Exkluzív interjút adott az ATV-nek José Manuel Barroso, az Európai Bizottság előző elnöke. Azt mondta: az Európai Unióban nem lehetséges a halálbüntetés visszaállítása, aki pedig ilyet akar, az távozzon az EU-ból.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Aki a halálbüntetés bevezetéséről dumál, távozzon a politikából. De azonnal.
Mariner1
És nem teszi akkor micsinász Libucim? Meggágogod? :-)))

Barroso hülyeséget beszél. Nem lehetetlen az EU-ban halálbüntetést bevezetni! Ha többségbe kerülnek az azt pártolók és megszavazzák, semmi akadálya. Szerencsére arrafelé haladunk.
Január
Senki sem fog itt bevezetni semmit. Az unió tagjai vagyunk a törvényi ránk is vonatkoznak.
Az, hogy Orbánék konzultálgatnának erről-arról semmit sem jelent. Pénzkidobás az egész.
Anna Mária
@Mariner1: Tűnj a francba, te ártalmas, civilizálatlan jobbikoska.
Tudod, tegnap volt a 70. évfordulója annak, hogy a Wehrmacht feltétel nélkül kapitulált.
A nácik így szoktak járni, ne feledd!
Anna Mária
@Január: A halálbüntetésről nem konzultálgat a marhája - egyelőre. De ha továbbra sem szedi a gyógyszerét, még azt is megpróbálja.
Mariner1
@Anna Mária: Libucim! Kitértél megint. Csak nácizni tudsz. Ha nem csak ürítenéd a belédtömött libbanttápot, hanem többféle szellemi táplálékkal élnél, tudnád hogy a Mein Kampfban Hitler más nációk mellett minősít minket magyarokat is. Valamikor bátor és harcos, de már elsilányodott, a szolgaságnál többre, de teljes önállóságra alkalmatlan, a Harmadik Birodalom korlátozott önrendelkezéssel rendelkező segédnépe szerepére szánt minket.
Egy igazi nemzeti konzervatív ezért jobban gyűlöli a nácikat, mint a ballibantakat.
Anna Mária
@Mariner1: Gyűlölködj csak kedvedre, légy büszke a jobbikos voltodra, olvasgasd a Mein Kampfot, zavarodj meg teljesen. Felőlem tényleg azt csinálsz, amit akarsz, de a következményeket is vállald ám! :)))
Mariner1
@Anna Mária: Nem vagyok büszke a jobbikosságomra. Arra sem, hogy két fülem van. Nem olvasgatok semmit, de sok mindent olvasok, vagyis inkább olvastam. Aminek az lett a következménye, hogy hatalmas az én tájékozottságom és tudásom. Hozzád képest egészen bizonyosan.

A könyvtáram (amíg papír alapon létezett), legnagyobb kiterjedésében 134 méternyi könyv volt. Abból kb. 3-4 métert nem olvastam.
Anna Mária
@Mariner1: Nem tűnik úgy, hogy a tájékozottságot és a tudásod hatalmas lenne. Nem fogott rajtad az a 130 méter sajna, vagy nem jó minőségű könyveket gyűjtöttél.
Mondom, vésd jól eszedbe, hogy járt a Wehrmacht és gondolkodj el rajta, érdemes-e náculni.
Mariner1
@Anna Mária: A Wermacht és a nácik leszereplése neked és elvtársaidnak szolgál tanulsággal. :-)))
Mariner1
@Anna Mária: Egyébként a Wermacht nem volt náci. Náci az SS volt.
Anna Mária
@Mariner1: Nincs náci Wehrmachtotok nácikák. Így már érted? :)))
Ne próbálkozz hülye blöffökkel - rögtön kiderül valami tudásbeli hiányosságod.
Mariner1
@Anna Mária: Nácik ti vagytok, meg az SS. A Wehrmacht nem az.
Anna Mária
@Mariner1: Mégis kikre gondolsz, amikor nácinak nevezel "minket"?
A náci Németország védereje mi más lett volna, mint náci?
Mariner1
Titeket, nácikat nevezlek nácinak. Manapság ez a szokás. Aki ellentétes véleményen van velünk azt lenácizzuk. Te is ezt teszed. :-)))

Németország lenácizása olyan, mint a zsidózás. A "náci Németország" kifejezés csak és kizárólág Németország egy bizonyos történelmi időszakban történő elhelyezése okán használható. Németország, értsd: a németség jellemzésre semmiképpen! Úgy olyan, mint a zsidózás. Te sem vagy "orbánista". Én sem vagyok. Németország és a Wehrmacht sem volt náci. Ahogy nálunk Magyarországon sem volt Rákosi és Kádár alatt mindenki kommunista. Még a Néphadseregben sem!
Anna Mária
@Mariner1: Aki a jobbikhoz kötődik, mint te, az bizony nácika, még ha nem is veszi észre. Nekem semmi közöm az ostoba jobbikhoz.
Minden értelmes ember számára nyilvánvaló, hogy Németország mely időszakban volt náci.
Blöffölgetsz, nagyokos! :)))
Mariner1
Libucim! Attól, hogy valaki, aki a kloákájával "gondolkozik", még nem lesz a világ olyanná, amilyennek ő tartja. Akárhányszor gágogja is világgá-gá-gá! :-)))
Anna Mária
@Mariner1: Hát sajna tőled ennyi telik. Nem valami sok... :D
stirliitz
@Mariner1: Ne foglalkozz vele, nem tanult történelmet, őszintén szólva, az is csoda, hogy írni tud.

Ami pedig a témát illeti: a halálbüntetés nem jó, hiszen EU tagállam vagyunk, ergó anno bizonyos kötelezettségeket vállaltunk. De a mezei fogva tartás sem, hiszen veszett sok pénzébe kerül az adófizetőknek eltartani a bűnözőket.
A jó megoldás az lenne, ha exportálnánk a bűnözőinket, ezzel új szintre emelnénk a büntetés végrehajtást. Az EU hozzáállása, reakciója mi lenne nem tudom, lévén a fene tudja, hogy ez szabályozva van-e?
Mariner1
@stirliitz: Nem tehet róla. nem gondolkozhat, mert agya az nincs. Génjei vannak. Azok programja szerint firkálgat. :-)))

Az exportnak sok jog akadálya van. Ellenszegülés letörésének módjai, fegyelmezés kiszabása, esetlege szökésnél fegyverhasználat stb. A kapcsolattartás nehézségeiről nem is beszélve. A halálbüntetés a megoldás. Ez persze jelenleg nem lehetséges, de minden változik. 1985-ben senki nem gondolta, hogy öt év múlva köztársaság leszünk, és október 23-a ünnep lesz. Szerintem Európa kezd észhez térni, és idővel megszabadul a liberális átoktól.
Addig is lehet olyan körülményeket (és lehetőséget) teremteni az elítéltnek, hogy maga hajtsa végre magán az ítéletet.

kepfeltoltes.hu/view/150518/cella_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
stirliitz
@Mariner1: Szívből kívánom, hogy igazad legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok