Halálra késelték az Iszlám Állam egyik sztárterroristáját, Abu Sayyafot. A férfi ismert volt arról, hogy több száz foglyot lefejezett, a fejeket pedig gyűjtötte is – írja a Mirror.

A dzsihádista rendszeresen feltűnt a terrorszervezet propagandafilmjeiben is, masszív testfelépítése és szablyája miatt már a megjelenése is elrettentő volt.

Sayyaf azonban többet nem gyilkol: a hóhér és harcostársa agyonszurkált holttestét Moszul közelében találták meg egy autóban, valószínűleg egy ellenállócsoport végzett velük.

Pár nap alatt a terroristák két hóhérja vesztette életét, Sayyaf volt a második áldozat.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ha az összes menekülő ekként cselekedne, megszűnne a probléma!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@lópicigáspár: @karma1: Ebben a vitaban @elnyomott: -nak adok igazat, mert mikozben elvarnatok a szirektol, hogy fegyveresek ellen harcoljanak, vedjek meg az IA ellen a polgarhaborut kirobbanto diktatorukat es csaladjukat, addig a magyar arra nem kepes, hogy bekesen felvonuljon orban ellen!
Pedig pelda van ra, hogy 10 ezer ember is celt tud erni.
lópicigáspár
@F_Viktor: Ha nekem fegyvert adnának a kezembe, nem restellném és tudnám is) használni. Itt már a vonulgatás nem segít.
F_Viktor
@lópicigáspár: Orulok, hogy igy gondolkodsz, de lathatod, hogy nem ez jellemzi a magyart.
A net tuntetest es az azt koveto 6 budapesti tuntetesen ott voltam, s szomoruan tapasztaltam, hogy egyre kevesebben vettunk reszt. Pedig azt lehetett latni, hogy orban fel a meg kis tomegtol is.
lópicigáspár
@F_Viktor: Akkor lett ez elszúrva, mikor az első nagy rendvédelmi tüntetés volt. Katona barátaim mondták, csak egy szó kellett volna és indultak volna Pápáról. Elmaradt, sajnos!
Pergető
Na és mi lesz a gyűjteménnyel. Obamaki aki támogatta a terroristákat átveszi?
F_Viktor
@lópicigáspár: Jol mondod, akkor, nekik kellett volna szelesebb korben belefolyni a politika. Abban az idoben en a langlovagok.hu foruman tajekozodtam, s ott is nagyon feszult volt a hangulat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.