Ha rosszul kezeljük Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, akkor további EU-tagállamok is követhetik London példáját, Európa pedig valószínűleg "lehúzhatja a rolót" - mondta Sigmar Gabriel német alkancellár.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Gabriel ur nagyon jol latja, de asszem, az a fo kerdes, hogy az Unio most mar ne hagyjon kitolni magaval, es valoban, semmikeppen sem hagyja, hogy Anglia elnyujtsa a kilepest, megkaphasson addig is minden elonyt, mig semmi kotelesseget nem kell betartania. Ez lenne a legnagyobb kitolas a tobbi 27 - koztuk Magyarorszag - orszaggal...
Gondoltak volna meg sokkal elobb.

Attol meg nem kell felni, hogy Anglia kilepesevel Europa szetesik, hisz ok mindig is imadtak a kulonutakat, a Kozos Piacba is joval kesobb kerultek, sose tudjak, mit akarnak igazan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.