A közigazgatási és területfejlesztési miniszter példátlan gondolatmenettel állt elő: Novák Katalin túlságosan bánta, hogy kegyelmet adott.

Navracsics Tibor eszmefuttatása: Novák Katalin bánatában mondott le – "Ez a kádári szocializmusban elképzelhetetlen lett volna"

Fotó: MTI/Balázs Attila

Ám ezt nem volt képes elmodani...

Én úgy gondolom, hogy ő végül azért mondott le vagy azért került olyan helyzetbe, amikor az egyetlen kivezető utat a lemondásban látta, hogy hozott egy olyan döntést, amely tévedés. Tehát amikor a döntést hozta, rosszul ítélte meg a helyzetet, és ezt, hogy bánja, hogy tévedett, nem tudta elmondani a nyilvánosságnak

– mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a KeljFelJancsi podcastban. Úgy gondolja, hogy Novák „lelkileg nem tudta rávenni magát”, hogy elmondja.

Magyarországon a demokrácia dolgozik, hát nézzük meg, hogy milyen következményekkel jár egy ilyen ügy. Ez a kádári szocializmusban elképzelhetetlen lett volna

– idézte a Telex a műsorból Navracsics szavait, aki úgy érzi, hogy Balog Zoltán is vívódik.

Forrás: Telex.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na ez a faszparaszt is védeni akarja. Mit meséljen el Novák? Hogy engedte lobbizni a szeretőjét és elnök létére azt tette amit kért ez a csuhás görény?? Balog vívódik? Egy nagy lószart!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Azért Navracsicstól ilyen buta kifogást nem vártam volna.
jáger laszló
Tibi! Remélem ezt a baromságoz te sem hiszed L,mert én sem!!
Ne legyél már olyan naiv kérlek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Havanagi
Navracsicska ezt a baromságot már mint köztrágyasági elnök jelölt erőlködte ki magából.Ilyenekre számíthatunk,bárkit fog jelölni a pohos.
kereső
Na, végre! Megszólalt az "emberarcú" fideSS-kdnp-s is. Lelkileg nem tudta magát rávenni, hogy beismerje a "tévedését"?
Jajj, navra, ne süketelj már. Akkor hol volt novák katalin "lelke"- a lelkiismerete, az emberi-erkölcsi kiállása, amikor aláirt? Az csak akkor jött elő, amikor kiderült , hogy mihez adta a hozzájárulását- és ezzel együtt nyilvánvaló lett az is, hogy minden szólam hazug volt , amit a száján kiejtett a családok védőszentjeként?
Amúgy hogy jön ide a kádár-rendszer? Immár 14 éve orbán rendszerben élünk, és talán immár sokak számára is nyilvánvaló vált, hogy milyen egy erkölcsileg romlott, hazug rendszert is hoztatok létre. Nagy a te bűnöd navra, talán ezzel kéne foglalkoznod, nem a kádár-rendszerrel.
rücsü41
Tibor!Hogy lehet különböző társadalmi rendszereket összehasonlítani?Ha már mégis úgy döntöttél hogy összehasonlítasz, akkor miért nem a z osztrák-magyar királysággal hasonlítottad össze a helyzetet.Ott sem volt lehetséges a lemondás, és ha Novák nem az erkölcsi konzekvenciák miatt mondott le akkor ez a rendszer sem jobb a réginél.
justhpeter
Megállta röhögés nélkül. Ez a legnagyob teljesítménye a nagy mesemondónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.