Az ukrán válság és az ottani orosz beavatkozás miatt döntött úgy a NATO, hogy növeli védelmi képességeit az észak-atlanti szövetség keleti részén.

A döntés nyomán ma megérkezett Lengyelországba vezényelt amerikai katonák első 50 fős csoportja Wroclawba és Zaganba. A tervek szerint 3500 amerikai katona állomásozik majd kilenc hónapon át Lengyelországban.

NATO katonák özönlenek Lengyelországba

Illusztráció (Fotó: Vano Shlamov / AFP)

400 lánctalpas és 900 egyéb járművet, köztük 87 harckocsit, 18 önjáró löveget, több mint 400 terepjárót és 144 páncélozott csapatszállító járművet hoznak magukkal.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Emlékszik még valaki a varsói szerződésre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@quadrocopter: Ne izgulj. Pillanatnyilag nem Mo. a célpont, hanem mint NATO tagállam, felvonulási terület. Hogy az orosz figyelme le legyen kötve.
quadrocopter
@Eriksson: Tök mindegy, hogy milyen minőségben célpont, de célpont és ha az, akkor az általánosan ismert magyar célpontok is azok, ahogy soroltam. Az atomcsapás nem korlátozódik hadiüzemekre!
A SALT-II tárgyalás és kimutatás szerint az oroszok/szovjetek és a jenkik is abba a hibába estek, hogy hatalmas iparvárosok köré telepítették atomrakétáik egy részét, így egy atomcsapás esetén a városnak is annyi. (Teykovo, Irkutszk, Novoszibirszk,...stb) más részüket pedig gyéren lakott mezőgazdasági és erdészeti területekre.
Igazi problémát a mobil indtók jelentenek, ezek telephelyeit lesik árgus szemekkel.
Eriksson
@quadrocopter: Á, nem eszik olyan forrón a kását, egyenlőre nem a rombolás a fontos, hanem az együttműködés.
Szókrakész
Csak hogy tudja mindenki.

Itt egyszerre lesz kilőve az összes atomrakéta.
Tehát az emberiségnek mindenképpen meszeltek.
Mert.
Mindkét állam tudja, hogy egy atomrobbanáskor a földön végigsöprő EM hullámok minden elektromos dolgot lebénítanak. Lebénulnak az atomsilók, az erőművek, még a nők nagy bánatára a vibrátorok is.
Tehát nem lehet "sorozatot leadni"

Ezért is van a "megelőző csapás" fogalma.
karma1
@Szókrakész: 16.00 Helytelen valasz. Sokkal tobb tobbgeneracios ember el bekeben, szeretetben, prosperitasban, mint amennyi a terroristahajlamu, ezt Te is tudod, csak huzigalod a bajuszkamat. Gondold mar vegig: hiszen az egesz Amerikai Egyesult Allamok nepenek az osszetetele nemzetkozi, hiszen minden orszagbol mentek oda szerencset probalni. Hany olyan magyarrol hallottal, akik pl a mult szazad kozepetol, a IIVH elol menekultek el, es most a leszarmazottaik meszarolgatnak pl. Orlandoban? Ne feledd: mi is menekultek voltunk ott, mint ahogy az 56-os magyarok is, es pl. az 56-ok kozott is rengeteg volt a kalandor, a mezei kozbuntenyes, akik a politikaiakkal egyutt menekultek el, papirok nelkul. Csak az amcsik joszandekatol fuggott, hogy befogadjanak. Ok akkor befogadtak.
De azt is megmondom Neked, hogyha itt a lanyom elkezd szaporodni, hat tutira nem lesz az unokaimbol terrorista, akarhany generacion is tulelnek engem.
Ne a szemetekbol indulj ki. Nem mindenki az, aki kulfoldre tavozik, hidd el.
Szókrakész
@karma1: Viszont egy nagyon gonosz magyart tudok mondani.
A fél világot tönkretette.
Bárhová beteszi a lábát, cégeit, alapítványait, ott csak a káosz, legatyásodás vagy háború jön.

És ki ez az emberke?
Na ki?

Szaros Gyuri!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.