Angol cím: Robert's, GRAMMY WINNERS and rewarded video! Ifj. Lalkovits Róbert, művésznevén Axone, angolul (Yr. Robert Lalkovits - Axone) nem mindennapi érdemben részesült. Róbert ugyanis az eredetileg kanadai származású énekesnőnek, Nelly Furtadonak, 2007-ben készített egy adaptációs remixet a (Say it right) című számából, ami már hónapokkal a megjelenése után is óriási sikereket aratott az Interneten, sok százezrek körében. Mostanában viszont olyan hatalmas sikert ért el, hogy Grammy díjjal kitüntették és az első helyen, szerepel a volt Geffen Records kiadó toplistáján, ami aztán véglegesen egyesült az Interscope Records kiadóval, 2009-ben. A 2008-as Grammy díj átadó gálán, ahol Nelly Furtado is fellépett és egyben szintén Grammy díjban részesült kiváló zenei munkássága során, üdvözölte a nagyszerű videó alkotást és ott jelentették be a gálán, hogy ez a videó nyerte el a legmagasabb díjat, ebben a kategóriában, amit Nelly Furtadonak készítettek. Mindebben a legérdekesebb az, hogy egyik Magyar média társaság, de a Magyar sajtók közül sem figyelt fel erre a rendkívüli eseményre senki, ami akkoriban történt. Mivel Róbert Magyar és nem amerikai származású, ezért külön köszönet illette volna meg és legalább pár héten keresztül teret kellett, volna biztosítani a médiákban ennek a rendhagyó és nem mindennapi érdemnek, mely Róbertet illette meg ott és akkor. Ami viszont meg végképp érthetetlen, hogy ekkora érdemekkel rendelkező művésznek, mint Róbert, aki ráadásul, mint már leírtam Magyar, abból a szempontból is érdekes, hogy senki a hazai zene és más kulturális történelem során még nem került be tehát senkinek, még a neve sem egy ekkora szabású rendezvényre, mint Róbertnek. Mondhatni egyedül képviselte Magyarországot, még akkor is, ha csak név alapú említést tettek róla ott, ezen a gálán. Tehát érthetően kifejtve, Grammy díjban, Amerikában még Magyar művész, sohasem részesült. Ez mostanra már megváltozott! Szeretnék megkérni minden felelős szerkesztőt, riportert, bárkit, aki tud segíteni Róbertnek, hogy tegyük közzé ezt a hihetetlenül nagy dolgot és biztosítsunk neki teret arra rádiókban és tévékben, hogy részletesebben beszámolhasson erről a nem mindennapi eseményről, érdemekről és egyáltalán az általa képviselt rendhagyó művészetről. Gary.

Feltöltő: garyhalfton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

garyhalfton
...de még milyen fantasztikus, főleg ha sikerülne Robit elismertetni itthon is, akkor lenne aztán igazán fantasztikus, ha valaki felkarolná ezt a hírt. Kérjük valaki felelős főszerkesztőt, hogy segítsen már ebben, ha mód van rá. Ez nem egy előzetes áprilisi tréfa gyerekek, már bocsánat!!!

www.fntudosito.hu/riport/3180
ugyeugye
@garyhalfton: ok, én is megpróbálok egy utat. ez nagyon klassz!!!
az eredeti dal is az egyik nagy kedvencem, de ez a remix :)))
garyhalfton
Tényleg ezer köszönet, mindazoknak akik a hír terjesztésében, eljuttatásában, bármilyen csatotnán tudnak segíteni. Köszönöm ugyeugye!!!
ugyeugye
@garyhalfton: kicsit megkésve, de a feladat teljesítve, mai RTL online-ra el is készül belőle az anyag!

További minden szépet és jót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.