Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy Air France gépnek Mombasában egy bombának látszó tárgy miatt. Most kiderült: valóban robbanószerkezetet találtak a gép mosdójában. A kenyai hatóságok két embert az esettel kapcsolatban már le is tartóztattak, hat utast pedig kihallgattak  - írta az Independent.

A kenyai rendőrség szóvivője, Charles Owino arról tájékoztatott: a Boeing 777-es és utasai már nincsenek veszélyben. Joseph Nkaissery belügyminiszter szerint a vizsgálatba francia és mauritiusi szakértőket is bevontak, hogy kiderítsék: alaposan megvizsgálták-e a mauritiusi repülőtéren a gépre felszálló utasokat.

 A kényszerleszállás rövid ideig fennakadásokat okozott a mombasai repülőtéren, ahol a járatok indulását és érkezését is felfüggesztették.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Hírek leközlik,bombának látszó tárgyat találtal
Propeéler leközli valóban bombát találtak.
Híradások leközlik,mégsem bomba.
Akkot most manipuláció van jelen,vagy a Propellernél senki sem néz utána mi a valóság és a fikció?
Azután leközlik, kartondoboz házi detonátorral.
Egyáltalán milyen hírösszeállítás az ,hol óránként változik a valóság.
Már ha van,létezik aki ismeri a valódi hírt,vagy csak írjunk róla?Mert olyan érdekes?
Peller Anikó
@kamazuka: nem tudni, hogy mi a valódi hír, a valódi hír az amit elhiszünk. Elhisszük ha olyan ember mondja aki nem kancsalít, elhisszük ha bemondja a tévé híradó (kinek melyik), elhisszük ha egy családtagunk mondja, esetleg éppen akkor nem.

Csak sajnos a hírszerkesztők vagy hazudnak vagy tévednek, az internet meg kifejezetten egy szemétdomb. A vége az, hogy magadnak kell eldöntened miben hiszel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.