Több ország diplomatája is megerősítette érdeklődésünkre, hogy komoly veszélybe került a jövőre tervezett magyar soros elnökség a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség (International Holocaust Remembrance Alliance – IHRA) élén.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ugyan már, ezekről lepereg minden nevelő célzatú makarenkói maflás ! Korrupt állatok !
kukac50
Nem normális vezetésnek hiába beszélnek, nem követik az uniós szerződésben foglaltakat, elmebeteg foglalkozáson eljátszották a szerződéseket a fidesznyikék és nem emlékeznek mit vállaltak aláírásukkal.
Törölt felhasználó
Ez diplomáciai pofon? Odadobják a csontot a jobbiknak, az érpataki tirpák csinál megint egy lefejezőz videót és ők nem tesznek semmit. Dopemant közben mêgegyszer kétszer rabosítják viktor fejrúgdosása miatt. Ez lesz, nesze paraszt fogd meg jól!
tivoli
Szerintem a most kialakult kényes helyzet miatt érdemes lenne átengedni Romániának a lehetőséget. Feltéve, ha a MAZSIHISZ is beleegyezik.
Feltételezem, hogy Schwezoff Dávidnak nem lesz kifogása, hiszen ő nagyon toleráns bármilyen lehetséges megoldással szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.