A TISZA párt alelnöke a befolyt összeget jótékony célra fordítja majd, az árverést a Facebookon tartják. A licit – ami kissé követhetetlen – már kétmilliónál jár cikkünk megjelenésekor.

Vélhetően sokan nem voltak olyanok, akik komoly tétben merték volna megfogadni azt, hogy a hazai politikai élet legnagyobb port kavaró tárgya április közepén, az önkormányzati és EP-választás kampányának indulásakor Magyar Péter napszemüvege lesz. Pedig így lett, és ezt nem másnak, mint Menczer Tamásnak, a kormánypártok kommunikációs igazgatójának köszönhetjük.

A Fidesz legújabb álláshalmozója – kommunikációs igazgató, országgyűlési képviselő és külügyminiszteri biztos – két hete mindenhol azt hangoztatja, a dollárbaloldali, háború-, és genderpárti Magyar Péter női napszemüveget hord.

Van itt lóvé – Már 2 milliót is adnak az elhíresült női napszemüvegért

Magyar Péter és az ő napszemüvege     Fotó: Facebook/Magyar Péter

Na, ezt a szemüveget, ami máris a 21. századi magyar történelem egy ikonikus darabkájává vált, Magyar Péter most árverésre bocsátja, és azt is bejelentette közösségi oldalán, hogy jótékony célra ajánlja fel a bevételt.

„Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget. A kikiáltási ár: 10 ezer forint. A befolyt összeget egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján. A liciteket kommentben várom. Kérem, csak olyanok licitáljanak, akik nyertes licit esetén valóban kifizetik a felajánlott összeget. Április 22-én 18.00 óráig várom a felajánlásokat. Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen” – olvasható a bejegyzésben.

A Telex közben utána járt annak, a szemüveg egy Ray Ban Jack típus, ami uniszex, és egy gyors online keresés alapján 40 ezer forint körüli áron kapható magyar webshopokban. A licit megkezdődött a szemüvegért, és eléggé követhetetlen, éppen hol jár. A legfrissebb értesülésünk alapján jelenleg 2 millió forint a szemüveg ára.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Egy bolhaszar különbség azért van...
Amíg a megafon az ÉN adófizető forintjaimat is költi, addig a Magyar Péter szemüvegére licitálók a saját pénzüket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
mondom, hogy meg lesz a 2 bicikli ára :)
Pegero
A nadrágszíjért mennyit kérsz Peti?
Őrnagy
A nadrágszíjat 2 tételként hirdeti meg (szíj és csat), hogy a csatért is sok pénzt kapjon.
Levendula
Egy bolhaszar különbség azért van...
Amíg a megafon az ÉN adófizető forintjaimat is költi, addig a Magyar Péter szemüvegére licitálók a saját pénzüket.
DR PRÉDlKÁTOR
@KisTehen: Több pénzt égetett el a Megafon agymosásra a Facebookon, mint amennyit egész Szlovákia költ politikai hirdetésekre
DR PRÉDlKÁTOR
@Pegero: Több pénzt égetett el a Megafon agymosásra a Facebookon, mint amennyit egész Szlovákia költ politikai hirdetésekre
DR PRÉDlKÁTOR
@Őrnagy: te szőrnagy! Több pénzt égetett el a Megafon agymosásra a Facebookon, mint amennyit egész Szlovákia költ politikai hirdetésekre
Őrnagy
@Levendula: " a Magyar Péter szemüvegére licitálók a saját pénzüket."

Amiről viszont senki nem tudhatja, hogy adócsalásból (jövedéki adó elsumákolásából cigaretta csempészetből stb), guruló dollárokból, vagy a nemzeti vagyon szétlopásból szereztek e?
Őrnagy
@DR PRÉDlKÁTOR Gyagyás: Mi az a "Megafon" és mi közöm nekem fozzá pártfüggetlen nemzeti liberálisként?
sokanvagyunk
Fideszesek reklámozták azt a szemüveget, úgy látszik, bejött.
Menőmanó
@Őrnagy: Jellemző, hogy a munkabér fel se merült benned. Mindenki magából indul ki.
Menőmanó
@Őrnagy: Shikari, te mióta vagy pártfüggetlen?
KisTehen
@Menőmanó: ez csak tudás ... ismeri a libsiket
Menőmanó
@KisTehen: A saját fideszbűnöző fajtáját meg még jobban.
Őrnagy
@Menőmanó Gyagyás: Mi az a Shikari?
Amúgy azóta vagyok pártfüggetlen, mióta a nagyapám elmagyarázta, hogy akinek büdös a munka az pártpolitikusnak, vagy Sorosbérköcsög libkány seggfejnek áll! És ezt már Óvodás koromban elmagyarázta! Megjegyeztem Gyagyás és azóta is ezt az elvet tartom!
Cherry
Proli fidesz média,, ha minden magyar csak 10 ft ot ad akkor már hol vagyunk???. és mi a háttere??? egy szegény család megsegitése(és nem kisvasútra vagy stadionra), de ez egy szemét kormánynak nem számit, Neked zsiros cigány egy lócitrom nem jönne össze,ez nagyon fájhat te zsiros retek
Cherry
Savanyú a szőlő retkes fidesz banda,,, hahahahahh nektek mi jönne össze??? egy nagy db lósz@r!!!
jáger laszló
and vannak 1-2sek akik bolondultak!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pegero
@DR PRÉDlKÁTOR: 05:39
Azért jársz ide, hogy hülyeségeket beszélj?
kereső
@Cherry: 10:28 "Nekik" összejött !!!a vörösiszap károsultaknak gyújtött 2,1 milliárd ...ennyit loptak el a kárt szenvedett emberektől, amelyet az ország lakossága adott össze, benne Soros György 1 millió dollárjával.
Cherry
@KisTehen: Álmodj a fejed a WC be lóg ti már sehol nem vagytok, ez már az utolsó rugása a fidesznek,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.