"Tiltsák meg a BÉM tevékenységét! " "Gyalázat, hogy ezt engedik! " "Elegünk van e füstokádó technológiából! " - ilyen feliratú transzparensekkel vonultak fel a pénteki BÉM elleni miskolci tüntetésen. De mit mond a BÉM vezetése?

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
valakinek nagyon kellene a ceg es mindent be is vet, hogy aron alul tudjon tulajdont szerezni benne. Erkölcstelen dolog es sok embernek ad meg munkat, de mint latjuk meg az sem eleg sok megelhetesi bunozonek.( politikusnak)
Milyen konnyu mapsag embereket hergelni es utcara vinni egy kis balhera.
adsl70
"A Sajóvölgye Környezetvédelmi Egyesület által szervezett pénteki miskolci tüntetés kapcsán természetesen megkerestük a BÉM Zrt. vezetését is, hogy fejtsék ki az üggyel kapcsolatos álláspontjukat. –Ma Magyarországon van néhány egyesület, akik küldetésüknek érzik, hogy cégeket bezárassanak, ebből egy úgy érzem a BÉM Zrt-t nézte ki célpontul. A BÉM Zrt. ..."
Pontosan itt van a vau elasva valakinek kell a ben vagy annak uzemeltetesi joga. Az sem elhanyagolhato amikor nyiltan utasitanak egy kornyezetvedelmist hogy monjon le vagy zarja be! Na ez nyilt fenyegetes ami turhetetlen:
"Ha pedig Ön úgy gondolja, hogy valamilyen okból a BÉM működéséhez és ezzel együtt a környezet nagymértékű szennyezéséhez nagyobb érdek fűződik, mint a környezet és a lakosság védelméhez, akkor nyomatékosan felszólítjuk Önt, hogy tisztségéről mondjon le, távozzon, és adja át a helyét annak, aki Önnél érdemesebb, és a köz érdekében valóban elkötelezett...."
Egy koztisztviselo nyilt politikai fenyegetese azt miert nem koveti feljelentes?
Felhaborito amit egyesek a politikai szinpadon maguknak megengednek :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.