A menekülteknek a beilleszkedés nem lehetőség, hanem kötelesség Németországban – hangoztatta Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke szombaton a tartományi választásokat felvezető kampányt záró beszédében.

A pártelnök-kancellár a baden-württembergi Haigerlochban tartott CDU-s gyűlésen 1400 ember előtt mondott beszédében kiemelte, hogy aki a menekültek, menedékkérők közül elutasítja az integrációt és nem tiszteli a nőket, az "eltévesztette az országot".

Merkel: A menekülteknek a beilleszkedés nem lehetőség, hanem kötelesség!

A legnagyobb tapsot akkor kapta, amikor arról beszélt, hogy nem szabad szőnyeg alá söpörni a külföldiek bűncselekményeit. A szilveszter éjjel nők ellen elkövetett szexuális zaklatásokról, rablásokról szólva lesújtónak nevezte, hogy az az érzés keletkezett, mintha nem lenne szabad beszélni a menekültek által elkövetett bűncselekményekről.

A menekültválság kezelésére tervezett EU-Törökország megállapodással kapcsolatban kiemelte: nem érti, miért kell a Törökország által igényelt pénzügyi támogatásról – 6 milliárd euróról – sokat vitázni, hiszen mindenki láthatja, hogy a jelenlegi helyzet sokkal nagyobb költséget okoz, és valószínűleg jobb a menekültek számára ügyük rendezése Törökországgal együttműködve.

Közben Berlinben "Merkelnek mennie kell" címmel tüntetést tartottak a demonstrációról beszámoló Der Tagesspiegel című fővárosi lap besorolása szerint szélsőjobboldali csoportok. Felhívásukra a szervezők várakozásánál többen, mintegy háromezren gyűltek össze.

A szövetségi parlament (Bundestag) több pártja, köztük a CDU, valamint szakszervezetek és egyházak ellentüntetést hirdettek rendeztek, amelyen mintegy ezer ember jelent meg. A rendőrség nagy erőkkel biztosította a demonstrációkat.

Vasárnap Baden-Württembergben, Rajna-vidék-Pfalzban és Szász-Anhaltban tartanak helyi törvényhozási (Landtag-) választást. Az előző vasárnap rendezett Hessen tartományi önkormányzati választás után ez a második alkalom a menekültválság tavaly kora őszi elmélyülése óta, hogy németek milliós nagyságrendben élhetnek választójogukkal. Összesen 12 millióan szavazhatnak, és a legtöbb elemző szerint voksukkal a szövetségi kormány menekültpolitikájáról is véleményt mondanak.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"..aki a menekültek, menedékkérők közül elutasítja az integrációt és nem tiszteli a nőket, az eltévesztette az országot."

Kiscsillag, aranybogár, hiszen akkor mindegyik eltévesztette volna. Itt egyedül te, te szerencsétlen mekergel, egyedül te tévesztetted el a tennivalódat, most már zárnád a határokat, de mire kellett várni egy teljes évet?

Hányat sikerült visszadobálni, ezret? A mergelnek mennie kell ! Galapagosra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"..aki a menekültek, menedékkérők közül elutasítja az integrációt és nem tiszteli a nőket, az eltévesztette az országot."

Kiscsillag, aranybogár, hiszen akkor mindegyik eltévesztette volna. Itt egyedül te, te szerencsétlen mekergel, egyedül te tévesztetted el a tennivalódat, most már zárnád a határokat, de mire kellett várni egy teljes évet?

