!.
Azaz, a megegyezés arról is szólt, hogy a dk négy körzetben indulhat, ami most fuccsba megy?, mert a kutyapárt meggondolta magát?
Ne keverjetek már fiuúk...volt egy megegyezés, be kell tartani mindenkinek...különben nem csak a Hegyvidék úszik, hanem egész Bpest is. Kezet adtatok a megegyezésre...?? ,ennyit ér a kézfogás???
Béla333
@kereső: 18.40
Ne keverd a DK-s szart...
"Élő a vereség után az MKKP kompenzációs listájára szeretett volna felkerülni, majd azzal fenyegetett, hogy ha nem indulhatnak el az előválasztásos megegyezés ellenére kettő helyett négy választókerületben, akkor mindegyikben el fognak."
Tehát a DK akarja egyoldalúan módosítani a megállapodást! Szokás szerint...!!!
kereső
@Béla333: Nem én keverem a dk-s x@rt, hanem az ujságok, mert amit beidéztem az egy másik portál irása. Abban meg arról szól az irás, hogy négy képviselői helyben egyeztek meg, csak mos a kutyák kettőben akarják támogatni a dk-t. Ezért irtam, hogy tiszta viz a pohárba...Ne, szólj hozzám, ha ennyire utálsz, meg vagyok nélküled...
Béla333
@kereső: 18.59
"A Kutyapárt szerint miután nem engedték fel a kompenzációs listára, Élő „átállt zsaroló módra, és elkezdte tolni, hogy ha nem indulhatnak a megbeszéltek ellenére ők a 4 körzetben, akkor a DK majd elindul a Kutyapárt ellen minden egyéni körzetben”. Ezután a posztban azt írják, Élő arra próbálta rávenni őket, hogy ne induljanak Óbudán, Újpesten és Erzsébetvárosban, „mert különben összehozza a fideszes győzelmet Hegyvidéken”.
444.hu/2024/04/19/hiaba-az-elovalasztas-a-dk-megis-rainditja-a-jeloltjet-kovacs-gergelyre
Sakk Matt
"Mint Kovács Gergely érdeklődésünkre elmondta: az a megállapodás született, hogy az előválasztás győztese a 12 egyéni választókerületből 6-ban állíthat majd képviselő-jelöltet, míg a másik haton osztozni fog majd a Kutyapárt, a DK és a Momentum kettő-kettő-kettő arányban."

"A DK egy közleményben is reagált Kovácsék posztjára. „Lássunk tisztán. Nem a DK, hanem a Kutyapárt az, amely a Fideszt segíti a fővárosi kerületekben azzal, hogy ellenjelöltet állít a közös ellenzéki polgármesterekkel, polgármester-jelölttel szemben például az I., a III., a IV., a VII. kerületekben. Miközben korábban ennek az ellenkezőjét nyilatkozták. Az még egy viccpárttól is túlzás, hogy a abban a kerületben, ahol ők adnák a közös polgármester-jelöltet, ott számon kérik a többi párt támogatását, de ahol nem ők, ott ellenjelöltet állítanak vele szemben. Mi a Fideszt akarjuk legyőzni Budapesten is, a Kutyapárt pedig láthatóan az ellenzéket."

Nem tiszta ez...
Béla333
A DK sohasem politizált becsületes módra. Aljasoskodik, zsarol, hazudik. Ugyanúgy, mint a másik oldalon a maffia!
Hazugság hogy nekik fontos O1G leváltása/elszámoltatása. A valóság az, hogy nekik a legfontosabb az ellenzéki térfél letarolása, hogy ott csak ők maradjanak. Ennek elkérése számukra mindennél fontosabb. MINDENNÉL...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.