Három kulcsállamban nem túl megalapozott hackergyanú miatt újraszámolják a szavazatokat, mire Trump tweetrohamot kapott. Pár nap múlva végeredményt kéne hirdetni, heló!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Mi lenne nálunk, ha OV bukna? (Remélem úgy lesz)
Még az emberekből is kivernék egyenként a választ. Igen.
Szókrakész
Pedig már véget érhetne!!!
Lassan már olyan mint egy mexikói szappanopera.
karma1
@Szókrakész: Nem olyan hosszu ez, Baratom... Megiscsak a vilag vezeto allamarol van szo, nem a sarki fuszeres poziciojarol. Viszont egy cseppet sem gyanus, hogy kizarolag ott nyert egyertelmuen trump, ahol kizarolag elektronikus szamlalas volt? Tegnap neztem egy CNN riportot trumppal, es meg o is azt mondta, hogy ez az elektori valasztasi rendszer ROSSZ! Megkerdezte a riporterno, hogy annak ellenere mondja ezt, hogy ezzel a rendszerrel jutott elnoksegre? Es trump megismetelte, hogy : IGEN!
Arrol nem beszelve, hogy trump meg nem rendezte teljesen megnyugtatoan az uzleti ugyeit, amikrol 100 %-ig le kell mondania, es ha a csaladnak a nevere iratja akar atmenetileg is az osszes vagyonat (ahogy azt a torvenyek szerint meg kell tennie) akkor olyan modon kell ezt tennie, hogy ne lehessen ralatasa ill. beleszolasa az ott folyo ugyekben.
Hat igen, Amerikaban komolyan veszik, hogy nem lehet egy seggel ket lovat ulni. Magyarorszagon egy embernek akar 24 allasa is lehet, mint ahogy az szijjaspetyanal, vagy valamelyik masik politikusnal kiderult. (es az illeto nem mondott le a 23 tisztsegerol, hiszen nala 24-szer csengethet a penzespostas havonta,.)
Igy trump akar mar az elso 4 evben elveszitheti a teljes vagyonat, ha azzal a csaladja rosszul safarkodik, eppen az o torvenykezesei alapjan. (Ha mondjuk recesszioba taszitja a politikajaval az USA-t.)
Viszont a demokraciaba belefer, hogy Clinton ujraszamoltassa a szavazatokat. (Nem minthogyha ugyanezt nem tette volna meg trump, ha o veszit, ne legyenek illuzioink efelol)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.