Hányat sikerült visszadobálni, ezret? A mergelnek mennie kell ! Galapagosra.
krumpli
Hihetetlen milyen köpönyegforgató a választások miatt ! :P
Január
Merkel elég sokáig váratta meg a népét, az unió népét a véleményével.
Ja, hogy közelít a választási időszak, és nem úgy alakultak a választási adatok - meglehet - és valamit tenni kell a hatalomban maradásért?
Pestilence
Érdekes, hogy amint a 'menekült' szót leirják egy cikkben, kibújnak a fideszes-jobbikos hivők. Gyertek át olyan témákhoz, amik a kormány mutyiairól szól.
Szókrakész
Bezzeg előtte az volt "rasszista, embertelen", aki nem akart összemelegedni a menekültekkel.
A német nőknek kellett a menekültek simogatásaihoz, fogdosásaihoz alkalmazkodni.
Külön oktatták nekik, hogyan kell viselkedni, hogyan és miért kell engedni minden tapizást, fogdosást.

Tiszta politikusi beszéd, tele páli fordulatokkal.
És még ők mondják másra, hogy populista, ...
Ezek is mindent megtennének a hatalomért.
Az anyjukat is eladták volna, odalökték volna a menekülteknek, ha éppen úgy lehetett volna választást nyerni, vagy hatalmon maradni.
Szókrakész
@Pestilence: Ez a cikk nem arról szól!!!
Miért kell állandóan orbánozni?
Más témához nem tudsz hozzászólni?
Mangu
Ez a nő folyamatosan fejlődik és változik, mint a kaméleon. Érthető, mert a hatalomért mindenre képes megbízói utasítására. Spontán nem lehet ilyen, futtatják már elég régóta.
Mangu
@Szókrakész: Az ilyeneket figyelmen kívül kell hagyni, nem reagálni, kiközösíteni. Van még pár hasonló alak.
Szókrakész
@Pestilence: Egyébként te rettenetes beteg lehetsz, ha mindenről az Orbán jut eszedbe.
Reggel felkelsz kinézel az ablakon és ha esik, akkor fújj Orbán, ha süt a nap, akkor fújj Orbán?
Mást témád nincs is?

Ráadásul fáj, ha a szeretett "nagy demokratikus, liberális" Merkeledről kiderül, hogy ugyanolyan populista, hataloméhes, mint az Orbán.
Mert fel se tudod fogni, soha nem fogod megérteni, hogy nincs jobb vagy bal oldal.
Csak egy van.
Itt az országok anyagi lehetőségein, a hátszélen, a rejtőzködő politika csinálók egyes országok segítésén, támogatásán, vagy mások lenyomásán múlik minden.

Annyira frusztrált vagy, hogy a mindennapi bajaidért Orbán a hibás.
És csak ő lehet.
Más verziót a csőlátásod nem érzékelhet, mert az agyad letiltja.
Szókrakész
Eddig Merkel cenzúrázott, perbe fogatott embereket, mert mertek szólni a migráncsok miatt.
Megbélyegzett, rasszistázott.

De!
A németek addig míg a banya nem kezdte el betelepíteni ezt a hordát, addig szorgosan dolgoztak építették Németországot, relatív békésen megéltek minden már bent lévő nációval.
Nem volt semmi gond, mert megvolt az egyensúly.

varázsszó:
EGYENSÚLY.

És ezt borította fel a banya. És most 180%-s fordulat kellett, mert bukna minden választást.
Egy populista politikus.
Köze nincs semmi liberalizmushoz, demokráciához.
Hiába is akarják furcsa mód, olyan hirtelen a közvélemény kutatók újra szimpivé tenni.
Butautáló
@Szókrakész: @Pestilence: hozzászólása nem csak ugyanolyan szabad mint az általa említetteké, hanem tökéletesen igaz is! Azt mondod Ő beteg? És akinek fujj migráncs ha esik az eső vagy fujj migráncs ha süt a nap, az milyen? Miből jött az ki, hogy Merkel populista? Azért mert a megszerzett tapasztalatai nyomán változik az elgondolása? Ezt tanulásnak hívják! A tapasztalatlanság miatt elkövetett hibákból való tanulásnak!
Hol volt leírva @Pestilence: hozzászólásában orbánc neve? Való igaz, hogy az ilyen cikkek alatt azonnal előkerülnek a fideszes és A NEM IS KORMÁNYPÁRTI Jobbikos hívek! Mert összetartja őket a félelem! Az a félelem amit a kurmány propagandája ültetett el a fejekben és töltötte meg vele a gatyájukat! Miközben egyikőtök sem ismer személyesen egyet sem az érintettek közül! Még egyik sem ült le egy kávé mellett beszélgetni egy migránssal sem, alkalmasint meghallgatva a történetét. Nem is akartok! Egyszerűen szóról-szóra elhiszitek a kurmány által terjesztett propagandát és nulla igényetek van rá, hogy a dolgot más aspektusból is megvizsgáljátok! Kinek van itt csőlátása, kérem szépen?
Szókrakész
@Butautáló: " hogy Merkel populista? Azért mert a megszerzett tapasztalatai nyomán változik az elgondolása?"

