Orbán Viktor fideszes miniszterelnök kedden begyűjtötte a legfrissebb közvélemény-kutatási adatokat több alárendeltjének ismertségi és népszerűségi indexéről.

Orbán már tudja, ki lesz a Fidesz következő köztársasági elnöke

Akár cigánykártyán is kivethetné Orbán, kit akar új köztársasági elnöknek, semmi jelentősége. Forrás: Pixabay

A Fidesz–KDNP Balatonalmádiban szerdán kezdődő kétnapos frakcióülésének fő napirendi pontja az új köztársasági elnök kijelölése lesz – írja az Index.

Orbán három eddigi köztársasági elnöke közül kettőt is elsöpört a nép haragja, úgyhogy egy Áderhez hasonló színtelen-szagtalan figura lenne számára a legszerencsésebb ebben a tisztségben.

Novák Katalin bukott köztársasági elnök hétfőn nem lesz ott a parlament tavaszi ülésszakának nyitónapján, amikor az országgyűlési képviselők szavaznak a – február 11-én benyújtott – lemondásáról.

Az új Indexnek Novák lemondásáról nem a pedofilok áldozatai, hanem „mesterségesen keltett gyűlöletcunami” jutott eszébe.

Az Orbán asztalára kedden letett nagy mintás, több ezer főt lekérdező közvélemény-kutatás négy lehetséges jelölt elfogadottságát, ismertségét és népszerűségét vizsgálta.

· Navracsics „Holnap reggel jönnek az EU-s pénzek” Tibor közigazgatási és területfejlesztési minisztert,

· Szalay-Bobrovniczky „Kaszinóminiszter” Kristóf honvédelmi minisztert,

· Merkely „Unga-bunga” Bélát, a Semmelweis Egyetem rektorát és

· Maróth „Kádár János tanácsadó” Miklós orientalistát.

A legesélyesebb állítólag Navracsics Tibor korábbi uniós biztos, de ő maradna a radar alatt, nem szeretne fideszes köztársasági elnök lenni. Az új Index emellett Navracsics „kiváló brüsszeli kapcsolatairól” is ír amit – legalábbis az uniós források megszerzésével kapcsolatban – eddig nem nagyon csillogtatott meg.

Forrás: Index
Fotó: Pixabay

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem mindegy? Nem a "magyar köztársaságnak" lesz köztársasági elnöke, hanem a fidesznek. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogyan fogják hivni a Sándor palota lakóját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Újracsak egy aláiró robot, és ez az elmebeteg már tudja, ...
túszulejtettország
A " lélegző golyóstoll " (Pottyondy E.) személye teljesen mindegy. Legfeljebb érdemei elismerése mellett ő is lemond.
simmering73
"...a kormánytagokat erősen frusztrálja, hogy három köztársasági elnökükből – Schmitt Pál, Áder János és Novák Katalin – kettőnek le kellett mondania. A következő államfőjelöltnek támadhatatlannak és kikezdhetetlennek kell lennie."
Ilyen ember nem létezik a fidesz-kdnp-ben.
gazdag dezső
De miért is hivják magukat KDNP -nek amikor annyi közük van a kereszténységhez mint elefántnak a számitógéphez ,meg az hogy több pénzeket ,vagyonokat adnak az egyházaknak ,mint emennyit az egészségügyre ,amiért a papok cserében még a templomokban is politizálnak támogatva a FIDESZT.De mennyit adnak a Magyar nép pénzéből külföldre ,futball akadémiákra ,ottani korházakra iskolákra ...sok másokra ellenőrizhetetlenűl óriási pénzek folynak el.Nem a Magyar polgárok javára !.Meg magánzsebekbe ,IGY LETTEK MÚLTI MILLIÁRDOSOK HAZÁNKBAN 10 .TIZENÉV ALATT !
Cherry
Orbán országa és a retkes fidesz csőcseléké, mikor ébred fel az ország, egyszerüen érthetetlen, miért hagyjuk ezt a mocskos tolvaj bandát uralkodni???
Cherry
Hihetetlen egy betolakodó román cigány uralja az országot, ez kell büszke magyarok???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.