Farkaspók-anyuka költözött egy villanyóra dobozába, ahol is kikelt több száz kicsinye. A villanyóra – feltehetően nem túl boldog – tulajdonosa egy Reddit-fórumozó, aki megosztotta a képet, az eset helyszíne pedig mi más is lehetne, mint a furcsa, halálos állatairól ismert Ausztrália – írta a Daily Mail.

Ennek a póknak a csípése "csak" mérgező és fájdalmas, de nem halálos. Ami végül is szerencse, ugyanis Ausztráliában a farkaspóknak több mint 400 alfaja létezik.

Íme a horrorfilmbe illő fotó:

Horrorisztikus pókcsalád fotója akasztja ki az internetetFotó: Reddit

A képen persze a legtöbben kiakadtak és ehhez hasonló kommentek születtek a Redditen:

- Elnézést, egy villanyóra van a pókján

- El ne felejtsem felírni magamnak, hogy SOHA ne menjek Ausztráliába

- Itt az ideje, hogy leégesd a házad és újraépítsd

- Jó napot! Jöttem leolvasni a villanyórá... ááá, inkább mégse.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Mirabilis: Mert inkabb cipedlikbe bujnak bele, meg resekbe... Ez meg egy kifele allo szerkezet...:o))
36
:)))A kommentek a cikkben.:)))) Azért komolyan oda kell figyelni, kis hazánk nemzetközi forgalmat lebonyolító útjai mentén a benzinkutak vizes blokkjai is tartogathatnak meglepetést.
karma1
@Mirabilis: A white tail pok nagyon merges csipesu, nalunk nem oshonos, hanem gyumolcs, zoldsegszallitmannyal szokott bejonni. Ahol ez a pokfajta feltunik, ott az osszes tobbi masik pokfajta ELTUNIK! Nem akarnak egyutt elni a feherfarkuval...:o))))

Valoszinu, hogy oda is gyumolccsel kerult be ez a pokfele...:o))
karma1
@Mirabilis: Arra azert vigyazni kell, hogy pl. a kontinens kozepen, a nagyon szelsoseges idojarasi korulmenyek kozott vannak nagyon erdekes rovarok, bogarak, merges bekak - toad-ok- akik "csodakat" tudnak tenni egy-egy csipessel, harapassal...:o(((( Sajnos...:o((
vizinyuszi
Ez nem horrorisztikus, hanem természetes.
karma1
@Mirabilis: Hihi, akkor jo szaraz a hazad! Ahol a pokok tanyaznak, az alkalmas az emberi eletre is... De maximalisan egyetertek Veled,: en is nagyon utalom a pokokat...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.