Akkor vagy az elején nem volt alkalmas a posztjára, de diktatórikusan leakarta nyomni ezt a hozzá nemértésből eredő káoszt Európa torkán, vagy köpönyegforgató...!!
Szókrakész
@Butautáló: "Az a félelem amit a kurmány propagandája ültetett el a fejekben és töltötte meg vele a gatyájukat! "

A németeknek hol ülette be Orbán a félelmet?
Ők a saját bőrükön tapasztalták meg.
És erre jön egy mondás.
Jobb félni, mint...
Vagy?
Okos a más kárán, ...
Szókrakész
@Peller Anikó: Hogy kipusztuljon a világon egyedüli galapagosi leguán faj?
Mert oda is betelepítene valami mást.
Butautáló
@Szókrakész: 1.: Nem volt alkalmas a posztjára? Vajon ki az aki tapasztalattal rendelkezhetett egy ilyen történés kapcsán? Senki!! Ellenben Ő az egyetlen, aki nem szégyell változtatni a kezdeti balf@szkodásain a megszerzett tapasztalatok birtokában. Ez fejlődésnek hívják, akár tetszik, akár nem! Ellentétben azokkal, akik bezárkóztak és úgy fosnak a migráncsoktól, hogy közben nincs náluk egy sem!
2.: A németek közel sem félnek annyira, mint azt szeretnétek! Az ottani politikai élet is kitermelte a maga orbáncját /-jait/. Vele a híveit is. Ám Merkel támogatottsága emelkedik. A migránsok jelentős része önként távozik. A helyzet elég szar de egy nüansznyit javuló tendenciát mutat. Vagyis létezhet a bezárkózáson kívül egyéb megoldás is! Ez a valóság! A más kárát leső okosokból így válhat nagyon könnyen a legnagyobb hülye!
kamazuka
Be kell menni egy menekűlttáborba,és meg kell értetni a menekűltekkel!

Sok sikert hozzá!

Az ő szemükben kedves Angela,Te csak egy állattal vagy egyenértékű!

Gondolj bele,idehívod őket anélkűl,hogy előre közölnéd velük, mihez van joguk, mi aq kötelességük?
Butautáló
@kamazuka: Látod földi, még Te is abból indulsz ki, hogy hívta őket! Ne gondold, hogy azért mert mások, mindjárt rosszabbak mint Te vagy én! Ennél több agyad van, emlékszem rá!
Szókrakész
@Butautáló: Ilyenkor miért nem akarták átvenni az amerikai határőrizetes megoldást? Minden szart átvesznek, de ez ami valamilyen szinten biztosítaná a mi gazdasági és szellemi, erkölcsi, jogi, ...BIZTONSÁGUNKAT, ezt nem.
Vagy Izrael vegye példaként, vagy...
Kerítés mindenhol és papírok...

Ne gyere azzal, hogy nem voltak tisztában a megoldásokkal.
Már az elején tudták, mit kellett volna tenni.
Csak most, hogy már Ausztria is kihátrált Merkel mögül, a balkáni útvonal országai is beintettek neki, ezért a választások előtti utolsó hetekben hirtelen irányt tud váltani.
De ha nem lenne ennyire elutasított saját országában, vagy ha nem kéne 500 BIZTONSÁGOS országon utaztatni a hordákat, ha Görögországhoz hasonlóan a kapuja lenne az Uniónak, akkor még most is erőszakkal hozatná be a migráncsokat.
Szókrakész
@Butautáló: "A migránsok jelentős része önként távozik."

Tehát csak igaza van a Visegrádi 4 országainak és Orbánnak, hogy ezek nem dolgozni akartak, és beilleszkedni képtelenek.

És akkor miért fikáztátok Magyarországot, hogy rajtunk csak átrohannak, menekülnek innen, olyan szar ország vagyunk.

Saját magadat és a veled hasonlóan gondolkodók önmagukat keverik , hajszolják ellentmondásba ezzel a ténnyel.
Butautáló
Az amerikai kerítés a KÁBÍTÓSZERT hivatott elsősorban kívül tartani!
Nem tagadtad meg magad, megint összeesküvés-elméletesdit nyomsz. Erőszakkal hozná mi? Tudták a megoldást, csak szeretnek nagyobb szarban lenni igaz? Annyira elutasított az országában, hogy újra emelkedőben van a népszerűsége!
Na innentől komolytalan a beszélgetés!
Butautáló
@Szókrakész: Nincs semmi ellentmondás! Csak Te említed egy lapon a gazdasági bevándorlókat a valóban menekülőkkel! Mindezt azért, mert valamennyi sötét bőrű, arab vagy néger. Vagy mert ugyanabból az irányból jött! Csak azért! Tudod hogy nevezik világszerte az így gondolkodókat? Szerintem tudod...
Szókrakész
@Butautáló: Te ennyire nem akarod megérteni, hogy szírek, irakiak mennek haza, a gazdaságiakat kitoloncolják.

Ennyire egyszerű, mégse érted.
Szókrakész
@Butautáló: Én nem is akartam, te kezdtél el megint írogatni.
Már megint menekülsz.
Neked tényleg gondjaid vannak.
Sőt, biztos összeesküdtek, hogy az olyan faék egyszerűségű dolgokat(utóbbi egy év hírei, eseményei) se értsd meg.
Tuti, hogy háttérkormány, ufók, ...
Bercifiu
@Peller Anikó: Sajnos nem ismeri az iszlám vallást, az iszlám szokásait. Ezek nem szeretnek dolgozni, csak a személyes hatalom számít nekik. Ismerik azt a mondást, hogy a medve nem játék, a NŐ nem ember.
Hogyan akarta integrálni őket? A franciáknak 30 éve nem sikerült, pedig náluk sokkal lazább az élet, mint a németeknél.
Kellett az olcsó munkaerő, azért hívta a füstösöket.
Inkább Orbántól kért volna a tartalék emberi erőforrásból, 50 év múlva integrálódhattak volna.
Butautáló
@Szókrakész: A szírek, eritreaiak nem mennek haza. Az irániak, a dél és közép irakiak, jó néhány észak afrikai országból érkezettek mennek haza vagy kerülnek (-tek) kiutasításra, hazaszállításra. Meg sok más gazdasági menekült is, többek közt törökök is! Ez nem olyan egyszerű és mégis értem! Ellentétben Veled! Informálatlan vagy és ezért gyakran írsz szamárságokat. És minél tovább tartasz ki ezek mellet, annál nagyobb szamárnak tűnsz Te is! Nem sértésnek szántam, inkább jóindulatú figyelmeztetésnek.
Nem menekülök! Nincs rá okom! Nem csak hogy értem, de sok információt első kézből ismerek. Úgy ahogy Te sosem fogod mert nincs a közeledben egy menekült sem. (Csak a szívedben és azért félsz tőlük!) Én tudom, hogy miért NEM MEHET haza egy eritreai és miért NEM MER hazamenni egy szír, mert ELMESÉLTÉK egy kávé, tea vagy cigi mellett!!
És még valami. Sok szar, mocsok ember van köztük! De semmivel sem több mint a magyarok, németek vagy bármely nép közt. Nem rosszabbak és nem jobbak mint Te vagy én! Csak mások!
Te azt hiszed, érted a történéseket? El kell keserítselek! Te csak az egyik oldal igazságát fújod, a legkisebb igény nélkül, hogy a másik oldalról is halj valamit! A köznyelv (megint sértés szándéka nélkül), birkának nevezi az ilyent! Nem menekülök csak egyszerűen unom, hogy a beszélgetés mindig ugyanoda torkollik. Közlöd velem, hogy hülye vagyok miközben több, közvetlenebb információval rendelkezem mint Te! És mindig ez van, ha a kuruc és a hozzá hasonló fosok olvasóival próbálok értelmes vitát folytatni!
Butautáló
@Bercifiu: Az egy kanadai favágó mondás! Az integráció és az asszimiláció közt hegynyi különbség van, Te mégis kevered! Olvass többet és írj kevesebbet, akkor nem tűnsz nagyon hülyének!
Peller Anikó
"Sok szar, gyengeelméjű mocsok ember van köztünk!" Ámen.
Pestilence
@Butautáló: Köszi :) Szókrakésznek már nem válaszolok, mert nem érdemes vele olyan dolgokról vitatkozni, amelyekről csak az M1-ről értesül. Szerintem Németországról az égvilágon semmit nem tud.
Egyébként visszaolvastam a saját posztomat, mert nem emlékeztem rá, hogy emlitettem volna Orbánt, akiről nagyon szeretnék megfeledkezni, csak sajnos nem hagyja.
Szókrakész
@Butautáló: "Sok szar, mocsok ember van köztük!"

Akkor azokat győzködd egy kávé mellett.
Ne nekem oszd az észt.
Szókrakész
@Pestilence: Nekem írogass!
Legyél olyan bátor!
Ne menekülj mások mögé!!!

Tipikus beszarik vagytok.
Mikor nincsenek érvek, akkor a legegyszerűbb elv részetekről, hogy beszari módon más háta mögé bújva mondjátok, hogy vele nincs értelme, ...
Persze, mert csokiztok, hogy a vitában totál odakozmáltok.
Szókrakész
@Butautáló: Ha ismered, miért nem alkalmazod?
Butautáló
@Szókrakész: Valakinek osztania kell Neked is, ha már a természet nem tette..
Gyakran teszem a fent említettekkel de nem nagyon értitek...
wpym
Ha sikerül az ingyenélő honfoglaló hordát integrálni, akkor jöhet hozzánk is: itt is vannak beilleszkedési zavarral küzdők.
Butautáló
@Pestilence: Mindig voltak és mindig lesznek akik attól már okosnak és erősnek képzelik magukat, ha az aktuális hatalom seggébe bújva a dogmáikat harsogják! Félnek és így ézik biztonságban magukat. Ez egy jellem-béli hiányosság, gyógyíthatatlan állapot. Ha lecserélődik a hatalom, rohanni fognak az új farpofák közé! Sosem győzöl meg egy embert valamiről, ha túl kevés az esze a hallottak felfogásához, pláne az elgondolkodáshoz! Ne hányd a borsót mert elkenődik a rúzsod! :))
Butautáló
@Peller Anikó: Idézni pontosan szoktak Enikő! Kínában és Romániában is! Neked duplán kéne!
karma1
@Szókrakész: A Te ertelmi szinted mjellett csodalkozom, hogy ebben a kerdesben ilyen rovid a memoriad...
Olyan egyszeruen elsiklotok afolott a TENY folott, hogyha Merkel AKKOR nem nyitja meg Nemetorszag hatarait, amikor orban a Keleti palyaudvar korul mestersegesen felduzzasztotta a migransokat, es mar robbanasig feszult a helyzet, akkor orbannak kellett volna valamilyen szocialis megoldast talalnia, mint ahogy most a torokoknek, gorogoknek kell ezt megtennie - HELYETTUNK...
Igen, a kulturajuk valoban teljesen mas, es a nemet munka- es eletstilus mindenkienel szigorubb, celtudatosabb - azert is lettek olyan nagyhatalom, amekkorak lettek.
Merkel emberiessegbol - es mert a nemet alkotmany is kimondja, hogy minden raszorulon SEGITENIE kell a mindenkori kabinetnek - ezt megtette, most ert el abba a szakaszba, hogy mar arra kell figyelnie, hogy a regisztralas utan ki az, aki esetleges terrorista, es ki az, aki be tud illeszkedni, (es be is akar), a tobbinek mennie kell!
Itt most egy-ket kivetellel mindenki kopkod Merkelre, de erdekes modon , most, hogy mar egy csomo menekultnek el kellett hagynia Nemetorszagot, meg mindig nem olvasok sehol sem arrol, hogy ezek a visszatoloncolt emberek Magyarorszagra, vagy Csehorszagba, vagy Szlovakiaba, vagy egyeb orszagba lettek volna visszatoloncolva.
Vagyis Merkel vitte el az egesz Unio helyett a balhet, es a sajat muszaj-dontesenek a kovetkezmenyeit sem ruhazza at masra, mondvan, viseljuk egyutt a kovetkezmenyeket. Az O szazezres nagysagrendu befogadasa mellett az az 1294 fo befogadasa semmi sem lenne Magyarorszagnak, dehat szolidaritasbol, segelynyujtasbol (is) a beka segge alatt vagyunk...
\Nem baj, csak a vezirnek jojjon be minden terve, eltolcsi birja elkolteni az orszag penzet, azzal ne is foglalkozzatok, hogy 4 millio magyar szegenysegben vegetalgat, ehezik...A sajat szulohazajaban, valasztott vezire asszisztalasaval...
Pestilence
@Szókrakész: Tessék, irok. Már megtettem párszor, de Te vagy az, aki sohasem válaszol.
Én nem fogok odáig süllyedni, hogy személyeskedjek, mert nem trollkodi járok ide.
Vannak érveim, de Veled nagyon nehéz vitatkozni, mert Neked nincsenek.
Akkor kérdezzél. Vagy azt mondd meg, hogy Te minek drukkolsz? Az EU összeomlásának. Ja, igen, ezt már tisztáztuk. Annak. Mert szerinted Mo majd megél a mezőgazdaságából.
Ismét haha.
Peller Anikó
@Mirabilis: Éppen ez a legnagyobb probléma, Európa keresztény és ebbe a közegbe eresztette be a féleszű mekkergült mekmekk mek mekkergel a rákos daganatot, aminek már nyilván számára is jó lenne gátat vetni, mit gondolsz miért találta ki, hogy 400 000 darabot visszaszolgáltat a feladónak, talán mert annyira befogadó aztán meg amikor rájött, hogy mekk mekk mekkora marhaságot csinált akkor próbálja a saját hülyeségét szétosztani erővel.

A mekkk mekkk mekkkkk hazaáruló merger. Te meg tapsikolsz neki.

Ha a törököt ezred így beeresztette volna valaki 500 éve akkor azt négybe vágták volna és kiszögezték volna a várkapukra.
Pestilence
@Butautáló: Egyébként igazad van. Kár a borsóért :)
Peller Anikó
@Mirabilis: OK, ugye csak kekec vagy, a rákos daganat a probléma, nem pedig az, hogy Európa keresztény és nem muszlimiszlám allakkakabár volt még nemrég.

Rendben, a megoldás: a mekkergült mekkergelt már éppen váltják lefele, ez az első pont.

Azonnal be kell fejezni az elmebeteg befogadó magatartást és csak és kizárólag útlevéllel lehessen az Eu határain befelé átlépni.

Ha szükséges, el kell keríteni az Eu-t és a kerítést (ha mód van rá akkor csak a határokat) erővel és erőszakkal meg kell védeni, azon egyetlen lélek át ne jöhessen élve.

Ha a görög például nem hajlandó védeni a határait akkor ki kell rúgni.

Magyarországot rehabilitálni kell mert akármilyen geki, akkoris egyedül ő védte az Eu külső határait míg az elmebetegek ugattak.

Az intézkedésekben semmi jelentősége nincs annak, hogy keresztények evangelisták mormonok hinduk vagy buddhisták élnek itt Európában, mert egyik sem robbant a derekára tekert dinamitot tisztán keresztényi gyűlöletből.
Szókrakész
@karma1: A válasz egyszerű.
Merkel a meghívó, a célja, a miértje még nem teljesen világos. Mert itt több szálon kell vizsgálni. De van egy sanda gyanúm a fő okról, és egyre nyilvánvalóbb, hogy helyes a vonal.
Orbánék a kezére játszottak, míg felsőbb utasítás nem jött.
A kerítést nem nekünk, a mi védelmünkre építették.
Már egy éve megmondtam, hogy Orbán leszékleteli a magyarokat.
Amíg pénz van belőle, addig mehet a közös migránsprogi, a betelepítés.
Csak itt valakik nagyon megemelték a tétet, megnyomták a létszámot.
És erre már veszélyeztetve lettek...

De majd egyszer leírom. Sokkal összetettebb, mint gondolnánk, de viszont sokkal egyszerűbb, érthetőbb, ha már látjuk az összefüggéseket, és hogy kik vannak a háttérben.
Akkor már az ockham borotvája is simán leviszi a borostát róla.
Szókrakész
@Butautáló: "Valakinek osztania kell Neked is, ha már a természet nem tette.."

Most te vagy hülye, vagy te vagy hülye
Te ennyivel nagyobb mágus vagy a természetnél, hogy felülírhatod, felülírod az ő progiját?
Mi a garancia, ha neki nem sikerült, neked megy? Ha a természet nem osztott, azért még neked van extra tudás a tarsolyban és attól én okos leszek?
Ennyire ne legyél már beképzelt, nagyképű paraszt!!!
Szókrakész
Mit ordítanak a muszlimok Londonban?

Ez a mi országunk, takarodjatok ki innen!!

www.youtube.com/watch?v=1Iu86AqOgqc
Bercifiu
Szegény menekültek. a papírjaikat otthon hagyták, ha egyáltalán volt is, de az okos telefon mindenkinek ott van a kezében. No nem csak a telefon megvásárlása, hanem annak az üzemeltetési költsége se 1 forint. Ugyan ki fizeti ezeket? Na ki fizeti az azt akarja, hogy Európa gazdaságilag a padlóra kerüljön, s jön az USA a gazdasági megállapodással.
Ezt úgy hívják, hogy gazdasági megszállás.
Butautáló
@Szókrakész: Mindenki ismeri a saját korlátait..majdnem. Te nem ismered!
Szókrakész
@Butautáló: Sokáig tartott az almától idáig eljutnod.
Te türelmes vagyok.
Szókrakész
@Szókrakész: Jav
De türelmes vagyok.

Valami gáz van a Propi progival, hogy nonstop félreinformál, félrevezet, melléüti a bötüket, ...
kamazuka
@Butautáló: Ismered az a fotót,mikor Obama nekünk háttal ül egy padon ,Angela meg széttárt karokkal mosolyogva magyaráz neki valamit?
-Nos a következőt mondta.
Kedves Barack,tudod mi Bill C,és én közöttem a külömbség?
Az,hogy Bill csak a gyakornokát...meg.
Én meg egész európát!
Csizmás Kond
Húzzon a sunyiba a kelekótya vénasszonya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.