A nő kérte meg, hogy álljanak meg, mert már jön a baba, ekkor húzódott félre az M3-ason egy parkolóba. A nő kiszállt, és állt az autó mellett, a sofőrt kérte meg, hogy húzza le a nadrágját, a taxis elé térdelt, a nő a vállába kapaszkodott, és úgy, állva szülte meg a gyereket, a taxisofőr kezébe.

Forrás: tenyek.tv2.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Gyönyörű történet. Ebben az érzéketlen, eldurvult világban gyönyörű példája az emberi helytállásnak. Jó egészséget, és sok szerencsét kívánok a történet összes szereplőjének! A taxist sok köszönet illeti!
kramermoni
Elismerésem a taxisnak!!!! Gratulálok az édesanyának és a pici Lucának.
vukkocska
@furfang: teljesen egyetértek Veled. Ahogy néztem a híradót, nem szégyellem, könny szökött a szemembe.

@frutti: Biztos fiú vagy. Amiről Te írsz, az egész más:) A taxis térdelt, nem az anyuka. Így tudott a baba a taxis kezébe pottyanni.
dr. prédikátor
Gratulálok a taxisnak, mamának és a kis Lucának jó egészséget kivánok!!
1951
Őszintén remélem,hogy vagy a Fővárosi Önkormányzat,vagy a Miniszterelnöki Hivatal illetékesei kitüntetik a taxivezetőt,aki példamutató helytállásával és nem kicsi bátorsággal segített a baba világrajövetelében.Itt azért megemlítem a mentőszolgálat gyorsaságát, és nem utolsó sorban a taxivállalkozás diszpécser hölgyét,aki higgadtságával és női mivoltával lelkiekben segítette a szülő hölgyet és taxivezető munkatársát.Én valamennyiüket kitüntetném,mármint a diszpécser hölgyet és a taxivezetőt.Az édesanyának és az újszülött kisleánynak jó egészséget és hosszú életet kívánok családom nevében is!ha most van az olvasok között olyan személy, aki jogosult egy kitüntetés előterjesztésére,kérem éljen a propozicűió lehetőségével!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.