Valaki szólhatott a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetőjének, hogy a miniszterelnök nem is indul az önkormányzati és az EP-választásokon.

Eddig lázas igyekezettel bizonygatta híveinek Dobrev Klára, hogy június 9-én magát Orbán Viktort fogja legyőzni, majd előrehozott választásokat kényszerít ki, amivel a hatalmából is kiebrudalja. Úgy tűnik, a DK-MSZP-Párbeszéd választási szövetségben akadnak azért józanul gondolkodók is, akik szólhattak az EP-listavezetőnek, hogy a miniszterelnök nem is indul az önkormányzati és az EP-választásokon.

Javultak a víziói Dobrev Klárának – Már nem legyőzni akarja Orbán Viktort június 9-én, csak megroppantani a hatalmát

Az országot járó Dobrev Klára kezd világosabban látni      Fotó: Facebook/Dobrev Klára

Ennek köszönhetően megváltozott Dobrev Klára retorikája, ugyanis hirtelen vett egy balra átot, és az eddigiekhez képest egy reálisabb posztot tett ki a közösségi oldalára, noha a közvéleménykutatók előrejelzéseiről – miszerint már nem a DK a második erő, hanem a Magyar Péter fémjelezte TISZA párt – egyelőre hallani sem akar.

„Tudom, hogy a többségnek elege van az Orbán-rendszerből. Tudom, hogy többen vannak azok, akik elszenvedői a hatalom embertelen politikájának. Tudom, hogy az a feladatunk, hogy megszervezzük ezt a többséget és június 9-én közösen veletek megroppantsuk Orbán hatalmát” – írta ki a Facebookra Dobrev Klára.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
ner péter után már dobrev is koporsószögezik?

HAHAHA
jáger laszló
DK
A választásokon a 2,hely biztos!
Ezt csak a fidex veszélyeztetheti!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Feller_Peti
@jáger laszló: Áruld már el, mit akarsz te tulajdonképpen?

A baloldal lebukott, hogy külföldi érdekek irányítják őket.
Gyakorlatilag idegen érdekű emberek állnak a hazai baloldal mögött.

Kérdésem feléd: Te valóban ezeket akarod az ország élére?
Őrnagy
Az ellenzék és a tömeggyilkos Apró Antal unokája fordítva ül a lovon!
Mi tartja hatalomban Orbánt?
- A háborúpártiság elleni küzdelem,
- A migráció elleni küzdelem,
- A genderidiotizmus elleni küzdelem és
- A külföldi nagyhatalmaknak a magyar választásokba való beavatkozása elleni jogos küzdelem!

Ha az ellenzék le akarja győzni Orbánt és a fideszt bármilyen választáson, először is a magyar emberek az érdekei szerint ezekben az alapvető kérdésekben egyet kellene érteniük a választókkal, utána jöhetne második fokozatnak, hogy mit tennének azért, hogy javuljon a magyar gazdaság, a magyarság gyarapodása, a magyarok életszínvonala, a magyarok mindennapi közérzete, és így tovább!

Nem egyszerű feladat, mert ehhez először is ki kellene bújniuk Szaros Gyurka seggéből, és vissza kellene utasítaniuk minden külföldi beavatkozási kísérletet és külföldről történő kampányfinanszírozást! Le kellene mondaniuk arról, hogy mindent ami még magyar megpróbálnak átjátszani külföldi Spekulánsok kezébe mint a mindent is lekúró kormányzásaik idején, és még sok minden mást is meg kellene tanulniuk, hogy elnyerjék a választók bizalmát és akkor tényleg akár el is számoltathatnák a fideszt, hogy mit csináltak, vagy nem csináltak a 14 év óta tartó kormányzásuk óta.
Őrnagy
Magyarul az ellenzék győzelméhez választói bizalomra lenne szükség amely a választók többségének az érdekein alapul, és konstruktív ellenzékiségben nyilvánul meg. Ez a kettő fontos dolog az ami hiányzik az ellenzékből és csak az Orbán ellenes módszeres hangulatkeltés dolgozik, ami csak részleges eredményt tud kiváltani az orbán és fideszfóbiára fogékony választókból.
csak húgy...
Az országot járó Dobrev Klára kezd világosabban látni... NAPPAL?
Dr. Proktor
Nagyot akar a szarka, csak nincsen farka...
Őrnagy
@Dr. Proktor: Nézd meg a fényképet jobban. Ott áll mögötte a sok hülye fasz!
Őrnagy
Baj van az új "Messiással" !
"Magyar Péter a MOL vezérével és Lévai Anikóval beszélget azokon a fotókon, amiket Hadházy hozott nyilvánosságra"

Lehet, hogy kettős ügynök, és a fidesznek is dolgozik?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/magyar-peter-a-mol-vezerevel-es-levai-anikoval-beszelget-azokon-a-fotokon-amiket-hadhazy-hozott-nyilvanossagra/
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők vagy nem tudják megkülönböztetni az évszámokat egymástól, vagy nem értik a leírt szöveget vagy egyszerűen csak szarkeverőek!:

"Több fotón is látható, ahogy a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó egy kis társasággal beszélget a Mathias Corvinus Collegium tavaly nyári, esztergomi fesztiválján."
propeller.hu/itthon/4009578-magyar-peter-levai-aniko-egyutt-bulizott-tavalyi-mcc#v3906847

Akkor a gyengébbek kedvéért: a tavaly nyár az ugye 2023-at jelent, amikor Magyar Péter még házas volt és a NER tagja is volt! Ha valakinek még így sem világos, akkor szóljon, még részletesebben, szájbarágósan is elő lehet adni a helyzetet...
Őrnagy
@Béla333 Gyagyás: Most jól ráhúztad a vizes lepedőt a Hadházy majomra!
Őrnagy
@Béla333 Gyagyás: "Akkor a gyengébbek kedvéért: a tavaly nyár az ugye 2023-at jelent, amikor Magyar Péter még házas volt és a NER tagja is volt! "

Időzavarban vagy Gyagyás!

Nem Hullaházy van tévedésben, hanem te:
Segítek Gyagyás:

A MCC Feszt, a hagyományos nyári fesztivál, Esztergomban került megrendezésre tavaly júliusban. Ebben az időszakban már lezajlott Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Péter válásának bejelentése.
Őrnagy
@Dr. Proktor Gyagyás: Csalódást kell okoznom Gyagyás. Én nem vagyok közszereplő (és nem is akarok az lenni), így akkor se láthatsz, ha esetleg csak annak érdekéban kikukucskálnál Szaros Gyurka seggéből hátha meglátnál valahol! Hahaha
Őrnagy
Hullaházy vajon mit keresett 2023 júliusában az MCC nyári fesztiválon Esztergomban? Hullaházyt milyen céllal hívták meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.